Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest antichrist
Posted

Voi reusiti sa jucati pe supreme?

Eu mi-am facut cont azi dimineata si cand am venit acasa asta seara sa joc si eu imi dadea eroare cand dadeam play din patch.

Si inca ceva ce ping vedeti voi la srv?

Mie azi dimineata mi-a aparut 150 sper sa fi fost doar o trista intamplare ca daca nu sunt obligat sa ma intorc pe dex nu pot juca cu pingu asta.

Posted

si recomand Blade Dancerul este foarte stabil pe dmg , si la defence sta foarte bine :) adica tu te duti sa bati 1 mob dar daca vin inca 1-2 nu prea ai probleme insa daca`ti place sa risti putin ( cum am facut eu si am facut o prostie dupa mine :) ) iti fac un arcas sau un cutitar , :) Best DPS de la fighter (Abys walker) dar daca au venit 2 mobi pe mine cu cateva lvl mai mare pot sa dau "to next village" you know what i mean :)..

2. BD face cel mai ushor rost de arme pt ca "sudeaza" de C SI obtine si de B ;) mi se pare o rasa super tare insa trebuie sa o cresti umpic mai mult...

OFF: da nu`mi merge l2 pe official : cand deschid launcheru dau start .... si pauza nu apare nimic,nu`mi mananca ram nu nimic ... dar cand dau ctrl alt del imi da ca el lucreaza dar consuma 00 , asa`mi face si pe dex... ce naiba sa fac?:((

Posted

adica tu te duti sa bati 1 mob dar daca vin inca 1-2 nu prea ai probleme insa daca`ti place sa risti putin

Pentru asa ceva SK-ul este mult mai bun. SK-ul este mai bun decat BD-ul mai la orice in afara de contributia la party.

Posted

si recomand Blade Dancerul este foarte stabil pe dmg , si la defence sta foarte bine

*cough*bullshit*cough*

la lvl 78 adik maxim

Da, si e trist ca abia la 78 devine si el bun de CEVA in pvp...

dmg foarte mare pe sabii.

Nu de-aia e cautat, ci pentru dansuri.

adik pt mine toate sunt frumoase .. :-" eu vreau ceva un caracter cu magii (speel) nu sabie.... oke eu vreau dark elf mityc

La mystics ai de ales intre cast speed (elf), attack damage (dark elf) si o combinatie intre cele 2 (human).

Cat despre cum sa-l construiesti, joaca si invata-te mai intai.

Posted

Lume şi totuşi nu necromancer'ul are cel mai mare casting speed? eu aşa am simţit când am jucat pe un server cu exp mare şi am luat rasele care'mi plăceau la făcut lvl 78 , deşi dacă pui un SH cu avadon si cu valahalla cu acumen da foarte repede aşa e?

Pe scurt cine trage cel mai repede in pvp? Eu zic că necromanu'

P.S. m'am străduit să scriu cu diacritice :D

Da, si e trist ca abia la 78 devine si el bun de CEVA in pvp...

8-> Da... Dance Of Medusa.. 8-> foarte folositor:D

Posted

De unde pot lua LinEAgE2 ???

PS : for free desigur ca altfel de ce ash mai intreba ?

Dak aveti careva DC si FiberLink ar fi si mai bn sa mil deie acolo dak nu ma multumesc si cu un simplu LINK !

Ms :D

Posted

:rofl1:

cu artisan ... pot sparge iteme de c,b,a,s doar daca am atins lv'u la care le si pot purta ?

pt elf fighter ce e mai bun ? [rasa 1,2 ]

le ... incearca de pe un torrent ceva ;)

OT :

She will tell you collect the quest item Red Fairy Dust and Ti Mi Riran's Sap. To get the red fairy dust, ou have to talk to a bloody pixie and to get the sap you have to talk to a Ti Mi Riran. In the field area surrounding the altar you'll find a few of the pixies and rirans distribute 

care e treba cu "ti mi riran" :-s ? e din testimony of fate ... trial la sh

Posted

Lume şi totuşi nu necromancer'ul are cel mai mare casting speed? eu aşa am simţit când am jucat pe un server cu exp mare şi am luat rasele care'mi plăceau la făcut lvl 78 , deşi dacă pui un SH cu avadon si cu valahalla cu acumen da foarte repede aşa e?

