Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Deci presupun ca un TH bate la lvl 78 un AW.

AAO, ca si tine, am o pasiune pentru AW, dar acum... Nu stiu ce sa fac... Doar n-am sa-l sterg. Continui cu el, cand voi fi lvl mare, n-o sa ma intalnesc eu prea des cu TH-i de acelasi lvl. Dar nu stiu de ce am impresia ca AW are succes rate de mortal blow mai mare decat TH. Este adevarat?

Btw, AW ar trebui sa fie un pic mai chior decat TH?

LE: Hai sa mai lasam TH si AW. Ce ziceti, sorc sau sps?

LE2: Vreo catacomba sau necropola de 40-50, va rog? :)

TH are un teribil in fata la AW.Acela este Criticals Attaks.

SPS -Toata lumea stie e cel mai rapid la casting spells.De aici se Poate deduce ca e in avantaj fata de Sorc.

Posted

Deci presupun ca un TH bate la lvl 78 un AW.

AAO, ca si tine, am o pasiune pentru AW, dar acum... Nu stiu ce sa fac... Doar n-am sa-l sterg. Continui cu el, cand voi fi lvl mare, n-o sa ma intalnesc eu prea des cu TH-i de acelasi lvl. Dar nu stiu de ce am impresia ca AW are succes rate de mortal blow mai mare decat TH. Este adevarat?

Btw, AW ar trebui sa fie un pic mai chior decat TH?

LE: Hai sa mai lasam TH si AW. Ce ziceti, sorc sau sps?

LE2: Vreo catacomba sau necropola de 40-50, va rog? :)

daedalus mane ... tot pe dex, sau ? :(

Posted

SPS -Toata lumea stie e cel mai rapid la casting spells.De aici se Poate deduce ca e in avantaj fata de Sorc.

unui AW de 78 care da criticale de 4k cu -9 STR pe mob de 80+ i se rupe de 30-40 critical rate ;)

http://img251.imageshack.us/img251/480/shot00280ni2.jpg

PS : daca va credeti valabili cu aventurierii vostrii de 78 imi ziceti cand sa intru pe dex

Posted

am mai discutat pe tema asta :-" un necro are cast speed mai mare :| ( ex : fara simboluri ,cu demon`s fang si cu karm set + acumen de 3 : am 594 cast speed la lvl 40 :| fara zerk ;)

Posted

am mai discutat pe tema asta :-" un necro are cast speed mai mare :| ( ex : fara simboluri ,cu demon`s fang si cu karm set + acumen de 3 : am 594 cast speed la lvl 40 :| fara zerk ;)

tu postezi ca n`ai ce face? un sps are cast speed mult mai mare decat orice alt nuker o0

l2calc ftw

necro40 (karmian+homu acumen)

sps40 (karmian+homu acumen)

sh40 (karmian+homu acumen)

Posted

Imi pare rau pentru tine daca ai crezut asa ceva pina acuma .Esti veriga slaba a linkmaniacilor de lineage2 ,singur te-ai dat de gol nu ai ce cauta aici la lineage 2.

l2calc ftw

necro40 (karmian+homu acumen)

sps40 (karmian+homu acumen)

sh40 (karmian+homu acumen)

Foarte Frumos postat AgainstAllOdds

Posted

Imi pare rau pentru tine daca ai crezut asa ceva pina acuma .Esti veriga slaba a linkmaniacilor de lineage2 ,singur te-ai dat de gol nu ai ce cauta aici la lineage 2.

word

Posted

494 scuzati :| tst de laptop :| da bravo AAO ai postat misto :|

vrea careva recipa de bss S?

LE: bine am postat ca un noob ai ceva impotriva? vino si fa`mi pk daca nu ma placi :|"

:-"

Posted

Crynow, acelasi nick, xDaedalus.

Bullet, vad ca oamenilor le este frica de tine, azi vorbeau pe langa dion de tine. Anume unu' "Profesionistul". Cand am zis ca te stiu, era sa-mi pupe picioarele. :D

Iverson, ti-am mai spus, elfii au cel mai mare cast speed.

Totusi am ales sorc. De ce? Au INT cu 4 mai mare, sunt mai balansati, ce am eu nevoie de cast speed mare, mi se duce mana ca gazul.

Posted

Crynow, acelasi nick, xDaedalus.

Bullet, vad ca oamenilor le este frica de tine, azi vorbeau pe langa dion de tine. Anume unu' "Profesionistul". Cand am zis ca te stiu, era sa-mi pupe picioarele. :D

Iverson, ti-am mai spus, elfii au cel mai mare cast speed.

Totusi am ales sorc. De ce? Au INT cu 4 mai mare, sunt mai balansati, ce am eu nevoie de cast speed mare, mi se duce mana ca gazul.

si ai si btm1 :P

nu cunosc pe nimeni "profesionistul" si nici prea fioros nu sunt :D

Posted

mai bine jucatzi cu dwarfu....con mare...tank....si e si dragutz....dwarf fighter lvl 78 (fara q facute) pwn orice :yum: :rofl1: :rofl1:

Posted

http://img48.imageshack.us/my.php?image=shot00013fd4.jpg

:bananadance2:

http://img250.imageshack.us/img250/6573/shot00030mu8.png

evitati felul in care este grafica ( am placa video de 32 MB.. ) :( =((

Posted

Nu stiu de ce va agitati ... tot sws/bd e cel mai tare :D

Practic sta degeaba apasa 3 taste sau chiar 1 in caz de macro si gata, sps`ul necro`ul sau oricare ar fi in party e fericit si omoara mobi, bani vin .. iteme vin.

La pvp pot sa zic ca e cel mai tare, tot timpul dusmanul da in sws prima data ... deci ii este frica de el =))

Posted

bine bine .. da cine are bani de +4 -4 ... ce gasesc in giran ... +4 si -6 sau nu se merita ? :-/

+4 -5 pana ai bani de +4 -4. Poti sa ramai cu +4 con -5 str pana in vecii vecilor amin, nu-ti trebuie str. Dau tot str pe care-l am de pe un nuker pe un punct de wit. Necromancer n-are same cast speed, dar nu e diferenta prea mare. SORCERER NU ARE 4 INT MAI MULT CA SPS.

Nu va mai crizati cine bate la 78 la AW vs TH... sincer e subiect fumat. Bate ala cariua ii prind mai multe speciale. AW are avantaj ca are mai multe + focus death (90% crit chance from behind, comparativ cu focus power care da doar +60%).

@CursedKing: schimba title ca ne suparam.

La pvp pot sa zic ca e cel mai tare, tot timpul dusmanul da in sws prima data
buti. Prima data se da in healeri sau nukeri daca nu-s healeri.