Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

In sfarsit animalu' de quest terminat. Dar mai am 2... Poate nu castiga Dawn sapt viitoare. :angry:

LE: Ce bine functioneaza legea pe DEX. Doar ieri m-am enervat pe ala care da debuff, injurandu-l (priest of doom?) si aseara ma mustreaza Nightshade. :blink:

Posted

In sfarsit animalu' de quest terminat. Dar mai am 2... Poate nu castiga Dawn sapt viitoare. :angry:

LE: Ce bine functioneaza legea pe DEX. Doar ieri m-am enervat pe ala care da debuff, injurandu-l (priest of doom?) si aseara ma mustreaza Nightshade. :blink:

ca a castigat dawn a fost vina voastra , daca mergeau si aia pana in 42 si castigau un festival asigurau AGAIN dawn ptr o saptamana.

scoru se imparte in 2->pietre depuse (499 max) si festival (500)

dusk nu a avut multe pietre depuse din cate cred eu , dar a avut festivalurile castigate si a fost de genul

Dusk 501-502

Dawn 499

acum daca sunteti destepti va duceti si faceti un festival (luati 70 de puncte) +499 de la pietre si nu mai aveti surprize .. poa sa se duca tot dusku sa castige restu` de festivals ca nu o sa va ajunga....

Guest Drake
Posted

vb nu ma prostii . + 5 e max . pt necro + 4wit -4men , +1wit -1men ,+4con -4str

Posted

pe dex ce time respawn au rb'ii si valakas sau antharas ?

cum pot pune optiuni pe arma [acumen,health ... ]

la artisan ... in functie de gradul de iteme ce le pot purta, pot sa le si cristalizez? [gen la lvl 40 pot cristaliza itemele c ... sau ? ]

ms :)

Posted

vb nu ma prostii . + 5 e max . pt necro + 4wit -4men , +1wit -1men ,+4con -4str

mista' "Lineage II Player", am scris +4 wit si +4 int, care sunt 2 stats-uri diferite. 1 wit > 4 int? don't think so.

si de ce sa prapadeasca banii pe +4 con -4 str? sa ia SS la el si sa faca pe DA-u'? :)

edit: stop playn' fvcking high-rates. it's bad for your l2 knoledges >.<

Posted

bun am obs ca sunt ceva dye`uri la magazin iau din alea sau le gasesc prin giran la shop ?

sincer sunt newbie la afacerile jocului si voi fi pana in jur de 60 cand ma apuc de facut trade etc..

Posted

bun am obs ca sunt ceva dye`uri la magazin iau din alea sau le gasesc prin giran la shop ?

sincer sunt newbie la afacerile jocului si voi fi pana in jur de 60 cand ma apuc de facut trade etc..

la magazin gasesti +4-5 respectiv +4-6. +4-4 poti sa iei doar de la merchant of mammon. un set de 10 te costa ~ 1.750.000 AA. avand in vedere ca esti mic pune doar +int ... sau deloc :D

Posted

Eu am erzolvat problema

For vista users,try using this system folder and overwrite it with the 2 files from http://rapidshare.com/files/3893229/l2vista.rar.html

pui cele doua fisiere in systemul de la dex si merge, la mine a mers

dupa ce am facut update cu auto-update am pus alea 2 si am deschis l2.exe.... prima eroare : http://img167.imageshack.us/img167/7926/poza1fo2.jpg

, mai deschid odata jocul a doua eroare : http://img167.imageshack.us/img167/4717/poza2qc2.jpg

ce sa fac? si cum activez AGP`ul ? pt ca am impresia ca placile noi nu mai au agp :| (sau nu mai sunt pe agp ) ....

p.s. nu am fisier option.ini