virus_ro Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 @Shade - probabil ... ti`am zis ca nu am indee , insa din lipsa de informatii si din cauza "resurselor" [ l2j pe vremea aia ] cand am testat ... ajunsesem la concluzia aia ..... poate ca ma insel :)@Dae - nu e dex identic cu retail`ul .... insa cel putin e mai aproape de el decat paradise si mai ales l2j`uri ... testeaza acolo sau pe retail si dupa aia spune ca merge pe retail :)@Cry - mai marfa e elfitza :bananadance2: Quote
Daedalus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Voiam sa zic L2off. Greseala mea.LE: Ce greu este questul de scavanger. :sef: Cand sa-l gasesc pe Toma, imi iese din joc, acum iar nu pot sa intru. >.< Quote
CryNow Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Voiam sa zic L2off. Greseala mea.LE: Ce greu este questul de scavanger. :sef: Cand sa-l gasesc pe Toma, imi iese din joc, acum iar nu pot sa intru. >.<mai daca vrei ... o sa intru dupa ce mananc ... da'mi pm pe dwarf ... si merge la spoil'at cbp si steel .. daca vrei doar Quote
Daedalus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Voiam sa zic L2off. Greseala mea.LE: Ce greu este questul de scavanger. :sef: Cand sa-l gasesc pe Toma, imi iese din joc, acum iar nu pot sa intru. >.<Problem not solved yet... Quote
CryNow Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Problem not solved yet... i got bored ... so am iesit succes singur :P Quote
Lasher_ro Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 http://files.filefront.com//;6726112;;/Scuze pentru schimbarile in framerate, face figuri compu` Quote
Lumos_God Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Woho ... am terminat Trial-urile. Lvl 41 Warlock , mi-a placut Test of Summoner :D a trebuit sa ma bat cu 6 Summoners . Dueluri gen Pokemon , ce dadea Pikachu-ul meu ( Kat the Cat ) . Acum am o problema ... trebuie sa fac rost neaparat de urmatoarele Spellbook-uri : 1. Kai The Cat 2. Servitor Cure 3. Binding Cubic 4. Servitor Physical Shield 5. Storm Cubic Daca jucati pe DEX si aveti aceste SB , pm Psionic ... thx :right: Quote
AgainstAllOdds Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 http://files.filefront.com//;6726112;;/Scuze pentru schimbarile in framerate, face figuri compu`http://prime23.idilis.net/dex/uploads/event.wmv uite de pe dex event Quote
Daedalus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 i got bored ... so am iesit succes singur :P Mersi. Am facut questu. Man, ai dreptate fishing rocks. Doar in vreo 10 minute am facut peste 100 pocf. :) Quote
Lasher_ro Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Am incercat si eu sa fac un 5vs5 korean style dar nu prea a prins. Prea putina lume ( 3 echipe ), si nici nu prea au inteles regulile unii.Mult mai fun mass events :DMaine uploadez Last Man Standing for low level players :DP.S. Ce prizes sunt pe DEX la events ... just curious. Quote
Guest Blaidy Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Deci eu am inceput sa joc pe Evolva LowRate server, am doar lvl 9 dar ma intrebam ce sa fac cu 4k adena si de unde iau sageti ? la Weapon nu sunt (sau cel putin n-am vazut) nici la Grocery (ma mai uit odata) Ziceam sa strang 16k adena pt. bow dar nu sunt sigur ce sa fac cu ei si deaia vreau sa imi spuna cineva ... btw sunt Human Fighter (pe arc) @Lasher Dc naiba toata lumea de pe Evolva LowRate se ia la PVP fara nici o intrebare ? Quote
virus_ro Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Deci eu am inceput sa joc pe Evolva LowRate server, am doar lvl 9 dar ma intrebam ce sa fac cu 4k adena si de unde iau sageti ? la Weapon nu sunt (sau cel putin n-am vazut) nici la Grocery (ma mai uit odata) Ziceam sa strang 16k adena pt. bow dar nu sunt sigur ce sa fac cu ei si deaia vreau sa imi spuna cineva ... btw sunt Human Fighter (pe arc) @Lasher Dc naiba toata lumea de pe Evolva LowRate se ia la PVP fara nici o intrebare ? 1. iti sugerez sa stai pe dagger pe l2j`uri pana pe la 25-30 ... chiar daca te faci warrior sau knight ... se merita si nu e asa scump ca arcul [ ma refer la consum de sageti / ss si dps ] 2. pastreaza`ti banii ... pana la lvl 25 o sa tot iei dropuri de diferite arme [ in caz ca ai cel mai mare ghinion intalnit vreodata , cumpara un best ng pe la 16-17 ] . Daca nu iei cutit ... le poti schimba la mammon dupa 20 ... 3. Referitor la PvP ... raspunsul : pentru ca se poate :) Quote
Daedalus Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Dc naiba toata lumea de pe Evolva LowRate se ia la PVP fara nici o intrebare ? Nu te mira, eu inca am socuri cand vad pe cineva in hunt zone-uri pe DEX. Quote
