AgainstAllOdds Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ba thora du`te putin pe www.lineage2.com la skills si convinge`te .... ok?!vbesti prostii , sorcu e bun la crowd control , dar nici pe departe nu e mai bun la PVE/PVP decat un necro Quote
Shade Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Necro are gloom care il ajuta mult are sillance are un summon dar totusi 1 necro nu e imba ... 1 arcash bate 1 necro de se uita necromanu cum ii scade cp`u si hp`u... motiv :arcashu da stun shot... necro ia stun... arcashu il crapa CE ZICI? NU TE-AUUUUUUUD! Iti zic eu... la un rand de buffe, in AB era necesar rest cand mai erau 3-4 minute din buffs. Deci cam 16 minute hunt, 4 minute rest. Dar in alea 16 minute picau 200-300 de mobi. AB? Si tanku pentru ce era, de ochi frumosi? Inlocuieste sorc cu necro. There ya go, 100% uptime. Pai atunci, orice calcul facut "according to NCS" pica din start, deci si discutiile noastre sunt aiurea, pentru ca:Good one. I need to test it further. Oricum sunt aproape sigur ca chestia aia nu e scrisa de NC, ci copiata de undeva de pe forumuri. Quote
M0ha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 necro>sps>sorcam fost la o gramada de siege,mass pvp,pvp si am vazut care cum e treaba...neverever un sorc sa se puna cu necro Quote
Iverson Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 lool good one shade o batut 3 de odata (arcasi) dar nu pricep cum de nu a prins stun shot ? :D misto ... anchor summon ds :D Quote
Aldguth Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 1. Adena pls? ^^ pe dex2. Where the hell is Charkaren? Imi trebuie pentru questul de dark wizard. Quote
AgainstAllOdds Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 lool good one shade o batut 3 de odata (arcasi) dar nu pricep cum de nu a prins stun shot ? :D misto ... anchor summon ds :D :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: Quote
MisterDevil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nooblese like, 1 a luat anchor inteleg ... celalalt a fugit ca un las ce e iar al 3-lea a ramas ... nebufat probabil, cu un lag cat marte cu prea putine ss-uri si cu prea putine sageti. asta ar explica tot. Quote
CryNow Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 deci prin urmare care ar fi un clasament CORECT al misticilor ? Quote
Lasher_ro Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 deci prin urmare care ar fi un clasament CORECT al misticilor ?La ce ? PvP, PvE ... ? Quote
Iverson Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Necro>sps>sorc - asta sa spus mai sus dar SH unde are locu ? Quote
AgainstAllOdds Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nooblese like, 1 a luat anchor inteleg ... celalalt a fugit ca un las ce e iar al 3-lea a ramas ... nebufat probabil, cu un lag cat marte cu prea putine ss-uri si cu prea putine sageti. asta ar explica tot.ai 3 stai jos!fi atent ce s`a intamplat.1 sr ,2 he.SR ia anchor - game overHE#1 - trage in summon (uita`te atent)HE#2 - hit&run , probabil a incercat sa iasa din sleep/anchor range Quote
MisterDevil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dar 3 se poate "transforma" in 9 ... :Pce se dovedeste aici ? ca nu sunt echilibrate .. nu conteaza cat de bun e jucatorul atat timp cat o clasa e superioara .. nu ?app mi-am uitat carnetul acasa :P Quote
M0ha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 devilosule ai grije ca aao te lasa pe toamna...aja ca nu glumii :rofl1: Quote
Shade Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ce se dovedeste aici ? ca nu sunt echilibrateeh... macar nu e ca pe c1, sleep poison gg gf Quote
M0ha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 vine vara si Daedalus tot cu basca de mos craciun sta in cap...sau ejti nostalgic? :rofl1: Quote
Lasher_ro Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PvP :Necro,SPS,SH,Sorc ( luand in calcul si 1vs1, si war )PvE:SH, Necro, Sorc, SPS ( luand in calcul uptime, si cat de mana effective e ) Quote
Kull Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PvP :Necro,SPS,SH,Sorccum ma sa fie mai bun un SPS decat SH? am jucat cu SH si nu mi amintesc sa ma fi batut vreun SPS Quote
bullet13 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 sps cam bate si necro daca nu ia anchor/silence :)btw, azi pe la 2 asa o sa-mi iau failu'la draconic bow. all maths ready :rolleyes: Quote
Nagasaky Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Am si eu Necro pe Wrath si e adevarat ca la o diferenta de peste 10 de levele (cum e la mine) un arcas te face . Eu am lvl 58 si ala are undeva peste 70 oricum . Cu Bow of Peril . Eu am Homunkulus fara acumen inca . Si Karmian pe mine . Si TOTUSI . Fara summon ma batut ... dar cu summon lam omorat in repetate randuri (sa amintim si gradul de noobism al tipului) . Faza naspa era ca nu prindea Anchor din cauza bijuteriilor de pe el :crybaby: Quote
Kull Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 pai asa a culcat unu din clan de la mine 2 magi de vreo 58, arcasu fiind 70 :D stun+2 crit la unu si stun cu alte 2 crit la celalalt :lol: Quote
bullet13 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 lawl dude. daca el e 70 si tu ai karmian, homu fara acu si lvl 58 e BOU!!!!!!!!!!dar trecand peste asta, stop fucking comparing nukers with archers on 1 vs 1. deveniti plictisitori. nukers own archers BAD. period. pana si la full buffs, aveam 1525 m def (3 tateossian +3 si 2 +4) si am luat m crit de 7200. i mean, wtf can i do better than that? jwls +16? Quote
Iverson Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 din ce masa fac homu ? ca la mamoon m`am dus cu crystal staff si nu am gasit sa schimb pe homu ma ajuta careva ?:D Quote
Lasher_ro Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 cum ma sa fie mai bun un SPS decat SH? am jucat cu SH si nu mi amintesc sa ma fi batut vreun SPSIn c4 te tine in sleep. In c5, probabil ca SH bate la self buff.@Bullet - erm, archers own nukers bad. Mcrit nu e ca un crit normal nu-i asa des, si full buff ca sa fie 1/5 mai rar.Am mai zis asta pe forum DEX de vreo 2-3 ori lol@Iverson - Crystal e low c, homu e medium. Tre sage Quote
CryNow Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 din ce masa fac homu ? ca la mamoon m`am dus cu crystal staff si nu am gasit sa schimb pe homu ma ajuta careva ?:D ok ms de top .... oricum daca sti juca cu un sh ... poti face mai multe ive ... sage's staff= homu sage's staff 1075 cry c si 5075 cry d gl totusi inca vreau sa iau un cry +7 :D [red] nju aveti ? pm me in game CryNow ... tre sa fac vl 56 deci cam 90min o sa fiu on ;) le: gata m'a dstrus psihic jocu' (((((((((((( avadon robe set la numa 38kk .. i hate it (((((((((((((((((((((((((((((((((( e moca :/ cine are sa ma imprumute cu 31kk :rofl1: ? ii dau set karmian cu boots ))))) si banii in rate ) Quote