Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 soccer :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:Multe victime am facut :rofl1: :rofl1:Te duci intr`un dark elven guild...la grandmaster Quote
Iverson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 mai bine si`ar face GH ca ar rupe fi mai insiguranta dar e tare si aw :X in sfarsit am reusit sa deschid lineage ( nu pe dex ) dar macar pe un pvp server... deschid l2.exe si`mi da eroarea asta http://img136.imageshack.us/my.php?image=screenmv6.jpg daca mai deschid inca odata jocu fara sa inchid eroarea imi merge :) ce sa fac sa elimin eroarea? Quote
i sin Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 mai bine si`ar face GH ca ar rupe fi mai insiguranta dar e tare si aw :X in sfarsit am reusit sa deschid lineage ( nu pe dex ) dar macar pe un pvp server... deschid l2.exe si`mi da eroarea asta http://img136.imageshack.us/my.php?image=screenmv6.jpg daca mai deschid inca odata jocu fara sa inchid eroarea imi merge :) ce sa fac sa elimin eroarea? dai delete :-" Quote
Iverson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 l`am reinstalat de 2 ori :-'' acu copii c4 de`ar merge doar dexu doamne :X:X:X Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 din abyss walker se face gh=ghost hunter.....ai bagat patchu pt dex? Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 am ajuns home :D ... ma fac spellhowler :yum: Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ATUNCI DA NAIBII SEARCH PE GOOGLE!Uite: da pe google "l2 c5 servers"! Ai numai liste de servere de C4 si C5. Ce mai vrei? Cine esti tu sa-i faci observatie lui AAO, n-ai simtul umorului?@AAO: Trial of the Seeker. Zi ca este usor si ala. :DMai fratilor eu viam cerut parerea care e dupa voi cel mai bun , ca dak era dadeam pe goolge nai u teama ... :ceuameni: :ceuameni: @ AAO probabil ca nu joc eu asa de asa mult timp ca si u dar , raspunsul tau ma deranjat ... Quote
AgainstAllOdds Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mai fratilor eu viam cerut parerea care e dupa voi cel mai bun , ca dak era dadeam pe goolge nai u teama ... :ceuameni: :ceuameni: @ AAO probabil ca nu joc eu asa de asa mult timp ca si u dar , raspunsul tau ma deranjat ...si daca nu joci asa de mult timp ca mine , de ce ma faci nub? daca te`ntreb cu ce se mananca l2`u probabil ca nu ai ce sa`mi raspunzi Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 aao taiele si u mai scurt nu te mai lauda cu un lucru care nu prea are multa importantza....mirano nu e bajeat rau...e putin mai nubuletz ca si in Mu tot aja era. Quote
Iverson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 sorry de confuzie PR :) agitat rau ca nu`mi mere l2 @AAO tu esti cu Eternity nu ? vo cam luati pe coaja din cate vad eu :-" Quote
Raul Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 m-am apucat si eu pe dex god damn it :( am jucat deocamdata 5 minute Quote
AgainstAllOdds Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 sorry de confuzie PR :) agitat rau ca nu`mi mere l2 @AAO tu esti cu Eternity nu ? vo cam luati pe coaja din cate vad eu :-"eu nu mai joc pe dex .. cat am jucat eu pe dex nu ne`am luat nimic pe coaja Quote
Iverson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 te`am vazut acu cateva zile ai dat un mesaj parcaLE : cum rezolv cu eroarea de mai sus ?? sa`mi zica si mie cineva..LE2: poate era cineva cu contu tau who knows? :D ce sa fac cu eroarea? Quote
AgainstAllOdds Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 pacat ca n`am mai intrat de aproape 2 saptamani Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 @AAO sry , mam aprins cand am vazut ce raspuns primesc ^_^ Sper ca nu teai suparat !!! ;)) @M0ha_Nespamitoru asai cum zici , dar la Mu nus nub stiu poate mai mult ca si u :beer: La L2 pot fi considerat NUB oficial si neoficial ! Quote
Daedalus Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mirano, pai servere bune vezi dupa clasament pe listele acelea. Iti recomand cu caldura un low-rate. Acum ceva timp mi-am dat seama ca este mai bine. Vezi jocul cu alti ochi. Vezi mai multe locuri, observi alte chestii. :) Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 moha :notworthy: :beer: acu ma duc sa termin questu si dupa sa caut gloves ms inca odata :beer: le: mi'am gasit karmian gloves, am bagat haste potion si alacrity ... si in 10 min am facut 17% la lvl 42 [ am ramas fara mana ;\ ] e bestial sh'u :wub: Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 o intrebare am si eu : Deci miam luat Lineage2 C5 , si am luat si un updater de la un server .. Am dat tot , am facut uploadarea ... Mai departe pauza , nush ce sa fac :D HELP ME Quote
Guest n0nSeNs Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 pei dai pe l2.exe din folderu system :) asta dupa ce si-a facut update dupa sv .am si eu o intrebare . care e cel mai bun caracter de tip caster? :blink: Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 moha :notworthy: :beer: acu ma duc sa termin questu si dupa sa caut gloves ms inca odata :beer: le: mi'am gasit karmian gloves, am bagat haste potion si alacrity ... si in 10 min am facut 17% la lvl 42 [ am ramas fara mana ;\ ] e bestial sh'u :wub: Nu ai pentru ce mane..stai linistit ca daca aveam mai multe itzi dadeam...dar numai am ca le`am dat la preteni.Si nu itzi lua alacrity ca nu sunt pt tine.....magic haste potion itzi trebuie. Quote
AgainstAllOdds Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mirano, pai servere bune vezi dupa clasament pe listele acelea. Iti recomand cu caldura un low-rate. Acum ceva timp mi-am dat seama ca este mai bine. Vezi jocul cu alti ochi. Vezi mai multe locuri, observi alte chestii. :)cu SH nu ramai fara mana nici la lvl 78.... eu cu necro de 75 bateam fara sa fac pauza decat odata la 20jde minute ptr rebuff Quote
Mir@no1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Prima data trebuie sa fac UPDATEUL la serverul oficial lineage 2 , ??? Ca nush ce are , cand intru in l2.exe imi iese din joc Quote
Th3ogrim Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 @M0ha_Nespamitoru asai cum zici , dar la Mu nus nub stiu poate mai mult ca si u Oh really? :blink: Quote