Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

o mica sugestie ... din cate stiu eu, casting speed afecteaza recharge`ul la toate skills [ de`aia si symbolurile de wit pe cutitari ... ] ... baga potiune sau da`ti / roaga pe cineva sa`ti dea acumen si zerk ...

m'ai bagat in ceata ... restu stiu/am inteles

zerk .. acumen :-O ?

Posted

@daedalus ce ai facut sa ajungi in jail ? :))

Am insultat un GM pe un high rate. Am avut un motiv foarte bine intemeiat, ii dadea super haste si atk speed unui orc. Datorita chestiei asteia, a fost concediat. ;)

Posted

Doamne , ce greu se fac Trial-urile . Am stat azi de la 8 la 16:00 sa fac Trial of Scholar , acum am inceput Testimony of Truth si mai am Judgment of Summoner.

Any tips for Summoner class ? :D

Posted

frateeeeeeeeeeeeeeeee nu mai pot ... cum pot invata rec's de lvl 2 ? :| sau sa nu ziceti k trebe sa fiu artisan k turbez ~X(

am 20 cbp si 7 steel + ~1100 pocf de vanzare ... sper sa'mi iau maciuca pt dwarf ca, cu demon fangs nu prea merge treaba :(

Posted

o mica sugestie ... din cate stiu eu, casting speed afecteaza recharge`ul la toate skills [ de`aia si symbolurile de wit pe cutitari ... ] ... baga potiune sau da`ti / roaga pe cineva sa`ti dea acumen si zerk ...

Nu. Physical skills sunt afectate de atk spd, magical skills sunt afectate de cast speed. Spoil-ul nu e nici una din ele, am citit pe oficial ca nu il mai afecteaza nimic.

zerk .. acumen
Prophet skills, check lineage2.com
Posted

frateeeeeeeeeeeeeeeee nu mai pot ... cum pot invata rec's de lvl 2 ? :| sau sa nu ziceti k trebe sa fiu artisan k turbez ~X(

Nu stiu daca dwarven craft merge enchantat, dar teoretic, singura posibilitate sa faci dwarven craft >lvl 1 pe spoiler este sa il duci la lvl 76, sa il faci Fortune Seeker si sa enchantezi skillul.

Altfel, cred ca o sa turbezi :D ... spoilerul spoileaza si crafterul creaza... altfel, care ar mai fi logica existentei warsmith-ilor?

LE:

@Shade : de mai multe ori am vazut ciudatenii pe descrierile si explicatiile date chiar de NCS pe www.lineage2.com Normal este asa cum spui tu, dar iti dau un exemplu : UD simplu se reincarca in 20 minute. Cu acumen 2 si dance of concentration se incarca in 15 minute, desi nu pare a fi magic skill.

Posted

@Shade : de mai multe ori am vazut ciudatenii pe descrierile si explicatiile date chiar de NCS pe www.lineage2.com Normal este asa cum spui tu, dar iti dau un exemplu : UD simplu se reincarca in 20 minute. Cu acumen 2 si dance of concentration se incarca in 15 minute, desi nu pare a fi magic skill.
Conteaza unde ai testat, daca ai testat pe l2j e clara treaba :D

nice pic naga

Posted

Ma credeti sau nu acum a terminat Photobucket de uploadat =)) . Penal rau siteul ala .

Me and my best friend :x

http://i40.photobucket.com/albums/e211/nag...y/Shot00007.jpg

Me and my best friend looking to PK someone

http://i40.photobucket.com/albums/e211/nag...y/Shot00008.jpg

Nagasaky inlove :P (pe bune)

http://i40.photobucket.com/albums/e211/nag...y/Shot00013.jpg

Si mai sunt dar le pun pe cele mai reusite . Si continui putin mai incolo cand termina sa imi uploadeze si alea care le-am facut singur .

Posted

@shade ... de`aia am spus ca nu sunt sigur ... n`am avut ocazia sa testez pe retail ... insa ... chiar si asa ... peste tot [ inclusiv retail ] se foloseste +wit pe cutitar .... asta poate iti da de gandit ... eu unu am tras concluzia ca toate skills [ rech ] tin de casting speed

@crynow - scavanger / bounty hunter spoileaza .... artisan / warsmith creeaza ... ar fi chiar culmea sa si iei mats ... sa le si folosesti [ desi poti ... ]

@Nagasaky - www.****.us = e cu "putin" mai rapid :D

Posted

Uhm era Testimony of Trust , uite aici http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?view=ccq , dai mai jos si te uiti la Wizard - Warlock .

Any tips for Summoner class ? daca a avut cineva asa ceva ...

Nu stiu de ce am dedus ca te faci phantom summoner... :dontknow: Greseala mea, imi pare rau.

Nagasaky inlove :P (pe bune)

Hai ma Nagasaki, ce D-zeu chiar un human wizard? :lol: Stiu cum e sa placi in L2, mi s-a intamplat. :mellow:

Posted

nush cam sa ma exprim :| .. in fine ... vad in dion .. dwarfi de lvl maxim 30 care au private creation ... si in acel private creation le apar ssd/bssd/ synthetic cokes ... care sunt d lvl 2 ... eu cum pot sa le invat ? k daca dau r click imi zice k lvl'u meu e prea mic :|

Posted

pai daca esti spoiler nu ai cum sa craftezi, iar daca esti crafter si ai o recipa pe care nu o poti invata...mai creste tata :D

dworf cu demon fang :lol:

Posted

Ce tare, tocmai am vazut cum un party intreg pot sta degeaba in fata unui polonez amarat, eu il puneam la pamant un healer amarat ii dadea res si nici unu nu putea sa il omoare... prea multi incompetenti pentru o noapte revenim la wow.

