Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

am si eu o intrebare ... la spellhowler ... ce set e mai recomandat ... si cam cat m'ar ajunge ?

cu homu cam pana pe la ce lvl pot merge ?

lol bullet'e :-O

pai la SH ce grade de exemplu la B Avadon, la C Karmian si la A DC

Posted

nici n`are rost sa craftezi avadon daca faci doar PVE (n`ai clan cu war) ... mai bine strangi mats ptr DC direct

mai bine sa isi faca avadon...ca cu el poate mere mai mult decat cu karmianu....plus de asta dc e de A....si retetele sunt de 60% deci exista posibilitate sa si pice ce craftezi....plus foarte multe mats....dupa parerea mea crynow fatzi avadonu si daca o sa ai posibilitatea sa itzi craftezi DC nu ezita sa o faci

Guest killerone
Posted

http://www.lineage.ro/l2.php?page=register dai :Request serial....si o sa itzi vina in mail un numar....dupa aia intri tot pe pagina asta si bagi datele care ti le cere si serialul care l`ai primit in mail...

dupa te duci in download section si downloadezi un updater pe care il vei baga in lineage2/system

vroiam doar sa iti multumesc frumos;numai ca nu am reusit,sunt foarte suparat;am reusit sa-mi fac cont asa cum m-ai invatat dar nu pot, sau nu stiu sa descarc jocul.Oricum iti multumesc frumos pentru ca ai fost dragut si ti-ai irosit timpul cu mine.Iti doresc numai bine :crybaby:

Posted

ahahaha am gasit o metoda de scam foarte faina

azi am facut 1kk pe l2supreme : iei 1 AA si o vinzi la package sale,pui pretu 500k si la message scrii sell 500k AA --- 1AA - 1a :D

trebe sa ai putina rabdare :lol:

Posted

lol.

shade unde pot posta pe 1 care cu iteme de B pe el ( arma ) daeda la cei ce faceu pvp de lvl 40 ? se ia ceva pt asta?

nu ash fi zis nik dar mo omorat de 3 ori :|

Posted

mai bine sa isi faca avadon...ca cu el poate mere mai mult decat cu karmianu....plus de asta dc e de A....si retetele sunt de 60% deci exista posibilitate sa si pice ce craftezi....plus foarte multe mats....dupa parerea mea crynow fatzi avadonu si daca o sa ai posibilitatea sa itzi craftezi DC nu ezita sa o faci

crede`ma ...... ptr PVE karmian e destul !

Posted

ahahaha am gasit o metoda de scam foarte faina

azi am facut 1kk pe l2supreme : iei 1 AA si o vinzi la package sale,pui pretu 500k si la message scrii sell 500k AA --- 1AA - 1a :D

trebe sa ai putina rabdare :lol:

save it a little for me :D

Posted

crede`l ca nu e noob =))

inca 20 mobi si gata questu ... mama masii :D

@AAO : tu de la mithril ai sarit direct la majestic sau ai stat si in BW?

theca->zubei->bw->majestic

dar eu spre deosebire de mag tre sa stau in mob .. magu omoara din 1-2-3 hits pana sa ajunga mobu` la el

Posted

shade unde pot posta pe 1 care cu iteme de B pe el ( arma ) daeda la cei ce faceu pvp de lvl 40 ? se ia ceva pt asta?

nu ash fi zis nik dar mo omorat de 3 ori :|

mail me

vezi site

Posted

Hmm... Shade, voiam sa iti spun de cateva chestii care ma intriga. Este vb de diferenta intre TH si AW. Am observat ieri, eu lvl 40, un rogue lvl 39: rogue avea speed mai mare (chit ca am DEX cu 4 mai mare si aveam amandoi boost speed passive si windwalk lvl 2), apoi critical rate inteleg, nu am skilluri pentru marirea lui. Dar mai mult, evasion este cam la fel, avem boost evasion amandoi, eu am DEX cu 4 mai mare. Acum te intreb, astea sunt imperfectiuni? Eu pe serverele pe care am jucat, singura metoda in care prindeai un AW era cu dash. AW trebuia sa aiba attack speed mai mare. Ghici ce: Nagasaki, cu simbol de DEX +2 spunea ca are cu potiune atk speed 600 si un pic. Adica el DEX 32 (cu simbol cu tot) eu cu DEX 34, fara simbol atk speed 567. Deci spune-mi, Shade, de ce sa continui cu AW, mi se pare foarte ilogic, trebuiau sa fie mai rapizi decat TH-ii, cu evasion mai mare, dar cu critical rate mai mic. Ce se intampla? :mellow:

Posted

Unu la mana, AW alearga mai repede ca TH, probabil avea buffe de speed mai bune.

