Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest dexternet
Posted

pt Vista users .. delete option.ini

+

add L2.exe to DEP ignore list

Posted

fii mai explicit te rog :| am sters option.ini

dar la mine nu`mi da vre`o eroare pur si simplu cand deschid launcheru de la dex sau l2.exe nu mi se intampla nimic nici eroare nimic pur si simplu apare in processes atat:| ce sa fac ?

P.S. am facut questu is 21 :)) care da niste lovele ? :D

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Mi`e mi`au placut questurile din l2 :P...voua? :rofl1: + ca am foarte multe charuri facute peste 60 :D

Posted

daaa mi`au placut q din l2 la greu :| adica sincer unele ca testimony of fate e lung si plictisitor: ia o para da`io lui ala , ia un mar intoarce`te inapoi bla bla... dar sunt si q dragute care chiar merita sa le faci cum is alea care`ti dau soe in giran... nu`s grele si`s folositoare :D ( da se face doar odata pe la lvl 10 )

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Dupa mine cel mai lung e Judgment Of The Duelist.....un quest mare ....multzi mobi de omorat...si mult drum de batut.....

Posted

care e cel mai bun server de l2 C5 Free ??

Si pe care mi-l recomandati ... datimi si linku de la site ..

Ms !

Server de C5 superior sau cel putin egal cu Dex nu exista . Nici de C4 . Doar ca ATENTIE!!! inainte sa tipi ca nu iti merge pe Dex vezi ca serverul e C4 . Deci cauta mult si bine servere bune de C5 ca nu o sa gasesti iti garantez .

Posted

Nagasaky' date='Feb 25 2007, 12:32' post='1776848']

Server de C5 superior sau cel putin egal cu Dex nu exista . Nici de C4 . Doar ca ATENTIE!!! inainte sa tipi ca nu iti merge pe Dex vezi ca serverul e C4 . Deci cauta mult si bine servere bune de C5 ca nu o sa gasesti iti garantez .

Sunt sigur ca exista si servere klumea de C5 asa ca nu vb prostii ... :comp2:

Posted

@AgainstAllOdds uauu ce informatie miai dat .. esti destept tia luat mult sa te gandesti la acest rapuns ?

Crezi cas nebun sa dau bani ca sa joc pe un server ma ?

PT CEI CARE NU SIAU DAT SEAMA EU CAUT UN SERVER FREE , CA VAD CA EXISTA SI NUBI CARE DAU REPLY NUMA CA SA SE BAGE IN SEAMA X((

Posted

ATUNCI DA NAIBII SEARCH PE GOOGLE!

Uite: da pe google "l2 c5 servers"! Ai numai liste de servere de C4 si C5. Ce mai vrei? Cine esti tu sa-i faci observatie lui AAO, n-ai simtul umorului?

@AAO: Trial of the Seeker. Zi ca este usor si ala. :D

Posted

@AgainstAllOdds uauu ce informatie miai dat .. esti destept tia luat mult sa te gandesti la acest rapuns ?

Crezi cas nebun sa dau bani ca sa joc pe un server ma ?

PT CEI CARE NU SIAU DAT SEAMA EU CAUT UN SERVER FREE , CA VAD CA EXISTA SI NUBI CARE DAU REPLY NUMA CA SA SE BAGE IN SEAMA X((

nepoate cand o sa joci tu l2 cat am jucat eu , o sa iti dai seama ca nu o sa gasesti un server free mai bun ca l2dex , pana atunci du`te tare

trial of seeker e mai usor ca testimony of fate , imagineaza`ti ce ai facut la seeker+ inca un rand de mobi de batut + plimbat

Posted

lol ... deci testimony of fate e usor ... daca ai un party care sa te ajute la lizards overlords <- e al dreaq de greu :-O .. in rest e usor

cel mai nashpa mi s'a parut primu trial scholar 8-|

mai am de omorit vreo 30 mobi si devin sh :wub:

apelez la atentia voastra ... nu aveti careva un vampiric claw spellbook :D ?

le: mirano revizuieste'ti atitudinea ... si asteapta sa posteze lasher ... poate te ajuta ;)

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

lol ... deci testimony of fate e usor ... daca ai un party care sa te ajute la lizards overlords <- e al dreaq de greu :-O .. in rest e usor

cel mai nashpa mi s'a parut primu trial scholar 8-|

mai am de omorit vreo 30 mobi si devin sh :wub:

apelez la atentia voastra ... nu aveti careva un vampiric claw spellbook :D ?

le: mirano revizuieste'ti atitudinea ... si asteapta sa posteze lasher ... poate te ajuta ;)

U acuma ejti in joc??Ca daca vrei pot intra sa te ajut....dar prb e sa vad ce cont mai gasesc de`al unui preten ca eu unu m`am lasat si numai am nik pe char :P

Posted

U acuma ejti in joc??Ca daca vrei pot intra sa te ajut....dar prb e sa vad ce cont mai gasesc de`al unui preten ca eu unu m`am lasat si numai am nik pe char :P

nespamitorule :wub: pe ce sv joci ?

Posted

e serverul off ... indata ce revine intru :)

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Pe Dex....dupa parerea mea cel mai bun srv de lineage...

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

dinamovistule nici aici nu scap ma de tine? :rofl1: :rofl1:

Ai C4 sau C5?

Posted

ps: moha dak are soccer mapuk si io :rofl1:

nu are :nanana:

btw ... aici un mu'ist de pe vremea ... cand erau toate bune ... dar undercover ^_^

nvm ... dupa ce strang toate 3 mark's .. unde tre sa merg sa'mi schimb "ocupatia" :lol: ?