Lumos_God Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Joc un pic pe Wrath sa vad care-i treaba. Pana acum imi place , ca nu am lag ... ca altfel nu mai jucam. Si faza ca poti cumpara Mark-urile de la shop ... nu stai 2,3 zile sa termini trialurile (nu ca m-ar deranja, dar in momentul de fata nu am timp sa fac iar questurile). Dar are un bug care ma enerveaza : dupa ce omor un mob, selectez altul si cand dau Attack , se selecteaza monstrul care l-am omorat adineauri. :whistle: Quote
0zZie Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 (edited) Da un search la hosts, nu mai stiu pe unde sunt in windows 98 ( sau daca sunt ... ). Nu ai rezolvat nimic daca ai facut tu folderul.Si este normal ca hosts sa nu aiba extensie. ...sa inteleg ca 98 daca nu are p nicaieri fisierele host nu prea am cum sa joc Tnx alot Lasher !...am dat si search acum ...si tot ce am gasit e asta :c:\WINDOWS\HOSTS.SAMc:\WINDOWS\LMHOSTS.SAM nu ma ajuta cu nik ...nu ? Edited February 17, 2007 by 0zZie Quote
Lasher_ro Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nu prea te ajuta. No high level event movie this week, am ramas fara loc si nu s-a inregistrat tot Quote
0zZie Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nu prea te ajuta....mdea ...banuiam eu .alta metoda sa il fac sa mearga nu ar mai fii ? ...un patch , ceva ?la C4 trebuia sa schimbi folderul SYSTEM din joc ...nu se poate si la C5 ceva de genul asta ? Quote
Lasher_ro Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nu e in functie de cronica, e in functie de server.Install XP ... Quote
Daedalus Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hellooo... Wrath e permanent? Se schimba ratele? Pentru ca acum toata lumea se muta pe wrath! E 12x, poti sa iei mark-urile. Ce naiba, mi se pare ceva stupid. Inainte sa imi dau seama, o sa scoata DEX server de PvP. Quote
CryNow Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 de cand am luat noul launcher .. mi s'au dereglat anumite "chestii"http://img249.imageshack.us/my.php?image=shot00029mj5.jpg ce imi apare mai in dreapta nu vad [inclusiv skill'urile / shortcuturile] ... ce pot face ?orice alceva dar sa nu skimb rezolutia ... ca si asa joc am minimum requirments pt joc :( Quote
speedd4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 am postat de 2 ori aici si nimeni nu mi-a raspuns zicetimi si mie un server de pvp cu exp intre 100x si 300x maxim si sa fie de c5 Quote
Daedalus Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Crynow, credeam ca stii faza asta. CTRL+X -> game (parca, oricum ultimul tab) si dau initialize. ;)speed, Google iti zice ceva? Cauta despre Evolva, Abyss, ce poate fi asa greu? Sau scrie simplu: l2 300x server. Quote
Iverson Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 este war intre ET si NC pe dex care unde sunteti ? si in ce aliante si cum mere treaba? eu nu am mai jucat dar ma apuc din nou de la 0 cu un necro :D mi`am luat comp : intel centrino core duo 1.7 gb 1 gb de ram si placa video de 128 , tam taram tam tam i`m back :D Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 am postat de 2 ori aici si nimeni nu mi-a raspuns zicetimi si mie un server de pvp cu exp intre 100x si 300x maxim si sa fie de c5www.l2.hopzone.net uite aici un site care o s aitzi arate o gramada de srv si low si high Quote
Guest Crazyleo1222 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 am luat si eu l2 c5 si am facut acc pe evolva.dar nimi merge intru intrun server fac carater si imi da un bug. Quote
Lasher_ro Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 am luat si eu l2 c5 si am facut acc pe evolva.dar nimi merge intru intrun server fac carater si imi da un bug. Fii mai explicit te rog. Ce server, si ce intelegi prin bug? Quote
CryNow Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 care mai jucati pe dex ... ? nu wrath .. dex only Quote
CryNow Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 de cand am luat noul launcher .. mi s'au dereglat anumite "chestii" http://img249.imageshack.us/my.php?image=shot00029mj5.jpg ce imi apare mai in dreapta nu vad [inclusiv skill'urile / shortcuturile] ... ce pot face ? e deja stresant <_< ... daca ma invita careva in party nu pot vedea .. la trade la fel ... ce pot face ? btw in giran langa gk e interzis sa'ti deskizi shop ? ca tocmai am luat 100 min ban ) adica nu pot face shop Quote
virus_ro Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 e deja stresant <_< ... daca ma invita careva in party nu pot vedea .. la trade la fel ... ce pot face ? btw in giran langa gk e interzis sa'ti deskizi shop ? ca tocmai am luat 100 min ban ) adica nu pot face shop pe site arata la news zonele unde ai voie si respectiv , zonele unde n`ai voie sa faci shop ... pt interfatza : alt+x -> options -> game -> initialize Quote
CryNow Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 pt interfatza : alt+x -> options -> game -> initializesper sa mearga ms Quote
Raul Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 asa me back :) ce mai fac maniacii de L2 :) ? Asa trecand la lucruri serioase o sa joace cineva pe L2Supreme sau o sa fiu singurul n00b de pe link ? :D Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Eu ... fac BD.Marfa BD-ul dupa parerea mea unu din cele mai frumoase charuri....si foarte cautat...dar prb e ca tre sa jtii sa joci si cu el in party....Dmg mare...def cam de kkt dar depinde cu ce il echipezi. Quote
Daedalus Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 e deja stresant <_< ... daca ma invita careva in party nu pot vedea .. la trade la fel ... ce pot face ? btw in giran langa gk e interzis sa'ti deskizi shop ? ca tocmai am luat 100 min ban ) adica nu pot face shop CryNow, ti-am mai raspuns o data. :mellow: Crynow, credeam ca stii faza asta. CTRL+X -> game (parca, oricum ultimul tab) si dau initialize. ;) Si da, in Giran e interzis sa deschizi shop langa GK. Si este foarte buna aceasta masura. Stii cum era pe paradise, sau mai mult pe extreme? Adesea ramaneam blocat intre shopuri si trebuia sa folosesc soe. :D Quote
mircea_dbv Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 2x nu ma prea pricep la l2,am jucat numai putin,totusi presupun ca daca ar fi un exp mic,ar putea lumea sa invete si ar juca numai cei cu rabdare,nu cred ca ar fi ucp Quote
CPU Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ...mdea ...banuiam eu .alta metoda sa il fac sa mearga nu ar mai fii ? ...un patch , ceva ?la C4 trebuia sa schimbi folderul SYSTEM din joc ...nu se poate si la C5 ceva de genul asta ?incearca sa modifici l2.ini (baga adresa serv ) cu L2FileEdit Quote
Raul Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 2x nu ma prea pricep la l2,am jucat numai putin,totusi presupun ca daca ar fi un exp mic,ar putea lumea sa invete si ar juca numai cei cu rabdare,nu cred ca ar fi ucppureweed nu o sa se faca server pe linkmania :) Quote