Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

"sub forma de announce"

Quote de la Raul ... announce = //announce bla bla

announce || !mammon e in ...

Edit :

@Raul - ba da asta vroiai sa zici ... ai descris EXACT ce se intampla pe l2j-uri.

Lasher, blacksmith si merchant of mammon, cand se teleporteaza intr-o catacomba/necropola, dau un shout (EI, ca NPC) ceva gen "I have many things from the new lands bla bla" si isi anunta pozitia. Dar nu poti sa ii auzi decat daca esti in apropiere.

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

nu merge sa dai port intr-un oras care e in siege.

s-au prezantat slab NC la siege-u' asta, i-am facut zob. nici macar n-au spart un zid or smth

Am un preten in NC...cica nu prea i-a interesat siege....ca au lucruri mai importante de facut :dontknow: anyway gg la ET pentru lupta :clap: :hello: ...pakt ca vruiam sa fiu si eu acolo. =((...damn cat de mult imi lipseste jocul asta

Guest SkulleadeR
Posted

Vreau sa ma apuc si eu de lineage 2...Imi poate recomanda cineva un server bun? Multumesc frumos

Guest SkulleadeR
Posted

depinde daca vrei server bun de C4 te poti apuca pe dex http://lineage.ro sau daca vrei C5 poti incerca evolva http://lineage.evolva.ro

Multumesc Frumos :beer:...Dar voi pe care jucati?:)

Pe ce servere sunt mai multi jucatori ..pe cele cu low sau high xp?

Posted

in legatura cu manor guide:

am cumparat seminte red cobol din dion .. sa inteleg sa fructele le schimb diseara la ora 8:05 tot in dion

cum pot sa vad dak in dion imi da reward 1 sau reward 2 ?

reward 1 = charcoal

reward 2 = enria

pe 600 fructe cam cate enria imi iau :) ?

ms pt raspunsuri ;)

Posted

Lasher nu incearca sa se scoata, sunt 2 lucruri diferite :

1. Pe off apare anuntul pe ZONE CHAT, ca si la barci, i.e. : daca Blacksmith of Mammon este in Witch sau Forbiden Path, va aparea anunt cu portocaliu pe care il pot vedea DOAR CEI DIN ZONA HUNTERS VILLAGE, cei din Giran de ex. nu il vad.

2. Pe l2j exista posibilitatea sa pui anunt GLOBAL automat, "Announcement : Blacksmith of Mammon was spawned in Catacomb of Branded" , pe care il vede toata lumea, si care apare din ora in ora fix in momentul in care mammonii isi schimba pozitia.

Faptul ca pe off eroii dau anunturi pe Hero Chat este cu totul alta treaba...

Posted

Mda. Poate sa-mi spuna si mie cei care au facut trial of seeker cand imi arata sa merg pe langa Floran, trebuie sa fac ceva, sa omor ceva, nu este nimic acolo. :dontknow:

Btw: este undeva pe la sfarsit.

Posted

trial of seeker pe langa floran?nu jtiu ce cautzi pe acolo..plm...poate itzi arata sa te duci prin wasterland sa omori ants...din cate jtiu eu :|

Posted

cum v`ati prezentati azi la siege ET`u? ca m`am uitat si eu si asupra adenului a fost o slaba tentativa de a ataca a unei aliante cu et nu m`am uitat exact :) in rest in goddard cum o fost?

Posted

cum v`ati prezentati azi la siege ET`u? ca m`am uitat si eu si asupra adenului a fost o slaba tentativa de a ataca a unei aliante cu et nu m`am uitat exact :) in rest in goddard cum o fost?

a fost dezorganizare azi

Posted

Dezorganizare mare, am observat si eu...

trial of seeker pe langa floran?nu jtiu ce cautzi pe acolo..plm...poate itzi arata sa te duci prin wasterland sa omori ants...din cate jtiu eu :|

Daca nu stii, te rog nu te baga. Questul incepe in hunters village si se desfasoara pe langa floran. In ultimul fragment al questului, dupa ce alcatuiesti harta, iti cere sa te duci undeva langa floran (again). Zice recover the gold, dar intreb eu, nu este niciun gold acolo, poate trebuie sa deschid cutii cu unlock? Ca de omorat, nu dau nimic. Va rog, un raspuns serios.

Posted

Urasc copacii.

Penibil nu? Sa ma blochez la un pas de a deveni abyss walker. Aaa, si sa mentionez si faptul ca mi-a picat questu asta EXACT in timpul siege-ului din dion. Deci noroc ca aveam 24 dimension diamonds. Si cu inca 3 ramase, l-am scamat pe unu am luat 1kk. :D

In fine, pe DEX scamatu' este interzis, dar nu ma crezi, nu-i asa Shade? :lol: Trebuie un screenshot.

Posted

Se numeste Dusk Eye. Apare pe cer noaptea, atunci cand castiga Dusk. Dar... Parca in competition period nu apare. :blink:

@AAO: Stiu, dar sa bagi vrajeala gen "sunt extrem de rare si foarte folositoare" ESTE scam.

Posted

Se numeste Dusk Eye. Apare pe cer noaptea, atunci cand castiga Dusk. Dar... Parca in competition period nu apare. :blink:

@AAO: Stiu, dar sa bagi vrajeala gen "sunt extrem de rare si foarte folositoare" ESTE scam.

era scam daca te duceai cu ring of ages gemstones sau thons si le vindeam drept dimension diamonds.........