Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

auzi am luat la L2 C5 partea a doua si partea 1 , si am observat ca deapt nu aveam nevoie de partea 2 , deoarece am dat install la partea 1 si a mers ... !!

PS : Pe DEX cati playeri sunt ????!!!!

Posted

in jur de 2-4k

Goddammit Shade, pai in Dawn sunt de 4 ori mai multi playeri.

Sistemul e facut ca sa poti sa castigi din seal stones, dar alea reprezinta doar jumate din scor. Cealalta jumatate (500 de puncte) sunt reprezentate de festival of darkness. Daca castigi toate festivalele pentru toate lvls (adica daca ai cel mai mare scor atins, e un fel de time trial), nu trebuie decat sa faci putin farm de seal stones astfel incat sa ai 1 punct, chiar daca dawn are 499. Scorul va fi 501-499 si ai castigat.

Nam C4 deci imi trebuie de C5 , nush ce tot ma luati cu DEX ala , parca alte servere nu mai exista
Exista, dar dex e mai popular asa :)
Posted

i'm in deeeeeep sh*t :-s

am facut pk .. si sunt in aligator island ... deci sa scap de "rosu" trebe sa fiu omorit, intrebarea mea este:

daca bag toate itemele in inventory si ma las omorit de mobi imi dispare karma, si ce sanse sunt sa fac drop ? [ difera sansele daca le am pe mine sau nu (itemele) ? ]

pls help me :(((

Posted

nu cred ca difera sansele deoarece mie mi`au cazut si portiuni... cea ce nu le porti pe tine :D dar vb cu un prieten sa "ti`o dea " oleaca si gatA :P

lume care imi imprumuta o arma de D pt ca sincer am lvl 23 si m`am apucat de facut questuri poate`mi da ceva bani (nici macar nu am citit ce`mi da questu :| ) am 3 k adena si mai am de omorat 48 de lizardmani shamani sa le iau dinti :P si nu mai am portiuni si am arma no grade:|

Posted

Vreu clan cu clan hall ceva p-aici? Haideti, mai am putin si fac 40, imi iau echipament daca imi vand restul bunurilor "ciordite". :lol:

Ar putea Shade sa faca event pentru userii Linkamnia sa ne ajute si pe noi cu niste echipament... da nah...

Posted

nu cred ca difera sansele deoarece mie mi`au cazut si portiuni... cea ce nu le porti pe tine :D dar vb cu un prieten sa "ti`o dea " oleaca si gatA :P

lume care imi imprumuta o arma de D pt ca sincer am lvl 23 si m`am apucat de facut questuri poate`mi da ceva bani (nici macar nu am citit ce`mi da questu :| ) am 3 k adena si mai am de omorat 48 de lizardmani shamani sa le iau dinti :P si nu mai am portiuni si am arma no grade:|

daca e questu din gludio .. iti dau 40k sp =)) [50 shamani si 50 paienjeni]

thora ... sa sti :D .. mi;ar prinde bine un homu :rofl1: la lvl'u meu cu demon fangs imi e si rushine :(

Posted

WHAT IS "RB" =))

i am noob :D

rb= raid boss ... e un mob mare si greu de omorit [doar cu party poti] ... si cel mai mult mi'a dat ~1.100.000 exp si cel mai putin vreo ~700.000 :->

oricum am facut 2 lvl si 80% :super:

le: smug ... de obicei .. in 2,3 minute .. dar eu l'am primit abea dupa 1 zi :P