Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Aiurea, am facut rost de caracter lvl 76 cu subclasa lvl 76 si nu mere patchu' nou pe Vista. Eh, prefer sa pastrez Vista, e prea marfa that Aero shit ;;)

you feel better to know that u have the latest windows, although the L2 doesn't work lol =))

Posted

Cum sa bati raid cu 6 nukeri cleric buffed? Mai ales raizii de C5, unde li s-au marit m def si micsorat p def... Bug paradise.

Uite Banavai... "raid de raid" pe DeX facut cu 5 (cinci) nukeri, imi pare rau ca nu am facut screen la Utenus facut in 5 oameni, din care 3 nukeri (dar ala sa zicem ca e prea praf ca sa poata fi luat in seama)

Behemont cu 1 singur party, cel mai frumos raid pe care l-am facut pe DeX... (next target... Lockness cu 1 singur party, dar nu am gasit indeajuns de multi curajosi)

http://imageshack.us

Posted

(Bavanai @ Nov 14 2006, 00:26)

Dude...

Dude... un raid e un raid conteaza cati au fost si in cat timp a cazut. Ce treaba are cand a fost facut?

Later edit: LOLTK

TK fuge in general mai repede decat raidul... nu are nevoie de heal ;)

Btw, poti sa te uiti la HP.

Posted

finished 2nd prof quests

http://img101.imageshack.us/img101/4217/hehery0.jpg

hehe

gj :D

sper ca intr-o saptamana sa pot pune si eu un screen de pe supreme cu acelasi lucru :D

Posted

Si da, in Giran e interzis sa deschizi shop langa GK. Si este foarte buna aceasta masura. Stii cum era pe paradise, sau mai mult pe extreme? Adesea ramaneam blocat intre shopuri si trebuia sa folosesc soe. :D

:rofl1: sooper tare

si cand mi'ai raspuns .. nu am inteles :nanana: ;)

Guest uLise4me
Posted

Re all :) Sunt n00b in materie de l2 si de curand m-am apucat si eu. De c5 dar faza e ca nu stiu ce subclase sa-mi fac ca la 2 clase dau 150. dmg :hair: iar altii imi dau 6.000 dmg. Imi puteti ziceti si mie cum sa construiesc un caracter , pt fiecare clasa ( elf, human , dwarf ,orc) sa-mi ziceti ce clase sa-mi fac ;;) ca's newbie =)) pt fiecare lvl , ex: elf lvl50 : ...... lvl 78:......

Astept ajutorul vostru :right:

Ms anticipat .

Posted

In primul rand nu mai juca pe servere cu rate asa de mari ca n-o sa inveti nimic. N-ai cum sa fii n00b de lvl 78 pentru ca iti ia 4-5 luni+ de jucat ca sa ajungi 78 pe un server cu rate micute... Joaca pe un server cu maxim 5x si joaca cu o clasa care iti place, nu cu clasa cu care iti spune cutarica de pe forumu cutarica pentru ca o sa realizezi dupa ce muncesti 2 luni sa faci un caracter pe care ti l-a recomandat cutarica ca nu-ti placi si-l schimbi.

Guest uLise4me
Posted
Caracter care-ti place
adik pt mine toate sunt frumoase .. :-" eu vreau ceva un caracter cu magii (speel) nu sabie.... oke eu vreau dark elf mityc ;;) si as vrea sa stiu cum sa-l construiesc
Guest uLise4me
Posted

citeste pe http://lineage2.com la new player guide si dupa la library uitate pe acolo te invata tot

Mersi dar sincer nu am gasit nimic ce m-ar putea ajuta !!!

Posted

Cel mai bun caracter pentru newbie ar fi orcul, pentru ca moare foarte greu. Sau si mai bine, human, deoarece este cel mai balansat din toate rasele. Dar daca iti faci human, nu recomand sa-ti faci warrior, apoi gladiator. Serios ca nu este bun. Sper sa fie si altii de acord cu mine. Daca iti faci orc fighter, ai de ales intre monk si marauder. Adica mai tarziu tyrant si destroyer. Tyratii sunt foarte agili de la lvl 40, in timp ce destroyerii dau damage cat se poate de mare si au HP cat carul. :) La Dark Elf as recomanda orice clasa pentru jucatori avansati, mai putin palus knight, deci mai tarziu blade dancer si shilien knight, au o rezistenta sporita, iar la damage nu stau rau. La elfi... Ce sa zic, nu mi-au placut niciodata elfii, in afara de tanker, are rezistenta la magie mare, nici la cea fizica nu sta rau.

Cu alte cuvinte, ceva cu HP mult sau cu P.Def mare. Daca iti faci cutitar, iti trebuie ceva agilitate, de obicei cutitarii nu au rezistenta fizica prea mare. ;)

Posted

Deci primele impresii dupa ce a dat drumu Live la supreme e o dezamagire mare pana acum toti de pe server primim erori din cauza memoriei sau cache-ul este extrem de mare, quest reward inca nu e 5x si plus ca zonele sunt suprapopulate in jur de 200-300 pe zona :blink: in rest totul e ok :D

Posted

Deci primele impresii dupa ce a dat drumu Live la supreme e o dezamagire mare pana acum toti de pe server primim erori din cauza memoriei sau cache-ul este extrem de mare, quest reward inca nu e 5x si plus ca zonele sunt suprapopulate in jur de 200-300 pe zona :blink: in rest totul e ok :D

+ ca tocmai a picat :D

Cine a citit ca L2 nu merge pe Vista, a citit prost ( note : Lineage 2, NU nush ce patch de la servere private ).Nu merge pe toate versiunile, atata tot.

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Cel mai bun caracter pentru newbie ar fi orcul, pentru ca moare foarte greu. Sau si mai bine, human, deoarece este cel mai balansat din toate rasele. Dar daca iti faci human, nu recomand sa-ti faci warrior, apoi gladiator. Serios ca nu este bun. Sper sa fie si altii de acord cu mine. Daca iti faci orc fighter, ai de ales intre monk si marauder. Adica mai tarziu tyrant si destroyer. Tyratii sunt foarte agili de la lvl 40, in timp ce destroyerii dau damage cat se poate de mare si au HP cat carul. :) La Dark Elf as recomanda orice clasa pentru jucatori avansati, mai putin palus knight, deci mai tarziu blade dancer si shilien knight, au o rezistenta sporita, iar la damage nu stau rau. La elfi... Ce sa zic, nu mi-au placut niciodata elfii, in afara de tanker, are rezistenta la magie mare, nici la cea fizica nu sta rau.

Cu alte cuvinte, ceva cu HP mult sau cu P.Def mare. Daca iti faci cutitar, iti trebuie ceva agilitate, de obicei cutitarii nu au rezistenta fizica prea mare. ;)

Gladiatorul la lvl mic sux.....dar nu ca este prost....la lvl 78 adik maxim....doar un hell knight il poate face din clasa melee....este unu din cel mai buni fighteri.Pt un newbie cel mai bine e sa joci cu un DA(dark avanger)...rezistentza foarte mare...dar dmg mic...dar are o pantera cu el care rezolva prb dmg.

Sau un dark elf..blade dancer foarte cautat in party-uri def cat de cat...dmg foarte mare pe sabii.