M0ha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 era scam daca te duceai cu ring of ages gemstones sau thons si le vindeam drept dimension diamonds.........scam adevarat era daca vindeai gemstone D pe post de stone of purity :cool2: Quote
Raul Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 scam adevarat era daca vindeai gemstone D pe post de stone of purity :cool2:wow how stupid can u get eu cand fac un trade ma uit la el ca la fel poate fii sa zica arma Som+16 si poate fi +0 s.a.m.d. Quote
M0ha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Au fost multzi inselatzi aja cu gemstone D...chiar am avut si in clan :(...si daca nu ma insel au luat unii si ban pt chestia asta.(ma insel SHADE?) Quote
Daedalus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AAO, cam ai dreptate... ;) Pai, Raul, majoritatea scam-urilor se bazeaza pe graba oamenilor sau pe necunostinta. Uite un scam bun: vand 9000 de SSD da? Pretul pe care il pun este 9000, iar cantitatea este doar 18 ss, adica pretul mediu de vanzare. Ai inteles ce-am facut? Am inversat numarul de iteme cu pretul. DAR limita ar fi de 9999a deoarece de la 10k devine bleu pretul. Daca esti atent, nu intri in belele.BTW: BEWARE OF FREAKING SOUL ORES. :blink: Mai devreme era unu sa ma pacaleasca. Dar l-am pacalit eu, ziceam ca cristalele de A se gasesc peste tot. :D Quote
bullet13 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://files.filefront.com/zmaj2wmv/;6864309;;/fileinfo.htmldaca n-aveti vreodata ce face, check this out. e de-abia al doilea lui film, slabut la partea de editing and shit, da' invata :Pp.s. it ain't released to the wide public yet :D Quote
Ayana Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Uhm.. si eu am inceput pe dex si am un dark elven wizzard dar inca sunt pierduta... am lvl 28 si bantui prin dion... ceva recomandari de q? :) Quote
Guest SkulleadeR Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Sunt LvL 37 Human Warrior si vreau sa devin Gladiator....Stie cineva unde incepe questul?Multumesc Frumos Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 @serenity : nu merita sa faci q ca in WoW... bate pe langa dion sau dute in execution ground ( sfat : incearca sa nu te duci prea mult la rb party pt ca nu vei avea adena k nu dropeaza mult din cauza ca va strangeti 1 de 30 altu de 35 si 4 de 28 ; din batut mobi scoti adena si vinde materiale insa iti vor trebui mai tarziu ... ) @skulleader : lvl 35 q : Trial of the Challenger : http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=211 lvl 37 q : Test of Trust : http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=217 lvl 39 q : Test of the Duelist :http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=222 @ off topic :inca un test si is necro :D :X Quote
CryNow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Uhm.. si eu am inceput pe dex si am un dark elven wizzard dar inca sunt pierduta... am lvl 28 si bantui prin dion... ceva recomandari de q? :)go execution ground si omoara ghouli si ... pietrosi d'aia :rofl1:le: unde sa ma bag .. dawn sau dusk :-s ? [ btw need merchant sage's - homu ;) ] Quote
CryNow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dute la dawn tot NC`u merge la dawn acu ... si parca vad ca et'u merge la dusk oricum ms :) Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 si ce daca ) NC`ul e o alianta mai amre parca :-" Quote
bullet13 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 si ce daca ) NC`ul e o alianta mai amre parca :-" rip are castel, to are castel, EK are castel. e cam normal sa mearga amandoua la dawn :) si nu conteaza care e mai mare, ca nu se intra tot ally-u' la festival of darkness, ci care are cel mai bun party/mai mare bulan la festival Quote
Nagasaky Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Uhm.. si eu am inceput pe dex si am un dark elven wizzard dar inca sunt pierduta... am lvl 28 si bantui prin dion... ceva recomandari de q? :) Nickname? Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 si totusi NC are Adenu :P ( asa ca fapt divers - > cele mai puternice garzi... ) dar lasand asta la oparte stiti sa faceti connection bridge? k nu gasesc si vrea net pe 2 compuri :D ce oferte de clan imi faceti :> - (viitor necro 1 q ) lvl 40 :D Quote
MisterDevil Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 NC NC NC ... cica am intrat si eu in NC ... chiar e dragut aden`u :P nu cred ca va mai castiga dusk-ulnick MrDevil :D Quote
Nagasaky Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ma ziceti si voi cum fac rost usor de bani? Si cum cumparati o armura de A cand astia o vand cu 50.000.000 . Mi se pare preturi gigantice si daca stai sa calculezi nu iese . Plus ca am gasit pantofi de B cu 18.000.000 pai cu cat dreacu imi da ala Doom Plate Armor? 180.000.000? Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nu iti dau eu fragmente de doom parca mai am .. da`ti trebe recipa .. e normal sa fie scump gandeste`te ca la wow itemele is atasate de suflet si nu le poti vinde k la l2... deci acolo ti`ai facut tier 2 nu`ti mai faci tier 3 ca nu mai are rost... cad greu armurile man ce vrei :D bate`l pe baium ia`ti ring of baium si esti bogat Quote
Nagasaky Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Uite eu vreau armura Doom Plate Armor . Mie imi trebuie Mithiril Allow 69 , 46 Asofe , Varnish of Purity 23 si dupa ai vorbim noi de fragmente . Si se mai aduna si "munca manuala" la dwarf 7.000.000 Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 munca manuala eu nu am vandut nici un mat de data asta si am vreo 30 steel, SoP`uri 5 si mai multe :D Quote
CryNow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 baium, valakas ... cum si unde apar ca nu'i gasesc pe harta ... adica dau search baium/valakas ... imi arata drop'u dar nu imi arata si location :/ nagasaky .. fa'ti spoiler/rogue ... fishing ... in 10 ore de fishing .. faci cam 12 kk adena spoil in necropole/catacombe ... pica cbp si sop mai usor rogue .. "sparge chest" pica ead,eac,ewc ..bla bla ... si spor Quote
Lasher_ro Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 baium, valakas ... cum si unde apar ca nu'i gasesc pe harta ... adica dau search baium/valakas ... imi arata drop'u dar nu imi arata si location :/Baium - Toi ultimu etajValakas - Lair of Valakas ( or something like that ) Quote
M0ha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nagasaky' date='Mar 6 2007, 18:50' post='1799051']Ma ziceti si voi cum fac rost usor de bani? Si cum cumparati o armura de A cand astia o vand cu 50.000.000 . Mi se pare preturi gigantice si daca stai sa calculezi nu iese . Plus ca am gasit pantofi de B cu 18.000.000 pai cu cat dreacu imi da ala Doom Plate Armor? 180.000.000?Doom plate armor potzi cumpara la 20kk...de unde ai scos pretzurile astea??valakas nu e pe srv dex....antharas the best :D Quote
CryNow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 vreau si eu un site unde sa fie 100% ca apar la toti monstrii pozaca, daca nu o sa ii vad in joc ... macar din poza sa'i vadstie careva :-s ? [ un site]Increases the recovery rate when MP is being recovered by recharge. ... exista vreo potiune sau ce ? ca, daca stau in picioare sau jos ... tot cu aceeasi cantitate imi incarca mp'u <_< Quote
Iverson Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cum valakas nu e pe dex ? omfg eu stiam ca e c4 full Quote