Guest dexternet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 pt Vista users .. delete option.ini +add L2.exe to DEP ignore list Quote
Iverson Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 fii mai explicit te rog am sters option.ini dar la mine nu`mi da vre`o eroare pur si simplu cand deschid launcheru de la dex sau l2.exe nu mi se intampla nimic nici eroare nimic pur si simplu apare in processes atat:| ce sa fac ? P.S. am facut questu is 21 care da niste lovele ? :D Quote
Daedalus Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ce quest enervant. Parca m-as lasa de dex pe faza asta. Este imposibil de facut! Chiar nu exista "trafic" de quest itemuri? :D Quote
AgainstAllOdds Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 testimony of fate e cel mai jegos quest dupa cele de dwarf ... daca nu ai q. asta vbesti aiurea k Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mi`e mi`au placut questurile din l2 :P...voua? :rofl1: + ca am foarte multe charuri facute peste 60 :D Quote
Iverson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 daaa mi`au placut q din l2 la greu adica sincer unele ca testimony of fate e lung si plictisitor: ia o para da`io lui ala , ia un mar intoarce`te inapoi bla bla... dar sunt si q dragute care chiar merita sa le faci cum is alea care`ti dau soe in giran... nu`s grele si`s folositoare :D ( da se face doar odata pe la lvl 10 ) Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dupa mine cel mai lung e Judgment Of The Duelist.....un quest mare ....multzi mobi de omorat...si mult drum de batut..... Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 care e cel mai bun server de l2 C5 Free ?? Si pe care mi-l recomandati ... datimi si linku de la site .. Ms ! Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ce sanse sunt sa'mi cada arma/armura/pants/boots/shield ... daca ma omoara un mob ... adena imi cad ? :\ [ daca, cad ... cad toti ? ] Quote
Nagasaky Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 care e cel mai bun server de l2 C5 Free ?? Si pe care mi-l recomandati ... datimi si linku de la site .. Ms ! Server de C5 superior sau cel putin egal cu Dex nu exista . Nici de C4 . Doar ca ATENTIE!!! inainte sa tipi ca nu iti merge pe Dex vezi ca serverul e C4 . Deci cauta mult si bine servere bune de C5 ca nu o sa gasesti iti garantez . Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nagasaky' date='Feb 25 2007, 12:32' post='1776848']Server de C5 superior sau cel putin egal cu Dex nu exista . Nici de C4 . Doar ca ATENTIE!!! inainte sa tipi ca nu iti merge pe Dex vezi ca serverul e C4 . Deci cauta mult si bine servere bune de C5 ca nu o sa gasesti iti garantez . Sunt sigur ca exista si servere klumea de C5 asa ca nu vb prostii ... Quote
AgainstAllOdds Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sunt sigur ca exista si servere klumea de C5 asa ca nu vb prostii ... da .. www.lineage2.com Quote
Mir@no1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 @AgainstAllOdds uauu ce informatie miai dat .. esti destept tia luat mult sa te gandesti la acest rapuns ? Crezi cas nebun sa dau bani ca sa joc pe un server ma ? PT CEI CARE NU SIAU DAT SEAMA EU CAUT UN SERVER FREE , CA VAD CA EXISTA SI NUBI CARE DAU REPLY NUMA CA SA SE BAGE IN SEAMA X(( Quote
Daedalus Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ATUNCI DA NAIBII SEARCH PE GOOGLE!Uite: da pe google "l2 c5 servers"! Ai numai liste de servere de C4 si C5. Ce mai vrei? Cine esti tu sa-i faci observatie lui AAO, n-ai simtul umorului?@AAO: Trial of the Seeker. Zi ca este usor si ala. :D Quote
AgainstAllOdds Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 @AgainstAllOdds uauu ce informatie miai dat .. esti destept tia luat mult sa te gandesti la acest rapuns ? Crezi cas nebun sa dau bani ca sa joc pe un server ma ? PT CEI CARE NU SIAU DAT SEAMA EU CAUT UN SERVER FREE , CA VAD CA EXISTA SI NUBI CARE DAU REPLY NUMA CA SA SE BAGE IN SEAMA X((nepoate cand o sa joci tu l2 cat am jucat eu , o sa iti dai seama ca nu o sa gasesti un server free mai bun ca l2dex , pana atunci du`te taretrial of seeker e mai usor ca testimony of fate , imagineaza`ti ce ai facut la seeker+ inca un rand de mobi de batut + plimbat Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lol ... deci testimony of fate e usor ... daca ai un party care sa te ajute la lizards overlords <- e al dreaq de greu .. in rest e usor cel mai nashpa mi s'a parut primu trial scholar mai am de omorit vreo 30 mobi si devin sh :wub: apelez la atentia voastra ... nu aveti careva un vampiric claw spellbook :D ? le: mirano revizuieste'ti atitudinea ... si asteapta sa posteze lasher ... poate te ajuta ;) Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lol ... deci testimony of fate e usor ... daca ai un party care sa te ajute la lizards overlords <- e al dreaq de greu .. in rest e usor cel mai nashpa mi s'a parut primu trial scholar mai am de omorit vreo 30 mobi si devin sh :wub: apelez la atentia voastra ... nu aveti careva un vampiric claw spellbook :D ? le: mirano revizuieste'ti atitudinea ... si asteapta sa posteze lasher ... poate te ajuta ;) U acuma ejti in joc??Ca daca vrei pot intra sa te ajut....dar prb e sa vad ce cont mai gasesc de`al unui preten ca eu unu m`am lasat si numai am nik pe char :P Quote
i sin Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 U acuma ejti in joc??Ca daca vrei pot intra sa te ajut....dar prb e sa vad ce cont mai gasesc de`al unui preten ca eu unu m`am lasat si numai am nik pe char :Pnespamitorule :wub: pe ce sv joci ? Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 U acuma ejti in joc??Ca daca vrei pot intra sa te ajut....dar prb e sa vad ce cont mai gasesc de`al unui preten ca eu unu m`am lasat si numai am nik pe char :Pe serverul off ... indata ce revine intru :) Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pe Dex....dupa parerea mea cel mai bun srv de lineage... Quote
i sin Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lam dld si io odata si imi dadea o eroare cand dadeam conect <_<ps: Cata aka Dinamovist here :P :P :P :P :P Quote
Forbidden Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 lam dld si io odata si imi dadea o eroare cand dadeam conect <_<ps: Cata aka Dinamovist here :P :P :P :P :PIti mai da eroarea ? arata-ne ce eroare poate te ajutam ;) Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dinamovistule nici aici nu scap ma de tine? :rofl1: :rofl1:Ai C4 sau C5? Quote
i sin Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Iti mai da eroarea ? arata-ne ce eroare poate te ajutam ;) nu mai stiu nu sa intamplat de curand :sef: :sef: ps: moha dak are soccer mapuk si io :rofl1: Quote
CryNow Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ps: moha dak are soccer mapuk si io :rofl1:nu are :nanana:btw ... aici un mu'ist de pe vremea ... cand erau toate bune ... dar undercover ^_^nvm ... dupa ce strang toate 3 mark's .. unde tre sa merg sa'mi schimb "ocupatia" :lol: ? Quote