CryNow Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 unde e mammon ... stiti vreonu ? :-s ... si mai am o intrebare ... daca vreau sa schimb sage's staf pe homu ... imi trebe ceva :-s ? ce avea asta pe el frate ??? ca am ramas masca http://img59.imageshack.us/my.php?image=shot00042hv9.jpg Quote
Lasher_ro Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 unde e mammon ... stiti vreonu ? :-s ... si mai am o intrebare ... daca vreau sa schimb sage's staf pe homu ... imi trebe ceva :-s ? ce avea asta pe el frate ??? ca am ramas masca http://img59.imageshack.us/my.php?image=shot00042hv9.jpg Merchant > necropolisuri Blacksmith > catacombs Nu iti tre nimic pt sage > homu Nu se vede prea clar ce are pe el, cel putin eu nu inteleg ... parca Imperial Crusader , dar nu sunt sigur ... arma e infinity. @Kull - mda, cam de kko supreme :/ Quote
Shade Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 @CryNow: Imperial Crusader, Infinity Spear, Hero status. Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :rofl1: l`au facut pe grandmaster hero :rofl1: :rofl1:...in sf visul luii sa implinit...acuma poate murii fericit :rofl1: Quote
CryNow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 lasher,shade ms ca sa schimb sage's pe homu ... tre sa merg la merchant, nu ?le: merchant'u si blacksmith'u ii pot gasi intr'o necropola/catacomba anume ... sau ii pot gasi in fiecare ? Quote
Mir@no1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ce sunt alea "DWARVEN ITEMS" ???Deocarece am ceva iteme ca " Stem " sau " Recipe:Leather Tunic " , si la ele apar ca sunt bune pentru a face DWAVEN ITEMS ... Ash vrea sa stiu ce sunt si cum le pot obtine .. ms }{ Quote
Iverson Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sunt "bucatele" din armuri,arme - sa zicem asa animal bone, leather etc - sunt materialesi recipe :leather tunic - este "reteta" pt creerea acelei armuri armurile din recipe: si tot felu pot fi create doar de dwarf (astrian`ul)strange multe materiale : cbp, SoP, etc . pt ca`ti va trebui la lvl mare pt haine Quote
Raul Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 lasher,shade ms ca sa schimb sage's pe homu ... tre sa merg la merchant, nu ?le: merchant'u si blacksmith'u ii pot gasi intr'o necropola/catacomba anume ... sau ii pot gasi in fiecare ?Sunt anuntati unde apar dupa regiuni apare sub forma de announce informatiile referitoare la locatia lor. Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ca sa schimbi sage pe homu tre sa te duci in catacombe ca sa il gasesti pe blacksmith of mommon care e chiar la intrare....tre sa fii inscris la 7signs.Daca ejti la dawn acuma nu ai cum intra ca a castigat dusku....si saptamana care vine degeaba te duci ca nu apare mammonu in perioada de inscriere. Quote
Lasher_ro Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sunt anuntati unde apar dupa regiuni apare sub forma de announce informatiile referitoare la locatia lor.That happens only on l2j. Quote
Iverson Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 WTT= Flamberge sword = Karmian Gloves + Pants + Bots sau 3kk :P mi`a cazut si mie un item la raid ce nasol e questud e 35 de la mag :-< voi ce faceti ? PE dex vb de trade :P Quote
CryNow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 uhm ... cum pot pune acumen ? :D pe un item ? [ pe homu ] :Dive, eu cresc ... da nush pe unde :rofl1: Quote
Daedalus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sa pui SA, parca cresti cristal. Apoi mergi la blacksmith din giran, poate si altii. Dar parca daca ii dai lu' Mammon blank scrolls si AA cred ca iti pune. ;) Quote
AgainstAllOdds Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 That happens only on l2j.nu stii ce vbesti punct Quote
Daedalus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Trebuie sa-i dau dreptate lui Lasher. Pe DEX am gasit merchant in 2 necropole si blacksmith intr-o catacomba. Si am fost consecutiv in ele. Quote
Lasher_ro Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nu stii ce vbesti punctUnde ai vazut tu sa dea announcment ( announcment, nu shout ) cu locatia mammonilor nu stiu. Quote
CryNow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 lol :blink: pe dex ... imi apare server status normal .. dar nu ma pot conecta (due to a large numbers of players ... ) parca trea sa scrie full :/ Quote
Diabolik_01 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 datimi si mie un server de lineage 2 pls :) de unde pot sa descarc clientul si sa pot si sa joc pe el Quote
AgainstAllOdds Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Unde ai vazut tu sa dea announcment ( announcment, nu shout ) cu locatia mammonilor nu stiu.cand iti zice cineva anuntat nu inseamna ca a folosit announcement .. eu pot sa anuntz lucruri si pe trade si pe shout si unde vrea plm....... Quote
Raul Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 exact eu nu vorbeam de announcement scrisul de culoare albastru deschis ci de anuntat pur si simplu Quote
Lasher_ro Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 "sub forma de announce"Quote de la Raul ... announce = //announce bla blaannounce || !mammon e in ...Edit :@Raul - ba da asta vroiai sa zici ... ai descris EXACT ce se intampla pe l2j-uri. Quote
CryNow Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 omg nebunie cu siege'u diamension diamond s'e vindea cu 100K + .. nu mergea teleportu .. wtf :blink: un soe pt giran se vindea cu 800k Quote
bullet13 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 omg nebunie cu siege'u diamension diamond s'e vindea cu 100K + .. nu mergea teleportu .. wtf :blink: un soe pt giran se vindea cu 800k nu merge sa dai port intr-un oras care e in siege. s-au prezantat slab NC la siege-u' asta, i-am facut zob. nici macar n-au spart un zid or smth Quote