Lumos_God Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cel mai bun Low Rate server mi se pare DEX. Shade, spunea-i ca fara quest nu poti sa-l cresti ? Ce quest ? Sunt lvl 41 Warlock, nu pot sa-l fac macar lvl 3 ?Si cum fac ... il tin in inventory si dau click dreapta pe el de fiecare data cand atac un monstru ? :right:Edit: Azi cand am intrat in joc , ma duc in Gludio sa pescuiesc. Am vazut ca cineva tinea un concurs cu premii ... mi'am zis "hai sa particip si eu". Penultima intrebare a fost "in cate zile se dizolva un clan". I-am raspuns repede "7zile" si am castigat un Full Karmian Set (gloves,boot,armor,pants) :D Cu cat pot sa-l vand ? Ca mi-a zis cineva, ca pe Warlock merge Light Armor + Sword/Staff Mana Up sau Acumen. Acum folosesc Theca Leather , dar nu am arma si ma gandeam sa vand setul asta, sa-mi iau o arma cu acumen sau mana up C grade.Astept raspunsul la intrebari :D (cea cu Red Soul Crystal si Karmian Set) Quote
Guest Blaidy Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 High Rate Server nu merita sa stai pe ele, adica intr-o saptamana ai vazut cum si ce face fiecare char Quote
♣darXide♣ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Intrebare ,intrebare am voie sa arat un link la un server de lineage 2 c5 pe carel consider eu cel mai bun server High rate la ora actuala ca design si idee a jokului.Mai pe scurt pot sa arat serverul de game respectiv sau nu :beer: Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Care e cel mai bun server de Low rate pe care la-ti jucat? List please si de ce credeti ca este cel mai bun... Aceeasi intrebare si pentru high rate server Care e cel mai frumos server pe care il jukati si credeti ca merita sa ramineti acolo? Cel mai bun LR - DEX Posibil cel mai bun LR care inca nu e live - Supreme Cel mai bun LR l2j - Evolva Cel mai bun HR - Evolva by far, dar nu CHIAR in momentul asta ... tre sa ne dea sponsoru' comp nou si o sa fie bine :D Cat despre summoner ... mana up ? Acumen sau Health, eu as merge pe Health. La C as merge pe karmian, si la B pe bw light. Quote
TehnicianMU Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Funny: era un Daedalus care compunea poezii sa vanda ssc-uri ieri pe dex :) Quote
♣darXide♣ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cel mai bun server de High rate al acestui moment :http://www.l2goodvsevil.net/index.php?itemid=7Va intrebati de ce spun acest lucru ?Simplu joc de 3 ani lineage 2 de la c1 pina la c5 si pe low si pe high am trecut prin multe servere si consider ca L2 GoodvsEvil e :cool2: Welcome to Good VS Evil! The most unique L2 server around and literally 'One of a kind'.The server consists of 2 sides instead of free for all. There's the Good side and the Evil side. The good side is humans, elves and female dwarves and the evil is dark elf, orc and male dwarf. Each side can only use its own buffs from their side (Ex: human mage cant get empower and a dark elf cant get song of hunter.)This is the only server that has a special PvP reward system. Instead of buying enchant scrolls from a GM shop and seeing if your weapon will blow, after every so many kills you get an enchant on it thats 100% success rate. Almost the same with armor, except that there's a 10% chance that when you kill someone it will go into your inventory and is 100% up until 16 (Which is the max.)The main part that makes this server a constant PvP server is that there is no PvE'ing unless your under lvl 78. After that, you're able to defend towns or attack towns trying to kill the lord while the other faction tries to fend you off. The gatekeeper has ports to spots such as towns, castles and even non-town type places such as cursed village, langk dwelling, ants nest and more!We even have our own 'hero' type player except its called Faction Commander. Only 2 exist on the server, one for each faction. They get the hero weapon, the chat, a cool looking color for the name and even skills.We also dont believe in giving donators special favors or extremely powerful items, so on here what a donator can get you can get! No +30 weapons with +20 full boss jewels or sub classes or anything like that. Quote
CryNow Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nush ce are forumu ... orice serial ash introduce imi da "incorect serial number" <_< .. pe dex vorbind Quote
Kull Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 @ ♣darXide♣ : word am jucat si yo pe serv asta eram full A +16 :D tyrant powa, dar au dat 2 roll back parca si am renuntat... Quote
