Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

unde e mammon ... stiti vreonu ? :-s ... si mai am o intrebare ... daca vreau sa schimb sage's staf pe homu ... imi trebe ceva :-s ?

ce avea asta pe el frate ??? ca am ramas masca :-Ohttp://img59.imageshack.us/my.php?image=shot00042hv9.jpg

Posted

unde e mammon ... stiti vreonu ? :-s ... si mai am o intrebare ... daca vreau sa schimb sage's staf pe homu ... imi trebe ceva :-s ?

ce avea asta pe el frate ??? ca am ramas masca :-Ohttp://img59.imageshack.us/my.php?image=shot00042hv9.jpg

Merchant > necropolisuri

Blacksmith > catacombs

Nu iti tre nimic pt sage > homu

Nu se vede prea clar ce are pe el, cel putin eu nu inteleg ... parca Imperial Crusader , dar nu sunt sigur ... arma e infinity.

@Kull - mda, cam de kko supreme :/

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

:rofl1: l`au facut pe grandmaster hero :rofl1: :rofl1:...in sf visul luii sa implinit...acuma poate murii fericit :rofl1:

Posted

lasher,shade ms

ca sa schimb sage's pe homu ... tre sa merg la merchant, nu ?

le: merchant'u si blacksmith'u ii pot gasi intr'o necropola/catacomba anume ... sau ii pot gasi in fiecare ?

Posted

Ce sunt alea "DWARVEN ITEMS" ???

Deocarece am ceva iteme ca " Stem " sau " Recipe:Leather Tunic " , si la ele apar ca sunt bune pentru a face DWAVEN ITEMS ...

Ash vrea sa stiu ce sunt si cum le pot obtine .. ms }{

Posted

sunt "bucatele" din armuri,arme - sa zicem asa

animal bone, leather etc - sunt materiale

si recipe :leather tunic - este "reteta" pt creerea acelei armuri

armurile din recipe: si tot felu pot fi create doar de dwarf (astrian`ul)

strange multe materiale : cbp, SoP, etc . pt ca`ti va trebui la lvl mare pt haine

Posted

lasher,shade ms

ca sa schimb sage's pe homu ... tre sa merg la merchant, nu ?

le: merchant'u si blacksmith'u ii pot gasi intr'o necropola/catacomba anume ... sau ii pot gasi in fiecare ?

Sunt anuntati unde apar dupa regiuni apare sub forma de announce informatiile referitoare la locatia lor.

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Ca sa schimbi sage pe homu tre sa te duci in catacombe ca sa il gasesti pe blacksmith of mommon care e chiar la intrare....tre sa fii inscris la 7signs.Daca ejti la dawn acuma nu ai cum intra ca a castigat dusku....si saptamana care vine degeaba te duci ca nu apare mammonu in perioada de inscriere.

Posted

WTT= Flamberge sword = Karmian Gloves + Pants + Bots sau 3kk :P

mi`a cazut si mie un item la raid :))

ce nasol e questud e 35 de la mag :-< voi ce faceti ?:))

PE dex vb de trade :P

Posted

Unde ai vazut tu sa dea announcment ( announcment, nu shout ) cu locatia mammonilor nu stiu.

cand iti zice cineva anuntat nu inseamna ca a folosit announcement .. eu pot sa anuntz lucruri si pe trade si pe shout si unde vrea plm.......

Posted

"sub forma de announce"

Quote de la Raul ... announce = //announce bla bla

announce || !mammon e in ...

Edit :

@Raul - ba da asta vroiai sa zici ... ai descris EXACT ce se intampla pe l2j-uri.

Posted

omg nebunie cu siege'u :-O diamension diamond s'e vindea cu 100K + :-O .. nu mergea teleportu .. wtf :blink:

un soe pt giran se vindea cu 800k :-O

nu merge sa dai port intr-un oras care e in siege.

s-au prezantat slab NC la siege-u' asta, i-am facut zob. nici macar n-au spart un zid or smth