Doi la mana, normal ca are attack speed mai mare, ca are boost attack speed 3.

Trei la mana, diferenta de evasion e mare, 2-3 puncte de evasion inseamna 2-3 levele in plus de care are nevoie TH-ul ca sa aibe evasion-ul tau.

Posted

1: Asa stiam si eu, incearca pe DEX. In general rangerii au speed mai mare decat cutitarii?

2: Nu stiu, mi se pare cam fortat la TH. Ia gandeste: are dash, are o groaza de skill-uri pasive. Dar la lvl 40 nu are boost atk speed lvl 3, ce naiba. Stai asa... Poate Nagasaki avea greater swift potion. :dooh:

3: Eu am evasion 87. Da, sa sarim peste asta, ala avea cam 80. (am aflat acum ca il buffuise un elven oracle)

Posted

Deci spune-mi, Shade, de ce sa continui cu AW, mi se pare foarte ilogic, trebuiau sa fie mai rapizi decat TH-ii, cu evasion mai mare, dar cu critical rate mai mic. Ce se intampla? :mellow:

pentru ca la lvl 78 un AW nu prea are ce discuta cu un TH

Posted

Hmm... Shade, voiam sa iti spun de cateva chestii care ma intriga. Este vb de diferenta intre TH si AW. Am observat ieri, eu lvl 40, un rogue lvl 39: rogue avea speed mai mare (chit ca am DEX cu 4 mai mare si aveam amandoi boost speed passive si windwalk lvl 2), apoi critical rate inteleg, nu am skilluri pentru marirea lui. Dar mai mult, evasion este cam la fel, avem boost evasion amandoi, eu am DEX cu 4 mai mare. Acum te intreb, astea sunt imperfectiuni? Eu pe serverele pe care am jucat, singura metoda in care prindeai un AW era cu dash. AW trebuia sa aiba attack speed mai mare. Ghici ce: Nagasaki, cu simbol de DEX +2 spunea ca are cu potiune atk speed 600 si un pic. Adica el DEX 32 (cu simbol cu tot) eu cu DEX 34, fara simbol atk speed 567. Deci spune-mi, Shade, de ce sa continui cu AW, mi se pare foarte ilogic, trebuiau sa fie mai rapizi decat TH-ii, cu evasion mai mare, dar cu critical rate mai mic. Ce se intampla? :mellow:

continui cu o clasa ca`ti place sa joci cu ea .. nu continui ptr ca e "buna"

LE : na attack speed

Posted

Deci presupun ca un TH bate la lvl 78 un AW.

AAO, ca si tine, am o pasiune pentru AW, dar acum... Nu stiu ce sa fac... Doar n-am sa-l sterg. Continui cu el, cand voi fi lvl mare, n-o sa ma intalnesc eu prea des cu TH-i de acelasi lvl. Dar nu stiu de ce am impresia ca AW are succes rate de mortal blow mai mare decat TH. Este adevarat?

Btw, AW ar trebui sa fie un pic mai chior decat TH?

LE: Hai sa mai lasam TH si AW. Ce ziceti, sorc sau sps?

LE2: Vreo catacomba sau necropola de 40-50, va rog? :)

Posted

Deci presupun ca un TH bate la lvl 78 un AW.

AAO, ca si tine, am o pasiune pentru AW, dar acum... Nu stiu ce sa fac... Doar n-am sa-l sterg. Continui cu el, cand voi fi lvl mare, n-o sa ma intalnesc eu prea des cu TH-i de acelasi lvl. Dar nu stiu de ce am impresia ca AW are succes rate de mortal blow mai mare decat TH. Este adevarat?

Btw, AW ar trebui sa fie un pic mai chior decat TH?

LE: Hai sa mai lasam TH si AW. Ce ziceti, sorc sau sps?

LE2: Vreo catacomba sau necropola de 40-50, va rog? :)

ajungi tu la 78 si vedem.

branded e cea mai buna ptr 40-50