Pe scurt cine trage cel mai repede in pvp? Eu zic că necromanu'

P.S. m'am străduit să scriu cu diacritice :D

8-> Da... Dance Of Medusa.. 8-> foarte folositor:D

Nici pe departe necro. Elfu' are WIT cu 4 mai mare. Deci este ceva mai mult. Dar sacrifica 5 din INT si costa.

Posted

mama turbez 8-| la al 2'lea trial la dark wizz ... zice ca trebe sa omor black willow lurker ... is uqest monsters ... omor la ei .. da nu pica nimic ... am omorit vreo 40 ... mi'a luat mai mult de o ora ... apar greu ... ii omor cu spell ... twister

trebuie omoriti in alt fel ?

pls help me :whiteflag:

Posted

am uitat cum se face questu de 40 :)) mi`am facut acum din nou un humman wizzard :) nush ce sa`l fac 70% necro 30% warlock

warlocku mai are vre`un skill pe langa cele ale summonului?

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

mama turbez 8-| la al 2'lea trial la dark wizz ... zice ca trebe sa omor black willow lurker ... is uqest monsters ... omor la ei .. da nu pica nimic ... am omorit vreo 40 ... mi'a luat mai mult de o ora ... apar greu ... ii omor cu spell ... twister

trebuie omoriti in alt fel ?

pls help me :whiteflag:

Ce omori u acolo nu e quest monster care itzi trebuie (Black Willow Lurker) .....u omori nijte copaci langa cascada (Black Willow)...Du`te prin swamp land si o sa gasesti ce itzi trebuie...si daca nu gasesti lasa o ora pe forum cand intri in joc si nick`ul si o sa intru eu sa te ajut

Posted

Nici pe departe necro. Elfu' are WIT cu 4 mai mare. Deci este ceva mai mult. Dar sacrifica 5 din INT si costa.

HAULEOOOOOO de unde le scoateti manca-v-as.

As vrea eu sa aiba elfu' wit cu 4 mai mare... din pacate

HUMAN MYSTIC:

IPB Image

ELF MYSTIC:

IPB Image

@iverson: http://www.lineage2.com/Knowledge/race_hum...s=human_warlock

E greu, tata. E greu.

Eu unul am un warlock pe Wrath, vreau sa-l cresc pana la 78 in devotion si cu arma de la adventurer's guide (shhh, secret project). Merge super.

Posted

shade stiu si eu de l2.com :| dar totusi am jucat pe un server pe care warlocku avea magii pe altu pe care nu avea :| ce sa cred? cred ca depinde de la server la server , m`am uitat pe l2.com inainte sa postez dar dupa ce am jucat cu warlocku pe un serv si dadeam cu vampiric claw :| am zis sa postez cine stie pe dex cum e .

Dar vad ca e construit dupa tiparul official`ului .

Ma duc sa mai fac niste lvl ca`s abia 17 :)) , spor

Posted

Shade, jur ca asa vazusem ieri pe DEX pe un cont al unui "prieten". Intru acum sa ma uit.

Mda, avea divine set. Dar nu prea vezi divine set pe DEX. :| Oricum, n-am fost prea departe de adevar, au WIT cu 3 mai mare.

Posted

Ce greu omori mobi din catacombe la lvl 37. :| Deja simt nevoia de arma de gradul C.

LE:

Da, cam de 4 ori mai greu decat un mob normal.
Shade, exp-ul care iti da este direct proportional cu HP-ul mobului?
Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

:rofl1: mare sharlatan ejti mai shade.....ca am vrut sa ii dau reply dar nu am mai putut....

Posted

De unde pot sa downloadez Lineage2 Cronlical 5 ??

Daca imi puteti da si mie ceva linkuri de unde ash putea lua acest joc FOR FREE vi-as vi recunascator .

Va Multumesc !