Iverson Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 iti zic eu dropu : 326 milioane adena si vreo 20+ sealed (A grade)+ mai mult de 10 arme de ALE: Antharas are respawn la 8 zile :-"care are carti de necro ca am dat deja juma de milion pe Anchor,DS,VC si atata :D Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Iverson, ce ai nevoie? Trebuie sa imi mai las SB din wh. E plin deja. Ce sa faci, esti fericit ca ai facut rost de un cont, uite problema, nu ai unde sa pui itemele. :blink: Quote
CryNow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 am si eu carti multe ... da'mi un pm in .... 15 minute, imi treb si mie 2 carti :)tempest si cursed death link :-s Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Adica exact ceea ce n-am. :blink: Am foarte multe de buffuri.Btw: nu te mira ca am raspuns asa rapid, am deja lista de sb in notepad. :D Quote
CryNow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Adica exact ceea ce n-am. :blink: Am foarte multe de buffuri.Btw: nu te mira ca am raspuns asa rapid, am deja lista de sb in notepad. :Dtu cauti ceva ? Quote
AgainstAllOdds Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chiar nu vreau sa fiu rau dar ... portul din dv a fost aparat de ek, asta pana cand ati urmarit nc-ul pana adanc in pestera ( oo da .. song of wind e belea :P) si ati lasat portul liber ( si spre uimirea mea baietii au uitat de trenuletul de mobi care sa format pe drum :P ) luck i gues @bullet ... refuz sa cred ca toti se bazau pe celia ... eu stiu ca sunt inconjurat de ......... un numar impresionant de jucatori pentru care l2 e mai mult decat un joc, ek-ul sunt jucatori capabili ... paghidas singur a dat jos party-ul meu lolpaghidas Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 tu cauti ceva ?Am lista cu toate sb-urile pe care le am. Daca vrei ti-o dau pe toata. Quote
Iverson Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 am nevoie de tot ce inseamna curse`uri de necroman :-" mai putin anchor :Dvrea careva :rec avadon gl , bw light armor, doom bots sau bssS? Quote
Nagasaky Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Am stat ieri 3 ore sa cresc un Red Soul Crystal . Si am facut dupa 3 (TREI) ore Stage 3 . Am fost super ghinionist ieri . Oricum... stiti vreun mod sa nu se mai repete ? Totusi e cam... ch :P Quote
Shade Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 deci se simte plecarea noastra de pe dex :-?Logic, doar erati printre cei mai buni jucatori de pe server.Nagasaki asteapta putin pana poti sa bati la doom knight in fg. Le cresti acolo pana la 10 destul de usor. Quote
luk Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 am si eu o intrebare :Pentru a juca pe supreme in afara de client si sa fac update dupa ce instalez clientu ce tre sa mai fac , un patch nu gasesc pe site este un client pack ...LE: am gasit autoupdaterul pe site :)LE2: si as vrea sa stiu pe ce jucati :) Quote
M0ha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 cine are cartea Shadow Flare.....am nevoie pt un preten....dau bine pe ea.... Quote
CryNow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 cine are cartea Shadow Flare.....am nevoie pt un preten....dau bine pe ea....pica f rar :( cerea un dwarf pe ea 1.2kk .. eu am stat cam o ora (cu alti 3 playeri) sa o gasim [fiecare cu mobu lui :/ ] Quote
SpecialEffects Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ce tare e eventul de pe dex .. am castigat azi 6 ewc :D Quote
M0ha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 pica f rar :( cerea un dwarf pe ea 1.2kk .. eu am stat cam o ora (cu alti 3 playeri) sa o gasim [fiecare cu mobu lui :/ ]itzi dau si 2kk numai sa o gasesti...ca e ptr pretena mea :D Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Auzi, Shade, de ce am impresia ca announcementurile din timpul competitiei le dadeai tu? :D Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Din timpul competitiei cu iepurii de langa dion. Quote
CryNow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 itzi dau si 2kk numai sa o gasesti...ca e ptr pretena mea :Dgata :D Quote
bullet13 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Din timpul competitiei cu iepurii de langa dion./gmlistdaca e vorba de iepuri cred ca era Vivinia Quote
CryNow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 moha nu mai caut .. am murit de 2 ori :/ am dropat si un ring <_<intrebari:cat face 1 bucata seal stone[blue,red,green] in aa ?pt ce se folosesc toi bp ? Quote
Nagasaky Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pai Shade eu ii pot omora pe Doom Knight . Cu greu dar pot . Sunt rosii e adevarat . Dar... faza de kkt si nasoala e ca eu azi . Asta am facut mam dus eu happy si zambind sa il cresc acolo . Si 3 cry le-am spart numai acolo... toate cand sa intre in stage 1 . Tre' sa astept sa ii fie galbeni sau albi (Doom Kight ma refer ) Quote
M0ha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 /gmlist daca e vorba de iepuri cred ca era Vivinia +1 gg bullet :rofl1: si nu erau rabbits erau wabbits @crynow dai click pe seal stone ca scrie pe ele valoarea lor @nagasaky uitate pe http://lineage.pmfun.com/list/soul si crestel in ordine cu mobii care sunt acolo...nu ar trebuii sa se sparga daca jtii cum sa il cresti...sau du`te la doom servant ca eu acolo am crescut multe cry... Quote
Daedalus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 /gmlistdaca e vorba de iepuri cred ca era ViviniaErau 7 GMi online. Printre care si Shade. Si da, imi cer scuze, erau "wabbits". :DBtw: Mi se pare cam sec, care ar fi un loc foarte bun pt lvling? De exemplu, ar fi catacomb of branded. Dar ce necropola exista de 40-50?Ce ziceti, death pass la intrare in dv ar merge? Parca era pt lvl 40. Quote