Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

necro e mult mai bun la pve .. cu b2m bateam la 74+ fara sa fac rest de mana ( solo )

Da, daca privesti L2 ca fiind MU 3D.

Daca privesti L2 ca fiind L2, tank+SE+2sorcs > 10 necro in pve.

Posted

PS : sa`ti mai spun si ca AOE de la necro > AOE de la sorc ? in c5 corpse burst are power cat un death spike , same lvl

In pokemon poate...

Probabil ca uiti ca sorc are 2 skilluri de AOE. Corpse burst e fix ca blazing circle, numai ca sorc are si Rain of Fire. Btw, poate spui si cand ia necro prima data corpse burst...

La level 58:

~ Necro are corpse burst - > power 41 (total 41)

~ Sorc are blazing -> power 48 + Rain -> power 41 (total 89)

Tinand cont ca au acelasi matk si cast speed, poate imi spui si mie cum 41 > 89.

PS : cat timp necro astepata reuse la corspe, sorc le da pe amandoua, in caz ca nu te-ai prins...

Posted

le: pt shade, daca la rb mori si dropezi .. si vine altu si iti fura itemu, exista podeapsa daca il postez ?

Nop.

Daca privesti L2 ca fiind L2, tank+SE+2sorcs > 10 necro in pve.

Indeed.

Sorcu e mai "slab" in pve, dar nu-ti mananca banii ca necro.

Sorcu e cam la fel ca necro in pvp, cel putin 1vs1 full CH buffed, cum sunt multe dintre clan wars. Cancel ftw.

Posted

silence+anchor=ftw

Noroc ca nu poarta Antharas set de bijuterii elven, ca altfel se ducea un party de necro sa il faca...

FTW, desigur.

anchor=ftw

In c5, tancii au Hate si in PvP... as vrea sa vad armatele de necro dupa dex plangand cand e vreun SK sau TK prin zona.

Magical Mirror = 100% chance. FTW , de asemenea.

Posted

dar thora din cate vad te`ai aprins foarte rau...si ai ceva anume cu playerii din dex....calmeaza`te draga ca e doar un joc

Noroc ca nu poarta Antharas set de bijuterii elven, ca altfel se ducea un party de necro sa il faca...

FTW, desigur.

eu vb in pvp...dar u daca te duci si faci pvp cu antharas asta e alta prb.cat e scoru la pauza??

Posted

eu vb in pvp...dar u daca te duci si faci pvp cu antharas asta e alta prb.cat e scoru la pauza??

Pai si in PvP crezi ca adversarul celebrului necro are mdef si MEN 0 ?

dar thora din cate vad te`ai aprins foarte rau...si ai ceva anume cu playerii din dex....calmeaza`te draga ca e doar un joc

nu e vorba de playerii dupa dex, e vorba de discutii in general,

Orice discutie, de tipul:

"am un dorf si nu stiu ce sa il fac?"

se termina invariabil cu o concluzie:

"fa-l necro, sa ownezi tot"

Ceea ce induce la un moment dat o stare de sila cand vezi ca necro > all la pve, pvp, aoe, craft, sweep, spoil, tanking, siege, raid, teleport, e cel mai bun si cand se duce la toaleta.

Posted

Wrong .. dorfu e cel mai bun si nu va fi intrecut de nimeni la toaleta ;)

necro rade tot ... multi zic ca e overpowered ... toti au sub de necro toti au transfer pain .. fara astea ... crafterul ar rula >:)

Posted

Pai si in PvP crezi ca adversarul celebrului necro are mdef si WIT 0 ?

nu e vorba de playerii dupa dex, e vorba de discutii in general,

Orice discutie, de tipul:

"am un dorf si nu stiu ce sa il fac?"

se termina invariabil cu o concluzie:

"fa-l necro, sa ownezi tot"

Ceea ce induce la un moment dat o stare de sila cand vezi ca necro > all la pve, pvp, aoe, craft, sweep, spoil, tanking, siege, raid, teleport, e cel mai bun si cand se duce la toaleta.

mai aici itzi dau dreptate...prea multzi playeri care au ales necro-ul dar din acestia doar 10% daca jtiu sa joace cu el...si eu am avut un necro dar aja de control sa vedem ce jtie,dar charu care imi place sa joc e BD...nu prea e el stralucit in pvp...dar pot spune ca am batut DA de 67(el fara pantera :))) si eu 61 cu BD...dar totusi :D

Posted

In pokemon poate...

Probabil ca uiti ca sorc are 2 skilluri de AOE. Corpse burst e fix ca blazing circle, numai ca sorc are si Rain of Fire. Btw, poate spui si cand ia necro prima data corpse burst...

La level 58:

~ Necro are corpse burst - > power 41 (total 41)

~ Sorc are blazing -> power 48 + Rain -> power 41 (total 89)

Tinand cont ca au acelasi matk si cast speed, poate imi spui si mie cum 41 > 89.