Lasher_ro Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 La level mic, in general vin cei de pe High Rate cand e down ( sfat : nu incercati sa rulati doua servere de pe acelasi computer :D ) si fac pk in prostie si dupa se intreaba de ce scade asa greu karma.La level mare, e deja telenovela :D Quote
Guest Blaidy Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 LOL, virus thx pt. sfaturi cu dagger imi sugera si Shade dar dupa ce l-am batut la cap a zis ca pot sa stau pe ce vreau ca oricum nu e x1 xp :DEu vroiam pe arc ca ai dmg mai mare cu toate ca ai speed mai mic dar pe la lvl 30 speedu se rezolva destul de repede si ai un avantaj ca poti sa ii faci ceva dmg pana sa te atinga ... :P Defapt vreau sa ma fac Rogue, azi nu am timp sa joc adica pana miercuri nu intru in L2 dar sper ca de joi pana luni sa ajung la 35 ...btw m-am uitat putin pe niste site-uri si am vaz. ca orc archer face drop la Bow :) daca am noroc sa strang vre-o 5, 1 sa il tin si 4 sa le vind e bine :P, cred ca o sa fac cateva lvl pe Monster Eye ca au Weak la Archeri ... Quote
Lumos_God Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Azi , cand pescuiam , cineva a aruncat un Red Soul Crystal in Giran la Wizard Guild. Si eu, vazand ca nu-l ia nimeni, m-am dus sa-l iau :D Vreau si eu sa stiu cum se creste un Crystal dintr-asta , ca am vazut niste preturi la Red Soul de lvl 7... :blink: Quote
CryNow Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Azi , cand pescuiam , cineva a aruncat un Red Soul Crystal in Giran la Wizard Guild. Si eu, vazand ca nu-l ia nimeni, m-am dus sa-l iau :D Vreau si eu sa stiu cum se creste un Crystal dintr-asta , ca am vazut niste preturi la Red Soul de lvl 7... :blink:ce chestie ... in acelasi loc l'am gasit si eu :blink:am o intrebare pt trade'ri ... cu cat se vinde 1 bucata pocf [ proof of catching fish ] ? Quote
Shade Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ce chestie ... in acelasi loc l'am gasit si eu :blink:am o intrebare pt trade'ri ... cu cat se vinde 1 bucata pocf [ proof of catching fish ] ?Ce chestie, de acolo poti sa iei cate vrei pe gratis :lol: Doar ca tre sa fii 40+... oricum fara quest nu le poti creste, si mobii pt lvl 7 sunt lvl ~55 asa ca...pocf, i dunno, check the market Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ce chestie, de acolo poti sa iei cate vrei pe gratis :lol: Doar ca tre sa fii 40+... oricum fara quest nu le poti creste, si mobii pt lvl 7 sunt lvl ~55 asa ca...pocf, i dunno, check the marketSi era si lumea fericita ca gasise un red soul crystal......si vine shade si le strica tot chefu :rofl1:party breaker Quote
Daedalus Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ce chestie ... in acelasi loc l'am gasit si eu :blink:am o intrebare pt trade'ri ... cu cat se vinde 1 bucata pocf [ proof of catching fish ] ?Cate pocf mai ai? Eu am facut aproape 500. Parca auzisem ca sa vand bine cu 1k bucata? Daca este asa, nu sunt prea multi selleri, deci le vand cu 1.5k bucata. Dar ideea este ca n-am timp sa le vand. :dontknow: Btw, recipe-urile pentru greater fish oil cu cat le dau? Am facut deja 37. Mi-au picat ieri 32 deodata. Plus care mi le-ai dat, CryNow. ;) Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cate pocf mai ai? Eu am facut aproape 500. Parca auzisem ca sa vand bine cu 1k bucata? Daca este asa, nu sunt prea multi selleri, deci le vand cu 1.5k bucata. Dar ideea este ca n-am timp sa le vand. :dontknow: Btw, recipe-urile pentru greater fish oil cu cat le dau? Am facut deja 37. Mi-au picat ieri 32 deodata. Plus care mi le-ai dat, CryNow. ;)Nu vreau sa te dezamagesc,dar nu o sa le vinzi cu 1.5k poate nici cu 1k....mai acuma 30 de min am vazut pe unu vindea cu 800 :( .Si cu recipele elea potzi sa le pui pe foc!!! Quote
Daedalus Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cu 1k am mai vazut. Si lumea cumpara. Recipe-uri... Am 79 acum. :blink:Crynow, de ce nu raspunzi la PM-uri? :mellow: Quote
CryNow Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 lol pm pe forum nu am primit .. in joc am fost la scoala am lasat shop'u ps: am vandut 2000 pocf cu 700 [ asta e pretul 6,7,800 :P ] deci am facut 1.4kk pana am venit de la scoala )) cand imi iau pc nou o sa fac lvl cu elfu pana atunci fishing + spoil'ing cu dwarf'u ps: in o ora fac cam 800 pocf :P ... si am invatat sa pescuiesc .... acum tre sa pierd vreo 2 ore sa strang ! 20 sweet fluids sa fac ssf D in fine question: pt scavanger lvl 25 ce e mai bun [ best pole from giran ... sau best dual from blacksmith ? ] ms Quote
♣darXide♣ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Care e cel mai bun server de Low rate pe care la-ti jucat?List please si de ce credeti ca este cel mai bun...Aceeasi intrebare si pentru high rate server Care e cel mai frumos server pe care il jukati si credeti ca merita sa ramineti acolo? Quote