Posted

Nagasaky' date='Feb 10 2007, 23:14' post='1741133']

NO!!! LoL omg Jesus Christ ai inteles gresit . Imi place de ea in realitate nu in joc :)) . Doar ca e din alta oraaaas :crybaby:

M-am prins, asa era si cu mine. Dar zi-i sa-si faca macar o dark elfitza. :D

Este un raid boss, prezent in gameplay movie la C5, dar nu stiu care este...

http://www.lineage2.com/pds/pds_wallpaper.html

Primul din randul de wallpapers. Daca aveti timp si chef, uitati si gameplay-ul.

ftp://ftp.lineage2.com/ch5_playmovie.zip

Deci... Aveti idee care este? Ca Baium in niciun caz. Si inca ceva, in timp ce ala lupta este un dark elf care canta la chestia aia mare (nu stiu cum ii spune).

Posted

nush cam sa ma exprim :| .. in fine ... vad in dion .. dwarfi de lvl maxim 30 care au private creation ... si in acel private creation le apar ssd/bssd/ synthetic cokes ... care sunt d lvl 2 ... eu cum pot sa le invat ? k daca dau r click imi zice k lvl'u meu e prea mic :|

AIA SUNT ARTISAN. TU ESTI SCAVENGER. NU AI CREATE ITEM LVL 2. NU POTI SA INVETI RETETE DE LVL 2. NU POTI SA FACI BSSD. GOT IT?

@shade ... de`aia am spus ca nu sunt sigur ... n`am avut ocazia sa testez pe retail ... insa ... chiar si asa ... peste tot [ inclusiv retail ] se foloseste +wit pe cutitar .... asta poate iti da de gandit ... eu unu am tras concluzia ca toate skills [ rech ] tin de casting speed

Aveau +wit in c4 pentru ca era rezistenta la sleep si root.

Posted

M-am prins de ce au +WIT. Sunt o serie de buguri in buffuri care se extind si la stats. De exemplu, daca iau karmian set pe cutitar, skill reuse time este cu 15% mai scurt. Sper ca ati inteles unde vreu sa bat. Deci daca isi pune +WIT sau ia Acumen, atunci reuse time este din ce in ce mai mic. Depinde de cast speed. Si inca ceva, cu bless shield. De exemplu, ai un arcas (deci nu are scut). Daca iti pui bless shield, iti bareaza o parte din lovituri cu arcul. Stiu ca pare incredibil, insa nu merge doar pe L2j, ci si pe retail. Nu s-a pomenit nimic de acest bug. Se pare ca NCS ori nu au aflat (cam improbabil) ori nu fac nimic. Cel putin la Acumen, este normal. Dar cu bless shield chiar ca nu merge. Este bug major.

Btw: exploit-ul cu bless shield merge si cu alte clase, de ex ai cutitar fara scut, tot bareaza. ;) Bareaza in special loviturile de sageata.

Posted

M-am prins de ce au +WIT. Sunt o serie de buguri in buffuri care se extind si la stats. De exemplu, daca iau karmian set pe cutitar, skill reuse time este cu 15% mai scurt. Sper ca ati inteles unde vreu sa bat. Deci daca isi pune +WIT sau ia Acumen, atunci reuse time este din ce in ce mai mic. Depinde de cast speed. Si inca ceva, cu bless shield. De exemplu, ai un arcas (deci nu are scut). Daca iti pui bless shield, iti bareaza o parte din lovituri cu arcul. Stiu ca pare incredibil, insa nu merge doar pe L2j, ci si pe retail. Nu s-a pomenit nimic de acest bug. Se pare ca NCS ori nu au aflat (cam improbabil) ori nu fac nimic. Cel putin la Acumen, este normal. Dar cu bless shield chiar ca nu merge. Este bug major.

Btw: exploit-ul cu bless shield merge si cu alte clase, de ex ai cutitar fara scut, tot bareaza. ;) Bareaza in special loviturile de sageata.

sursa...? Ai testat macar sa vezi daca merge pe dex?

Din cate stiu haste afecteaza skill reuse time nu acumen. Acumen afecteaza magic reuse time.

Eu ca cutitar cel putin n-am vazut diferenta la reuse time intre blue wolf (+15% cast speed) si doom.

Posted

@crynow - scavanger / bounty hunter spoileaza .... artisan / warsmith creeaza ... ar fi chiar culmea sa si iei mats ... sa le si folosesti [ desi poti ... ]

@Nagasaky - www.****.us = e cu "putin" mai rapid :D

+wit da rezistenta la sleep .. si ptr pw,aw e bun ca da casting speed la hex and etc

Posted

sursa...? Ai testat macar sa vezi daca merge pe dex?

Din cate stiu haste afecteaza skill reuse time nu acumen. Acumen afecteaza magic reuse time.

Eu ca cutitar cel putin n-am vazut diferenta la reuse time intre blue wolf (+15% cast speed) si doom.

Pe DEX nu am avut sansa sa incerc... Incercasem pe fostul Paradise, pe 2 L2j-uri si pe Anarchy.

@CryNow: intr-adevar, dar sa vezi elfitzele ce bine arata in formal wear. :wub: Sau dark elfitzele. ^_^

Ia check this http://www.ivory-tower.de