PS : cat timp necro astepata reuse la corspe, sorc le da pe amandoua, in caz ca nu te-ai prins...

ba thora esti prostutz de`a binelea .. Corpse Burst are Power cat Death Spike (same lvl)

te duci in abg (la grupuletze) dai spike/claw pe ala cel mai smecher din grup si restu` sunt 1 corpse burst

hai sa facem o comparatie .. shall we?

74 lvl skills

Corpse burst - Power 108.

Blazing circle - Power 64.

Rain of fire - Power 54.

acu intoarce`te tu la pokemon sau la l2j si lasa`ne cu teoriile tale

Posted

Parerea unui farmer de rand :-"

Nu am jucat cu un necro, nu ii stiu toate vrajile, nu am nici macar un damascus, si nici sp pentru dance of siren. Poate ca parerea mea nu va conta , dar... cand vine vorba de necro pot zice urmatoarele :

1. nu am vazut nici un necro pe dex care sa ma inspire ( ci doar unu intr-un filmulet care rupea tot,nu sunt sigur daca era pe dex, asta e alta poveste )

2. necro pentru mine e gloomer, cam singurul lucru folositor care il poate face intr-un party ( parerea mea, a noob like farmer )

3. prefer oricand un se,ee in party decat un necro

4. dupa un entangle + 1 hit ( hai 2 ) de la cutitarul/arcasul din party cu mine necro mananca pamantul

5. inca nu am vazut nici un necro "bogat", cu toate ca sunt sigur ca este :D

6. Daca privesti L2 ca fiind L2, tank+SE+2sorcs > 10 necro in pve. oricand :P

7. necro au mai toti sa se creada zei ... where`s the fun in that ? ("MUHAHAHAHA i ownzoid u -_-ing sws in pvp >:) ... FEEL the power of thy summon" )

Nu va luati de mine ... sunt doar un mic membru al clanului : Zealot Elite Righteous Guardians. :wub:

Posted

Wrong .. dorfu e cel mai bun si nu va fi intrecut de nimeni la toaleta ;)

necro rade tot ... multi zic ca e overpowered ... toti au sub de necro toti au transfer pain .. fara astea ... crafterul ar rula >:)

hai sa iti zic ceva din C5 necro nu mai e regele junglei :D

Posted

Argumente pro sorc:

1. Parerea mea, un sorc face un necro. Ganditi-va ca din intamplare, necro-ul ajunge langa sorc. Pai inseamna ca mananca jar alb pe saturate. (aura flare)

2. Ia ganditi-va: un sorc nu foloseste cristale, nici cursed bones, doar potiuni standard. Ce se intampla cu necro? Te cheleste de bani.

3. Summon-urile alea consuma nu numai cristale, ci transfer pain consuma multa mana. Sorcu' se lipseste.

Deci, eu aleg sorc din batalia de mai sus. Nu sunt om bogat pe DEX, nici nu vreau sa fiu, sa se holbeze lumea la mine, vreau doar char stabil.

Plus ca unde stau eu la pvp (la iesiri din orase) nici n-ai nevoie de necro. Ai nevoie de aura flare.

Posted

Argumente pro sorc:

1. Parerea mea, un sorc face un necro. Ganditi-va ca din intamplare, necro-ul ajunge langa sorc. Pai inseamna ca mananca jar alb pe saturate. (aura flare)

2. Ia ganditi-va: un sorc nu foloseste cristale, nici cursed bones, doar potiuni standard. Ce se intampla cu necro? Te cheleste de bani.

3. Summon-urile alea consuma nu numai cristale, ci transfer pain consuma multa mana. Sorcu' se lipseste.

Deci, eu aleg sorc din batalia de mai sus. Nu sunt om bogat pe DEX, nici nu vreau sa fiu, sa se holbeze lumea la mine, vreau doar char stabil.

Plus ca unde stau eu la pvp (la iesiri din orase) nici n-ai nevoie de necro. Ai nevoie de aura flare.

aura flare? o0

Posted

decat sa-mi fac un sorc mai bine-mi bag un desti in fund. si daca ar fi necesar mi-as face sps, nu sorc.

sper ca acum nu discutati care e mai bun la pve, ca vorbiti prostii cu sorcii Oo

Posted

In c5, tancii au Hate si in PvP... as vrea sa vad armatele de necro dupa dex plangand cand e vreun SK sau TK prin zona.

Hate in PvP e cam overrated IMO ...

dar pot spune ca am batut DA de 67(el fara pantera )) si eu 61 cu BD...dar totusi

OMG noob DA.

