Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

daca pt tine asta e mult ... dar pt mine composite + best blunt ? :rofl1: ... sa zic ca de blunt ma lipsesc ... insa composite'u ma scoate din minti ... i need it ... the ant nest is to crowded :(

dar mai intai sa fac lvl 40 ... am 39 ... turbez :/

Posted

crynow sa zici pe forum la ce ora intri maine in joc....ca o sa intru si eu ca mi se pare ca mai am nijte cristale pe crafter....sa intru sa itzi cumperi composite

Posted

dv .... e interesanta acolo

giants cave ... red and dark red :)

cimitir ... uhm ... merge :)

daedalus 1cryC=3100+ adena ;)

Cine e interesanta?

In GC la intrare sunt mobi 56-60

Cimitir merge de pe la lvl 52 pana pe la 60.

@Daedalus - sfatul meu, nu cumpara cristale .... cumpara obiecte si spargele la dorfi ... ia niste sor's, sparge vreo 2-3 , mai ia 2 si fa un dual si sparge-l si pe ala ... si asa o sa ai de arma, sau de theca+jewels si mai ramane si ceva ( perhaps )

Posted

Dinamovist' date='Mar 17 2007, 10:04' post='1822271']

http://img99.imageshack.us/img99/1170/untitledgn7.jpg :sef: <_<

asta da ghinion :(

lasher ... am fost in gc la rb ... si stiu cum sunt :-s ... iau dmg 400+ ca am karmian pe mine .... nu am bani de avadon :P, dar acum ma axez pe dwarf ... sa'i fac trialurile ... si sa merg la spoilat ... poate reusesc sa'mi fac setu cfratandu'l

moha acum intru ... daca nu sunt pe CryNow ... pm ancutzica :)

le: in caz de nu intri acum si ies :-s ... o sa mai dau un reply :)

Posted

deci se pare ca nu doar mie nu mi'a mers netu :(

primu trial de la dwarf facut in 3 ore :wub:

acum sunt la al 2-lea .. si mai am doar partea cu cruma tower :D

moha ... in caz de ... intri ... pm ancutzica :)

Posted

masa de viata.. la 41 dute prin... pana mea langa oren la timak orcs vezi cum merge..

am 51 ... nu am acumen pe arma si iau abia 15k exp unde sa merg sa bat pt un raport exp/costuri mai bun ?

Posted

dute in apostate: oren - plains of lizardmen .. pana pe la 56 .. gaseste/fa un party full..si merge super acolo, mai iei si seal stone si faci si AA

Posted

Theca set at last. Mi-a spart CryNow (ii multumesc) un mithrill dagger, mi-a dat vreo 3.2k cristale D. Si am gasit crys C mai ieftin, la aprox. 3k. Acum... Poate fac rost si de boots.

In fine, am inceput cu un dark mystic. L-am facut wizard azi. Acum o rugaminte... Are cineva niste demon fangs? Adica nu as vrea sa cumpar chiar din shop. Il returnez in cateva saptamani.

Posted

daca ziceai acu 2 zile iti dadeaam demon`s fang :( da l`am crapat...

am acusica 52 care face 1 pvp? :-"

Nu-i nimic, am cumparat eu unul. M-am gandit ca trebuia sa-l returnez, dar acum pot sa dau exchange la mammon la 40. ;) Tot raman fara mana... Lvl 22, fac cam 50% si raman fara mana. De-atunci incep sa fac pe orcu, folosesc numai drain si dau cu arma in mobi. :D In fine, saptamana noua, ma inscriu in dawn. Dar ce ziceti, sa pastrez AA, mai am 525k, sau s-o vand? ;)

Btw: ce s-a intamplat, se cumpara AA cu 5-6-7a, ieri am vazut doar cu 3 si 4a. :blink: POCF de asemenea, un 600-700a, ieri cumpara un dwarf cu 450, am vandut ca aveam nevoie. Plus ca intr-o ora fac cam 1.5k POCF.