Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

soccer :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Multe victime am facut :rofl1: :rofl1:

Te duci intr`un dark elven guild...la grandmaster

Posted

mai bine si`ar face GH ca ar rupe fi mai insiguranta dar e tare si aw :X

in sfarsit am reusit sa deschid lineage ( nu pe dex =((:cry: ) dar macar pe un pvp server... deschid l2.exe si`mi da eroarea asta http://img136.imageshack.us/my.php?image=screenmv6.jpg daca mai deschid inca odata jocu fara sa inchid eroarea imi merge :) ce sa fac sa elimin eroarea?

Posted

mai bine si`ar face GH ca ar rupe fi mai insiguranta dar e tare si aw :X

in sfarsit am reusit sa deschid lineage ( nu pe dex =((:cry: ) dar macar pe un pvp server... deschid l2.exe si`mi da eroarea asta http://img136.imageshack.us/my.php?image=screenmv6.jpg daca mai deschid inca odata jocu fara sa inchid eroarea imi merge :) ce sa fac sa elimin eroarea?

dai delete :-"

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

din abyss walker se face gh=ghost hunter.....ai bagat patchu pt dex?

Posted

ATUNCI DA NAIBII SEARCH PE GOOGLE!

Uite: da pe google "l2 c5 servers"! Ai numai liste de servere de C4 si C5. Ce mai vrei? Cine esti tu sa-i faci observatie lui AAO, n-ai simtul umorului?

@AAO: Trial of the Seeker. Zi ca este usor si ala. :D

Mai fratilor eu viam cerut parerea care e dupa voi cel mai bun , ca dak era dadeam pe goolge nai u teama ...

:ceuameni: :ceuameni:

@ AAO probabil ca nu joc eu asa de asa mult timp ca si u dar , raspunsul tau ma deranjat ...

Posted

Mai fratilor eu viam cerut parerea care e dupa voi cel mai bun , ca dak era dadeam pe goolge nai u teama ...

:ceuameni: :ceuameni:

@ AAO probabil ca nu joc eu asa de asa mult timp ca si u dar , raspunsul tau ma deranjat ...

si daca nu joci asa de mult timp ca mine , de ce ma faci nub? daca te`ntreb cu ce se mananca l2`u probabil ca nu ai ce sa`mi raspunzi

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

aao taiele si u mai scurt nu te mai lauda cu un lucru care nu prea are multa importantza....mirano nu e bajeat rau...e putin mai nubuletz ca si in Mu tot aja era.

Posted

te`am vazut acu cateva zile ai dat un mesaj parca

LE : cum rezolv cu eroarea de mai sus ?? sa`mi zica si mie cineva..

LE2: poate era cineva cu contu tau who knows? :D ce sa fac cu eroarea?

Posted

@AAO sry , mam aprins cand am vazut ce raspuns primesc ^_^

Sper ca nu teai suparat !!! ;)) =))

@M0ha_Nespamitoru asai cum zici , dar la Mu nus nub stiu poate mai mult ca si u :beer:

La L2 pot fi considerat NUB oficial si neoficial ! =))=))

Posted

Mirano, pai servere bune vezi dupa clasament pe listele acelea. Iti recomand cu caldura un low-rate. Acum ceva timp mi-am dat seama ca este mai bine. Vezi jocul cu alti ochi. Vezi mai multe locuri, observi alte chestii. :)

Posted

moha :peace: :notworthy: :beer:

acu ma duc sa termin questu si dupa sa caut gloves ;;)

ms inca odata :beer:

le: mi'am gasit karmian gloves, am bagat haste potion si alacrity ... si in 10 min am facut 17% la lvl 42 [ am ramas fara mana ;\ ]

e bestial sh'u :wub:

Posted

o intrebare am si eu :

Deci miam luat Lineage2 C5 , si am luat si un updater de la un server ..

Am dat tot , am facut uploadarea ...

Mai departe pauza , nush ce sa fac :D

HELP ME =))

Guest n0nSeNs
Posted

pei dai pe l2.exe din folderu system :) asta dupa ce si-a facut update dupa sv .

am si eu o intrebare . care e cel mai bun caracter de tip caster? :blink:

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

moha :peace: :notworthy: :beer:

acu ma duc sa termin questu si dupa sa caut gloves ;;)

ms inca odata :beer:

le: mi'am gasit karmian gloves, am bagat haste potion si alacrity ... si in 10 min am facut 17% la lvl 42 [ am ramas fara mana ;\ ]

e bestial sh'u :wub:

Nu ai pentru ce mane..stai linistit ca daca aveam mai multe itzi dadeam...dar numai am ca le`am dat la preteni.Si nu itzi lua alacrity ca nu sunt pt tine.....magic haste potion itzi trebuie.

Posted

Mirano, pai servere bune vezi dupa clasament pe listele acelea. Iti recomand cu caldura un low-rate. Acum ceva timp mi-am dat seama ca este mai bine. Vezi jocul cu alti ochi. Vezi mai multe locuri, observi alte chestii. :)

cu SH nu ramai fara mana nici la lvl 78....

eu cu necro de 75 bateam fara sa fac pauza decat odata la 20jde minute ptr rebuff