SH>all la pve. Case closed O.o

Posted

SH>all la pve. Case closed O.o

sh ca spellhowler ;;) ?

le caut sa cumpar un red cry +7 ... dau maxim 2.75kk pe el ;;) care aveti pm CryNow [si vreti sa vindeti ;) ]

Posted

Parerea unui farmer de rand :-"

Nu am jucat cu un necro, nu ii stiu toate vrajile, nu am nici macar un damascus, si nici sp pentru dance of siren. Poate ca parerea mea nu va conta , dar... cand vine vorba de necro pot zice urmatoarele :

1. nu am vazut nici un necro pe dex care sa ma inspire ( ci doar unu intr-un filmulet care rupea tot,nu sunt sigur daca era pe dex, asta e alta poveste )

2. necro pentru mine e gloomer, cam singurul lucru folositor care il poate face intr-un party ( parerea mea, a noob like farmer )

3. prefer oricand un se,ee in party decat un necro

4. dupa un entangle + 1 hit ( hai 2 ) de la cutitarul/arcasul din party cu mine necro mananca pamantul

5. inca nu am vazut nici un necro "bogat", cu toate ca sunt sigur ca este :D

6. Daca privesti L2 ca fiind L2, tank+SE+2sorcs > 10 necro in pve. oricand :P

7. necro au mai toti sa se creada zei ... where`s the fun in that ? ("MUHAHAHAHA i ownzoid u -_-ing sws in pvp >:) ... FEEL the power of thy summon" )

Nu va luati de mine ... sunt doar un mic membru al clanului : Zealot Elite Righteous Guardians. :wub:

Nu incepe, devil. Nu ai nici pe APROAPE destula experienta.

1. sunt destui doar ca nu fac filme.

2. are nukes de SH si poate sa opreasca orice timp de 2 minute.

3. si eu, dar nu 5 SE in loc de 5 necro.

4. cutitarul ala o sa moara inainte sa apuce sa isi ude pantalonii de frica. Asta daca nu e AAO. Daca e AAO s-a dus dracu necro :lol:. Acuma serios... eu cutitar 67 vs Poetu la siege:

Poetu hit you for 5659 damage.

Am 3k hp si 1k cp.

/end.

5. Necroval are arcana set + arcana mace + acumen. Kalel are same shit + boss jwls + infinity rod luna trecuta. Pacat ca nu mai joaca nici unul.

6. Tank + SE + 2 sorcs fac rest. 10 necro nu fac.

7. Crede-ma ca e imposibil sa nu te distrezi cand omori parties intregi la siege. E imposibil sa nu te distrezi cand omori un card de mobi fara nici un fel de AoE capabilities. E greu sa nu te distrezi cand esti invincibil in situatii in care alte clase si-ar face testamentul.

@Thora: magic mirror e 100% poate pe l2j. In c4 in nici un caz.

@Daedalus:

1. Roaga-te sa nu ajungi in range de Anchor.

2. La nevoie poti sa joci si cu summon-ul si nu mai chelesti de bani.

3. Transfer pain e skill de pvp nu de pve. Damn good one too.

In final va las cu un screen care nu se poate face (same location, same animation etc) pe un char normal ever:

http://img137.imageshack.us/img137/7649/l2artisticshoteu5.jpg

Posted

interesanta discutie... chiar imi place cum va certati ( o laie.. )

Sorc = Sps , 1 cu focu altu cu apa :) ( asa ca faza) 1 ex : blaze skin = freaze skin

Necro are gloom care il ajuta mult are sillance are un summon dar totusi 1 necro nu e imba ... 1 arcash bate 1 necro de se uita necromanu cum ii scade cp`u si hp`u... motiv :

arcashu da stun shot... necro ia stun... arcashu il crapa :D

dezavantaju magilor este k pt a da sleep/anchor/etc trebuie ca adversaru sa fie flagat :( dar pt a da stun nu ai nici o prob :D

Le: sorc = sps , ca atribute nu k si cast speed etc..

Posted

@AAO : odata cu hardul s-au dus si filmele pe care le facusem in AB si GC cu party de se+tank+2sorcs. Vedeai 2 necro care se tot fereau de grupurile de Beasts in GC cum ne rugau sa le lasam si lor mobi.

Eu stiam ca corpse are acelasi efect ca blazing, ma rog... pana la proba contrarie.

Si in AB, in 4 oameni aduceam cate 7-9 grupuri de Pasts Knights. Btw, sorc nu are nevoie de mortaciuni sa dea cu skills de AoE, si nu stiu daca iti imaginezi cam pe unde stau ultimiii mobi, atunci cand sunt in grup de 40-50 de mobi. Stii ce range are Rain of Fire?

@Shade:

Tank + SE + 2 sorcs fac rest. 10 necro nu fac.

Iti zic eu... la un rand de buffe, in AB era necesar rest cand mai erau 3-4 minute din buffs. Deci cam 16 minute hunt, 4 minute rest. Dar in alea 16 minute picau 200-300 de mobi.

@Thora: magic mirror e 100% poate pe l2j. In c4 in nici un caz.

Pai atunci, orice calcul facut "according to NCS" pica din start, deci si discutiile noastre sunt aiurea, pentru ca:

http://imageshack.us