Mir@no1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Am luat L2 C5 : partea I si partea II , dar nu vad la ce trebuie partea a doua .. Am instalat jocul cu partea I si serverul oficial merge , dar astealalte PAUZA ! ... Cei de facut ?@Th3ogrim nu te mai baga si u in seama :nanana: :nanana: !!! Nu sti u cines eu ma ;)) Quote
Daedalus Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cu SH nu ramai fara mana nici la lvl 78.... eu cu necro de 75 bateam fara sa fac pauza decat odata la 20jde minute ptr rebuffMa rog, mi-am facut elf. Viitor sps. Dar mai bine imi fac un sorc. Zic sorc, pentru ca necro nu are aura flare. Pana la lvl 40 ma mai gandesc eu... Quote
Mir@no1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Voi pe ce server de L2 jucati , si ce C este ? :D Quote
Th3ogrim Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Am luat L2 C5 : partea I si partea II , dar nu vad la ce trebuie partea a doua .. Am instalat jocul cu partea I si serverul oficial merge , dar astealalte PAUZA ! ... Cei de facut ?@Th3ogrim nu te mai baga si u in seama :nanana: :nanana: !!! Nu sti u cines eu ma ;))Nu esti tu ala care se ocupa cu dupe si cu d/c pe spoate in MU? :D Quote
Raul Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Am luat L2 C5 : partea I si partea II , dar nu vad la ce trebuie partea a doua .. Am instalat jocul cu partea I si serverul oficial merge , dar astealalte PAUZA ! ... Cei de facut ? ce parti mah ? :blink: in fine baga ambele parti pe urma te duci si modifici in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts si modifici bagi ip de la server...sau patch depinde ce are :ceuameni: Aici nu e Mu :gives: Quote
Mir@no1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nu esti tu ala care se ocupa cu dupe si cu d/c pe spoate in MU? :D Ala era "OLD ME" , acu nu ma mai ocup cu asa ceva din vara cand am luat filtru , numi mai pierd vremea cu serverul Linkmania de Mu , pt ca sun ff multi nubi , iar oamenii cinstiti iau filtru fara sa faca nimik .. treebe sa recunosc ca faceam si eu parte din BAD BOYS ... dar mam redresat la timp ... Oricum nai u dreptul sa ma faci NOB , deoarece nu sunt . In caz ca nu stiai NUB = INCEPATOR ! ! Cu ocazia asta am inchis si paranteza despre Mu .. ! @ Raul ok ms mult }{ ! voi incerca .. Quote
Daedalus Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nub? Poate noob. Este o insulta.Newb este incepator. Quote
CryNow Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cu SH nu ramai fara mana nici la lvl 78.... eu cu necro de 75 bateam fara sa fac pauza decat odata la 20jde minute ptr rebuff ce vorbesti in death pass ... inca la inceput .. dau ca animalu .. karmain set complet + haste potion ... zboara hurricane'u de rupe, si monstrii pica, ca pe paine ;)) Quote
MisterDevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 http://img383.imageshack.us/img383/1967/helpdf3.jpg:( Quote
Lumos_God Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Unde gasesc Purgatory Invader Berserker si Elite Soldier. Pe pmfun.com imi arata un loc inafara continentului...Imi trebuie 1 Recipe: Zubey Leather Shirt si 2 Zubey Leather Gaiters...CryNow , ce lvl ai la SH ? Quote
MisterDevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ala e dimension rift :P merge merge :D e super acolo =P~cand intri in necropole vezi cate o statuie plictisita ... mai vb cu ea vezi ce se intampla :P Quote
virus_ro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 In caz ca nu stiai NUB = INCEPATOR ! ! Newb / Newbie = Incepator Noob / Nub = ... nush cum sa iti explic exact ... insa .. : Newb vs Noob Quote
MisterDevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Atat de frumos... si totusi atat de dureros http://img170.imageshack.us/my.php?image=shot00087sr2.jpg Quote
Daedalus Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 CE? NU NU SE POATE, A CASTIGAT DUSK? Bai, da-ti-o-ncolo de treaba! Astia nici nu doneaza seal stones! Da-o dracului de treaba puteam sa castig vreo 300k AA!!! Quote
FINE Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Baieti cum fac si eu acc pe DEX l2 ro? intru pe pagina lor www.......... si cand dau register imi zice :to many tries for a bad serial....nu sariti pe mine e prima oara cand incerc sa joc l2 :tiphat: a si apropo bag codul ala mic de deasupra si degeaba.... :dontknow: Quote
Mir@no1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cand vrei ca sa bagi un server de L2 C5 , trebuie doar sa copiezi updateul in fisierul cu L2 si sal updatezi , si duoaia sa intri in l2.exe din fisierul system ??? Sau mai trebuie ceva ?! :o Quote
Forbidden Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Preferabil stergi ce este in folderul system pui update-ul si il rulezi, ar trebui sa mearga. Quote
Lasher_ro Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Baieti cum fac si eu acc pe DEX l2 ro? intru pe pagina lor www.......... si cand dau register imi zice :to many tries for a bad serial....nu sariti pe mine e prima oara cand incerc sa joc l2 :tiphat: a si apropo bag codul ala mic de deasupra si degeaba.... :dontknow:Dai request serial si ti-l trimite pe mail.Edit : GG, nu se mai crash l2 pe dex cand ai bit defender, acum doar nu se intampla nimic :D Quote
Shade Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 CE? NU NU SE POATE, A CASTIGAT DUSK? Bai, da-ti-o-ncolo de treaba! Astia nici nu doneaza seal stones! Da-o dracului de treaba puteam sa castig vreo 300k AA!!! Se numeste organizare. WELCOME TO THE REAL L2 Quote
Mir@no1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Am tot cautat servere de L2 C5 , si am gasit numa servere unde joaca putini , in jur de 100 max . Nu cunoasteti voi alte servere mai populate cu vreo 500-1000 si mai multi playeri ? Eu am tot cautat dar degeaba ! EDIT : Orice server , din orice tara cu orice exp ! Quote
Daedalus Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Goddammit Shade, pai in Dawn sunt de 4 ori mai multi playeri. Si nici nu suntem in stare sa castigam. Cu ocazia asta am pierdut si eu cam 3kk adena. Asta e, acuma... Dar ce ma derajaza este faptul ca nu voi putea intra in catacombe o saptamana. <_<LE: Lumos, daca nu te superi, mai tin daggeru ceva timp. Pana la urma urmei ti-l dau eu. Quote
Nagasaky Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Mirano ne mai milogesti mult dupa ce ti-am zis dupa 20.000 de ori ca NU EXISTA SERVER C5 SAU C4 CARE SA DEPASEASCA DEX-UL SAU SA II FIE CEL PUTIN EGAL !!!!!!!!!!! Quote
Mir@no1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nagasaky' date='Feb 27 2007, 10:55' post='1781298']Mirano ne mai milogesti mult dupa ce ti-am zis dupa 20.000 de ori ca NU EXISTA SERVER C5 SAU C4 CARE SA DEPASEASCA DEX-UL SAU SA II FIE CEL PUTIN EGAL !!!!!!!!!!!Nam C4 deci imi trebuie de C5 , nush ce tot ma luati cu DEX ala , parca alte servere nu mai exista@[sF]Nagasaky nu ai DC ++ ?? !! Poate imi trimiti C4 ..Ai fibra optica ???? Quote