Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Auzi Raul... Ia zi... Unde gasesc Ol Mahum Supplier din semnatura ta, poate imi da 10kk. :lol:

Se pare ca am sa vind aa, si-asa nu prea le folosesc, am aproape 1kk, am 1.2k pocf, fac 6 milioane. ;) Si caut theca set.

Posted

Auzi Raul... Ia zi... Unde gasesc Ol Mahum Supplier din semnatura ta, poate imi da 10kk. :lol:

Se pare ca am sa vind aa, si-asa nu prea le folosesc, am aproape 1kk, am 1.2k pocf, fac 6 milioane. ;) Si caut theca set.

Ol Mahum - Abandoned Camp :) vezi ca sunt cam scary cats si fac flee mult :lol:

Posted

fratieeee mor de plictiseala ... ma bat in fg ... la lvl 56 si ma bat cu doom knight care is rosu inchis pt mine si abea iau 0.2% OMFG

pai daca u acuma la lvl 56 te enervezi ca iei xp 0.2% dar cand o sa fii lvl 70+ cand 0.2% o sa fie enorm de mult....nici nu o sa itzi permitzi sa mori =))

Posted

Si ca sa fie treaba buna imi "tine morala" un mic zeu ca de ce si cum am plecat, dupa scurt timp incepe sa-mi cante despre pvp, iar dupa ce ii zic de Eve on`line imi zice : "il stiu, am un necro 76 acolo"

am i loosing it or is this plain DUMB?

Posted

Bai fratilor. Se petrece un fenomen ciudat pe DEX. Am gasit 4 destepti care vindeau theca set azi. Fericit ma uit la pret. Setul era 10kk. :mellow: Cand vad, enchantat cu 4 la toti. :sef: Vinde cineva theca set NEECHANTAT?

Btw: Bullet, ti-ai vandut soul bow? Te-am vazut azi pe langa grocery shop in giran.

Posted

ar fi bine sa fie xp mic....este jocul mai frumos...

si.. a aparut C5 :))

o sa jucam C 12 pe linkmania :)

vad ca nu sa dat reset la serverul de mu... pacat... are lumea 100 rr :)

bafta....

Posted

daca n`ai fi zmeu ai bate in mobi in range`ul tau si iesi mai bine la exp

+1

@Daedalus - da are ceva daca-l iei din magazin ? Adica iei gaiters+armor si vezi si tu cum cumperi/craftezi ghetele.

P.S. : Am dual :D

Posted

ar fi bine sa fie xp mic....este jocul mai frumos...

si.. a aparut C5 :))

o sa jucam C 12 pe linkmania :)

vad ca nu sa dat reset la serverul de mu... pacat... are lumea 100 rr :)

bafta....

daca va aparea l2 pe link se va juca c2-c3 :-" :))

P.S. FMM de cristal cine ma ajuta sa`l cresc mi`a crapat ieri la +7 abia il facusem in giants cave :((

Posted

1. aao ... inca sunt in cautare de locuri f bune pt a face good lvl .. dar pt moment ma kinui sa fac lvl 40 sa imi cumpar set composite pt dwarf sa ma apuc de triale si spoil in ant nest :wub:

2. devilosule te'am vazut prin aden ... nush ce cumparai .. oricum esti tare chitros :lol:

3. ive ... i'ati ma 1 ... eu am dat 3.2kk ... da l'am injurat pe ala acolo .. de mi s'a urat <_<

4. un loc bun pt un sh lvl 56 ? loc bun pt lvl'ing

Posted

leveling, ultima frontiera, de cand am descoperit necropole/catacombe nu cred ca mai exista problema de leveling, adica .... pana si "priest of dawn" iti zice ce catacombe/necro sunt si ce lvle au mobii in ele.

mai faci si nistea sealuri, le faci aa... le dai mie ... iti zic mersi :-"

Posted

DV la succubusi,cimitir,giant's cave ...

te rog... fara giant`s cave ca`mi craeza greata si nervi cum sa`mi cada cristalu ? fmm X( :hair::hair::hair::hair::hair:

face careva full ? macar pana pe la 3 :D

Posted

Lasher, sunt atat de destept incat am uitat de prestigious items hall... Sa ma uit la ce cristale ai nevoie...

Theca Leather Armor C 207 D 1035

Theca Leather Gaiters C 129 D 645

Un cristal de C cu cat/de unde fac rost?

Posted

Lasher, sunt atat de destept incat am uitat de prestigious items hall... Sa ma uit la ce cristale ai nevoie...

Theca Leather Armor C 207 D 1035

Theca Leather Gaiters C 129 D 645

Un cristal de C cu cat/de unde fac rost?

Daedalus check the dwarfs sigur gasesti

Posted

DV la succubusi,cimitir,giant's cave ...

dv .... e interesanta acolo

giants cave ... red and dark red :)

cimitir ... uhm ... merge :)

daedalus 1cryC=3100+ adena ;)

Posted

Off... Deci sa zicem:

Shirt - 3500a x 207cry + 750a x 1035cry= 724.500a + 776250= 1.500.750a

Gaiters - 3500a x 129cry + 750a x 645cry= 451.500a + 483.750= 935.250a

Total - 3500a x 335cry + 750a x 1480cry = 2.436.000a

Ce ieftin. :blink: Plus 2 mil boots e ok.