♣darXide♣ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 @ ♣darXide♣ : word am jucat si yo pe serv asta eram full A +16 :D tyrant powa, dar au dat 2 roll back parca si am renuntat... Eu joc la ei de cam 2 saptamani cu mai multi romani si mi se pare foarte misto facut cea fost in trecut habar nam zic de ce e acuma Quote
Kull Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 pe care srv joci ?yo am jucat pe saphire Quote
♣darXide♣ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 pe care srv joci ?yo am jucat pe saphirePe ala jukam si noi :cool2: Acuma ma chinui sa fac bani pentru Armura de A Majestic la Arcas1 adena=1 kill Quote
CryNow Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 omg omg omg ~X( din 37 kasha dire wolfes killed numa la 1 s'a activat spoil'u ... wtf ???? Quote
Shade Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cel mai bun Low Rate server mi se pare DEX. Shade, spunea-i ca fara quest nu poti sa-l cresti ? Ce quest ? Sunt lvl 41 Warlock, nu pot sa-l fac macar lvl 3 ?Si cum fac ... il tin in inventory si dau click dreapta pe el de fiecare data cand atac un monstru ? :right:Edit: Azi cand am intrat in joc , ma duc in Gludio sa pescuiesc. Am vazut ca cineva tinea un concurs cu premii ... mi'am zis "hai sa particip si eu". Penultima intrebare a fost "in cate zile se dizolva un clan". I-am raspuns repede "7zile" si am castigat un Full Karmian Set (gloves,boot,armor,pants) :D Cu cat pot sa-l vand ? Ca mi-a zis cineva, ca pe Warlock merge Light Armor + Sword/Staff Mana Up sau Acumen. Acum folosesc Theca Leather , dar nu am arma si ma gandeam sa vand setul asta, sa-mi iau o arma cu acumen sau mana up C grade.Astept raspunsul la intrebari :D (cea cu Red Soul Crystal si Karmian Set)Du-te la magister Jurek din Giran (wizard guild) si o sa-ti dea questul... si un cristal gratis. Alt+U si o sa vezi pe ce mobi merge crescut. Cu cat mai mari sunt mobii, cu atat il cresti mai mult fara sa se sparga. Pana la lvl 5 merge crescut pe langa anghel waterfall si forest of mirrors (la harit). Daca e mai slab de lvl 5 n-ai ce face cu el. Poti sai dai abort quest si sa-l mai iei odata, iti mai da un cristal. Poti sa iei cate cristale vrei in felul asta, dar daca ai mai mult de 1 in inventory, nu iti va creste nici unul.Karmian... 1.5kk. Use sale by bulk.Posibil cel mai bun LR care inca nu e live - SupremeE c5 modded. Bleah. Cateva saptamani si are si dexu' c5 retail. Quote
Lasher_ro Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 E c5 modded. Bleah. Cateva saptamani si are si dexu' c5 retail.Mright ... Quote
Thora! Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Conteaza unde ai testat, daca ai testat pe l2j e clara treaba :D Am testat pe l2j, doar daca DeX e l2j :PPe l2j UD nu e influentat de nimic, 20 de minute in cap pt reuse orice i-ai face.Si oricum, pe l2j, pe 50% din servere nu ai de ce sa iti bati mintea cu reuse UD, iesi din joc, te reloghezi si ai UD ready.O sa incerc sa vad daca merge folosit UD cu silence... Quote
Nagasaky Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Pe DEX cand o sa mai fie Grand Olimpyad? Si cam pe ce se bazeaza concursul . Sper ca nu e si pe DEX ca in rl (real life) o dat ala 4 ani . Ar fi prea aiurea . Nu cred ca am sanse sunt inca mic ... dar sa stiu si eu despre ce e vorba . Din cate stiu prin C3 nu era olimpiada aia . Si am inteles ca e formata din mai multe concursuri and things . Nu am avut nici o data curiozitatea sa ma inscriu . Intrebare pentru Shade: Candva (acum destul de mult timp) am avut un account vechi de tot . Sa zic acum 1 an 2... ar mai exista? :blink: Quote
Shade Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Grand olympiad e in fiecare zi. Participi doar daca esti noblesse (adica subclasa de lvl 75 si questu facut). Pana atunci nici sa nu te gandesti. Poti sa vezi meciurile la olympiad manager. Intrebare pentru Shade: Candva (acum destul de mult timp) am avut un account vechi de tot . Sa zic acum 1 an 2... ar mai exista? Depinde daca l-ai avut de pe c3 sau c4. Daca l-ai facut pe c4 il mai ai... c3 nu.O sa incerc sa vad daca merge folosit UD cu silence...In mod normal, da. Quote
Nagasaky Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mnaha... da era de pe vremea C3-ului ^_^ Quote
Lasher_ro Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 L2J sucks.Rau de tot ... dar probabil nu in felul in care crezi tu :P Quote
bullet13 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Rau de tot ... dar probabil nu in felul in care crezi tu :Pda' cum, deepthroat? :lol: Quote
Ahilosu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 da' cum, deepthroat? :lol:watch it young man. Quote