SpecialEffects Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ce bine arati deathroll ..te-am mai vazut prin joc cu un set marfa :D Quote
CryNow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 super bullet, ggdaedalus ... dwarf'u tau e warmisth sau bh ?am vazut ieri un dwarf vindea ~560 sop si ~1100 cbp ... m'a descurajat ... rau de tot chiar ... si chiar ma gandesc sa ma las de lineage :/ Quote
AgainstAllOdds Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 lol .. preturile scad si voi plangeti? aveti o sansa sa va craftati B`uri, A`uri mai usor decat noi (2kk adena 1 asofe .. era nasol) Quote
bullet13 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 lol .. preturile scad si voi plangeti? aveti o sansa sa va craftati B`uri, A`uri mai usor decat noi (2kk adena 1 asofe .. era nasol)la un moment dat era chiar 3kk, MG la fel de scump, CL idem. nu mai retin pretul de la sop si cbp. Quote
CryNow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 nu cre'ca a'ti inteles tipu vindea ~560 sop cu cate 46k bucata si ~1101 cbp cu ~28k bucata ..... si intrebare .. daca era 2,3kk 1 asofe,mg,cl ... cum a'ti facut 50+ bucati din fiecare ? Quote
Iverson Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cand si`a facut Exx ( un prieten avadonu ) era cca 80kk numai roba si acu tot setu l`am vazut la 30 kk omfg... @aao da nu mai schimbi semnatura ? ca vreau sa vad 6x de la tine :D Quote
MisterDevil Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Lasati sa scada preturile :) sa cumpar si eu DC cu 200kk :> Quote
Iverson Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hahaha.. ce julau esti burtosule ce clan mai ai ? Quote
CryNow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mda ... mai am 43k toti banii mei ... zero materiale ... am vandut tot :/sper ca alegerea facuta sa nu ma faca sa ma las de L2 :/ Quote
MisterDevil Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mai ai putin crynow ... inca putin :) dar daca ai nevoie de ajutor il ai pe hcdeathroll aka bullet :D e generos de felul lui :) Quote
Iverson Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mdea bullet e generos... stim cu toti doar are draconic cu focus +2 ;)) cu majestic + tateossian sau cum le zice...si poza anterioare are cam : 80 milioane bravo lui ;) Quote
Th3ogrim Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 lol .. preturile scad si voi plangeti? aveti o sansa sa va craftati B`uri, A`uri mai usor decat noi (2kk adena 1 asofe .. era nasol)Se plange lumea ptr ca daca scad preturile asa de rau ei nu mai au cum sa isi faca bani din vanzare de mats...ca doar nu incep sa joace cu cateva sute de mil de adena! Quote
Iverson Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Se plange lumea ptr ca daca scad preturile asa de rau ei nu mai au cum sa isi faca bani din vanzare de mats...ca doar nu incep sa joace cu cateva sute de mil de adena! stii ? are dreptate eu de data asta am incercat sa nu vand mats dar la un moment dat am ajuns pe -1 si am vandut cbp si sop Quote
Raul Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 @bullet Daca esti dragut poate iti fac lipeala cu Necro meu de lvl 1 Quote
CryNow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 devil ... nu'mi place atitudinea ta ... nu am cerut pomana ... si cand am cerut, am cerut sub forma de imprumut, eu zic sa lasi aerele de vedeta, oricum in ultima perioada te'ai schimbat, bani se fac ... am ales bine ceea ce am ales, practic intr'o ora am facut cam un viitor 1kk adena .. si am lvl 43 ... dupa 50+ ... huha ... or sa creasca banii ca sfecla in sferasi cat despre pretul la mats .. trebuie sa astepti ... sau sa aduci mats cautate pe piata aka o ore ^_^ 55k+ le vinzi, din pacate imi sta in fire sa fiu comerciant ... la mu cand uimeam "piata" cu mii de jol/jwl seturi dintre cele mai alese ... tind sa cred ca se poate si aici, ma greu, cu rabdare, dar nu e imposibil Quote
bullet13 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 mdea bullet e generos... stim cu toti doar are draconic cu focus +2 ;)) cu majestic + tateossian sau cum le zice...si poza anterioare are cam : 80 milioane bravo lui ;) nah. adena aia nu-mi apartine. cand fac inca 20kk or sa dispara toti. ar trebuie sa scrie -20kk acolo :) Quote
SpecialEffects Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cei care jucati pe dex se aude ceva de c5 ? ca pe forum nu zice nimic mi-a zis un prieten care joaca pe dex (whisper) ca cica in max 2 sapt se baga c5 .. stiti ceva ? Quote
CryNow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cei care jucati pe dex se aude ceva de c5 ? ca pe forum nu zice nimic mi-a zis un prieten care joaca pe dex (whisper) ca cica in max 2 sapt se baga c5 .. stiti ceva ?ce ??? omg ... 2 sapt ... ce dreaq bataie de joc :/ Quote
AgainstAllOdds Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cand si`a facut Exx ( un prieten avadonu ) era cca 80kk numai roba si acu tot setu l`am vazut la 30 kk omfg... @aao da nu mai schimbi semnatura ? ca vreau sa vad 6x de la tine :D am luat o pauza de l2 Quote
SpecialEffects Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 crynow se poate sa ramana caracterele .... stai linistit :D Quote
Lasher_ro Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 @AAO - Wow, cum ai reusit.Eu am auzit multe despre dex, dar nu cred nimic. Nu cred ca se baga un c5 functional prea curand, nu cred ca se da wipe de pasti, sau ca o sa se dea wipe la fiecare schimbare de cronica. Quote
Daedalus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hai CryNow, ce naiba... Mergem amandoi la pescuit si ne umplem de bani. Mats-uri? Oricum nu le vand! AA - cea mai buna sursa de bani. Mergi in catacombe prin party, eventual solo, ca merge pe SH. Faci AA de crapi intr-o saptamana. Ia gandeste... Poate ne facem cate un warsmith (al meu e spoiler btw), mats ne descurcam si eventual niste B-uri, o sa am si eu nevoie in curand. Se face destul de usor lvl. Pai am facut aprox 50% in DV entrance in cam juma de ora. Quote
Iverson Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 @AAO - Wow, cum ai reusit.Eu am auzit multe despre dex, dar nu cred nimic. Nu cred ca se baga un c5 functional prea curand, nu cred ca se da wipe de pasti, sau ca o sa se dea wipe la fiecare schimbare de cronica.word... va fi acelasi db pana la interlude (parca asa ii zice) :P si dupa sper :D doar nu este ca la mu full si gata aicea nush daca is 30 eroi pe server... sau is? :D :dontknow: Quote