Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Snake_mih
Posted

salut !

as dori si eu un cont daca se poate pe L2 Supreme , intrucat am aflat ca registration e closed , daca cineva are p-acolo un cont pe care sa pot sa joc astept pm ;;)

Posted

tare faza ... verfa omorit de 1 party :lol: [dupa ce ne'a omorit pe toti] ;;)

pt ce se folosesc TOI BP

si pe langa +4con - 5 str ce mai imi recomandati ? eu fiind sh :D

Posted

int+4 men-4

wit+4 men-4

bp=quest items reward daca le faci pe toate de la 1 la 13, recipe sau part de A...quest care se face numai in tower of insolence

Posted

Erau 7 GMi online. Printre care si Shade.

WHAAAAAT?

wtf... night, vivinia... peacemaker... skimpy... si cu mine 5. DE UNDE NAIBA 7?? Nu-mi spune ca intrasera si adminii, ca n-a mai intrat catalin de luni de zile, magic nu se pune pe gm list etc. Iar skimpy si peace din cate stiu n-a fost on azi. Announcements le-a dat nightsong, a facut eventul impreuna cu vivinia.

pt ce se folosesc TOI BP

Retete de A (pastreaza-le).

Btw: Mi se pare cam sec, care ar fi un loc foarte bun pt lvling? De exemplu, ar fi catacomb of branded. Dar ce necropola exista de 40-50?

DV are mobi de 40-56, deci merge.

Intreaba-l pe priest of dawn de seal stones si de unde poti sa le iei, o sa-ti dea o lista cu toate cata/necro sortate pe lvl.

Mai poti incerca in EV daca ai party (hey, free spellbooks), Alligator Island, aden outskirts pe langa varka silenos, oren outskirts la lizardmen etc.

Posted

faza zilei : http://img223.imageshack.us/img223/2905/fazazileiuh2.jpg

gluma zilei : http://img410.imageshack.us/img410/7914/glumazileigz5.jpg

Hahaha, uite si pe nabu de BlackLotus :))

@Daedalus - ce level esti ... cat despre catacombe, daca ai nevoie de bani ( pt D/C/Whatever ), nu iti recomand sa mergi acolo decat daca vrei sa vinzi aa, si ai si ceva party. Asa daca vrei some good old farming, mobi cu 2-3+ lvle mai mici ca tine ( daca esti 40-42 merge in DP pe la road scavanger/guardian basilisk, de la 43+ putin mai la nord la windsus/grandis )

Posted

WHAAAAAT?

wtf... night, vivinia... peacemaker... skimpy... si cu mine 5. DE UNDE NAIBA 7?? Nu-mi spune ca intrasera si adminii, ca n-a mai intrat catalin de luni de zile, magic nu se pune pe gm list etc. Iar skimpy si peace din cate stiu n-a fost on azi. Announcements le-a dat nightsong, a facut eventul impreuna cu vivinia.

Retete de A (pastreaza-le).

DV are mobi de 40-56, deci merge.

Intreaba-l pe priest of dawn de seal stones si de unde poti sa le iei, o sa-ti dea o lista cu toate cata/necro sortate pe lvl.

Mai poti incerca in EV daca ai party (hey, free spellbooks), Alligator Island, aden outskirts pe langa varka silenos, oren outskirts la lizardmen etc.

Ok, I think I overreacted. Am zis cu aproximatie ca erau 7. :D Oricum erau multi, ca pe DSG ala. Cand ieseau toti GMii ma apucam eu de facut prostii.

Deci DV entrance merge, la priest of dawn nu mai stiam unde sa intreb. Deocamdata am o sumedenie de sb, dar as avea nevoie de hex si p.break. Pe la plains of lizardman, nu mersi, m-am saturat de animale salbatice. :mellow: Deci, merg in DV. Mersi de info. :beer:

Posted

Daedalus iti recomand sa mergi in Hardins faci xp acolo si faci si adena la fettered soul pana la lvl 44, iei 21k xp per mob si 4-5k adena :D

Posted

int+4 men-4

wit+4 men-4

bp=quest items reward daca le faci pe toate de la 1 la 13, recipe sau part de A...quest care se face numai in tower of insolence

eu raman in 10 minute fara mana :))) daca mai si "scad" din ea ... ala sunt :S

am luat ban 1440 minute pe vendor :-O si aseara am "bubuit'o" pe vivinia cu pm'uri ca sunt altii cu vendor in giran in zone nepermise :rofl1:

intrebare: shield'ul are ~140 p def, cand il atases pe mine [dau alt+t si nu imi creste p def ]. Ceea ce vreau sa intreb este: daca nu se vede pe alt+t [nush cum se numeste =)) ] la dmg'ul primit de la mobi, mai dimineaza? sau doar la arcasi ?

le: http://img267.imageshack.us/img267/9847/shot00062pu4.jpg

Posted

Aura Flare anybody? :blink:

30 min + DV entrance + killarit = inca 30 sb :sef:+ karmian gloves :mellow: <---- WTS freaking quick sau fac warehouse overflow. Da' stai ca mai am si dorf. :D

Posted

daca is la dawn si castiga dusk, pot sa'mi skimb homu pe sage's ?

Nope, daca Dusk castiga doar revolutionarii pot avea acces la mammoni.

iar e dusk'u inaintea dawn'ului

Daca e vorba de DeX, nu prea pare...

Btw, faceti si voi, cei de level 42-52 un party la festival (momentan nu a facut nimeni), daca doar stati si va uitati la scor, iar o sa plangeti de luni pe forumuri...

La 7s nu e vorba de zerging ci de organizare, s-a vazut saptamana trecuta.

http://imageshack.us

Posted

Pietrele la priest of dawn. Dai contribute. Apoi, daca castiga dawn, iei aa.

Trade la blacksmith of mammon. In catacombe la intrare. Dar din cate vad eu, dawn e cu muuult in fata.

Posted

eu raman in 10 minute fara mana :))) daca mai si "scad" din ea ... ala sunt :S

ai 2 optiuni:

1. omori mai repede si din mai putine lovituri. Scapi repede de mana, stai putin la rest.

2. Omori greu. Scapi greu de mana, stai mult la rest.

Your call.

Posted

necro e mult mai bun la pve .. cu b2m bateam la 74+ fara sa fac rest de mana ( solo )

ma refer la skiluri :| necro nu are skiluri de pvp precum sorc

nu crezi ca e mai bun un sorc in PvE cu party cu un SE daca el bate 5 mobi deodata?

Posted

cand oi avea timp am sa postez screen'uri cu un party ce rupe locu ... gorgolos si utenus .. batuti de un party in care lvl max era 58 [gorgolo lv 64, utenus lv 66 ]

superba seara ... am rupt vreo 10,12 rb .. facut 2.8 lvl'e :D

pana la urma a castigat dawn'u ? sau la 12.00 diseara vedem ? nu de alta da maine vreau homu ;;)

cate gemstone imi treb pt a pune acumen pe homu ?

le: pt shade, daca la rb mori si dropezi .. si vine altu si iti fura itemu, exista podeapsa daca il postez ?

** ce dye imi trebe pt m dmg mai mare si mp mai putin ? :-s