Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Fratilor abia akuma am prins si eu ideea la Lineage si acum cred k e cel mai za best game!! :D

P.S. S-a facut vre-un server pe Linkmania??

Posted

Si faza cu oprit-ul inainte e din cauza la super haste. Si intradevar e enervant. Dar la char normal nu mai exista problema asta.[/quote

Nah ete ca eu n-aveam super haste si aveam problema asta pe l2j c5 :P

Pescuitul nu se merita la low-lvl. Asteptati pana aveti undite de A, sau macar B.

Fishing shots se fac doar cu questu ala de sweet fluid... cade la mai toti mobii, si e aproape imposibil sa prinzi ceva fara ele :lol:

Cu shiny fish gem si premium fish oil alea... faci multe... accesorii, potiuni, dyes... trebuie doar reteta. O iei dintr-un clan hall shop, dar trebuie mai intai sa ai clan hall.

Posted

mda deci pescuitu ... nu e rentabil ... din moment ce nu ai un clan hall :((

in fine ... mie mi'au picat o groaza de rec greater oil ... ce fac alea [ nu apare sa le pot schimba pe pocf] ?

Posted (edited)

buey ... cand ai omorit broasca aia ... ce ti'a dat ? k mie ieri mai mi'au aparut 2 ghost of water ... 1 mi'a dat 33 fishing shot D grade si una ... un ac low-qulity ... in fine :|

azi ... termin scavangeru si ma duc la turek's ... daca e poate facem un party de spoil'at si ce gasim bara/bara

http://img64.imageshack.us/my.php?image=wtfai0.jpg - ce este aici ... si cum se paote ajunge ?

Edited by CryNow
Posted

ce este aici ... si cum se paote ajunge ?

Acolo este in rift. Si se ajunge inscriindu-te la 7s, adunand dimension fragments (or something), faci un party de minim 5 persoane (recomandat party full), e bine ca in partyul ala sa existe si un spoiler, te duci in rift si incerci impreuna cu party-ul sa rezistati cat mai mult acolo.

Posted

He then passed it along to his business partner in California, who set up a website, www.l2extreme.com, to offer the "Lineage" game at a discount.

Las-o dracului de treaba, asta este cea mai mare prostie spusa de cineva despre extreme. Daca ar fi sa reluam discutia, extreme dadea itemuri pe bani. Deci, toata lumea dona si primea itemuri. Ce, au oferit L2 la discount, Doamne fereste!

ce este aici ... si cum se paote ajunge ?

Din cate stiu, un pic mai sus este jail-ul... Da, din propria experienta. :D

Posted

o problema ... pana acum am avut arma de fighter .. dar cu lvl 20 mi'am pus pe dwarf arma de la dark wizz (demon's fangs) si ce ma dispera este ca .... spoil'u il face ... dar cand foloseste sweper nu ia nimic (la monstrii care cu arma de fighter imi dadeau de fiecare data cate ceva) .. ca e arma de wizz ... asta ar putea fi problema ? /:)

Posted

bssd = cristale de D + spirit ore

ssd = cristale de D + soul ore

iteme = scrie pe retzeta itemului

la mats la fel

nu m'ai inteles .... stiu ce inseamna fiecare dar ... cand ii dau se invete un recipe imi arata respectivul in common items [ dar de ex. cand ma plimb vad pe unii cu private creation >.< ... ] si cum imi pot crea propriile ssd'uri .. bssd'uri ... iteme ... mats cautate .. and stuff ] ?

+ k daca am demon fangs ... schimba cu ceva efectul la spoil ? ce de cele mai multe ori nu'mi reuseste sweeper'ul desi mob'u e spoil'at :|

Posted

Las-o dracului de treaba, asta este cea mai mare prostie spusa de cineva despre extreme. Daca ar fi sa reluam discutia, extreme dadea itemuri pe bani. Deci, toata lumea dona si primea itemuri. Ce, au oferit L2 la discount, Doamne fereste!

Extreme chiar a fost mai mult o afacere decat un server, imi pare rau sa-ti spun. Toate features-urile erau inclinate catre satisfacerea donatorilor si catre a face lumea sa doneze mai mult. S-au facut si manarii pentru a fi #1 si a avea mai multi playeri => mai multi donatori... Shmee s-a imbogatit cu serverul ala.

Acum, raspunsuri.

NU poti cristaliza iteme daca esti scavenger.

Cat despre "cum vad ce-mi trebuie" nu inteleg ce vrei sa zici. La private creation dai click pe reteta si o sa-ti arate. Cand ii dai sa invete ti se pune in dwarven recipe book (accesabila prin alt+k, skill-ul dwarven craft sau asa ceva), doar daca e reteta common o sa ti se puna in common items book (accesabila tot prin alt+k).

Ca sa faci dwarven manufacture sau common manufacture shop ai alt+c.

kasha dire wolf: daedalus, logheaza-te pe www.lineage.ro (cu contul si parola din joc) si ai un buton numit "Drop List" in dreapta. Use that. Eu am gasit kasha dire wolf prin orc area.

spoil'u il face ... dar cand foloseste sweper nu ia nimic (la monstrii care cu arma de fighter imi dadeau de fiecare data cate ceva) .. ca e arma de wizz ... asta ar putea fi problema ? /:)
Nu.
Posted

Extreme chiar a fost mai mult o afacere decat un server, imi pare rau sa-ti spun. Toate features-urile erau inclinate catre satisfacerea donatorilor si catre a face lumea sa doneze mai mult. S-au facut si manarii pentru a fi #1 si a avea mai multi playeri => mai multi donatori... Shmee s-a imbogatit cu serverul ala.

Da, asta stiu, dar acolo zice ca extreme oferea L2 la un pret redus. Ceea ce este o aberatie. Nu plateai sa joci acolo. Eu nu am platit.

Posted

Uhm... Unde ai gasit? :mellow:

fishing >:) o maska e 12 mil .. eu zic k o d'aia face cam 1 mil :-X

am deja ~800 pocf in 2 ore de pescuit .... D grade ... am inteles pescuitu ... sa strang bani de undita C si ma bag la fishing cu elfu .. incepe sa fie profitabil + k mai gasesti o comoara ceva ... damn it LUV it ... cu scavangeru mai fac 1 lvl sa fac 24 si apoi ma duc la spoil'at

inca o intrebare ... am scavanger ... la ce lvl imi pot upgrada skill'u read dwarf rec ? momentan e 1 ... need 2 :|

Posted

fishing >:) o maska e 12 mil .. eu zic k o d'aia face cam 1 mil :-X

am deja ~800 pocf in 2 ore de pescuit .... D grade ... am inteles pescuitu ... sa strang bani de undita C si ma bag la fishing cu elfu .. incepe sa fie profitabil + k mai gasesti o comoara ceva ... damn it LUV it ... cu scavangeru mai fac 1 lvl sa fac 24 si apoi ma duc la spoil'at

inca o intrebare ... am scavanger ... la ce lvl imi pot upgrada skill'u read dwarf rec ? momentan e 1 ... need 2 :|

o masca e 12 mil ... insa pe langa parts iti trebuiesc si alte materiale de la fishing ... care nu prea se vand .. lumea transforma materialele in pocaf si le vinde ... de`aia o sa fie greu sa vinzi doar parts ... si la pretu asta :)

o mica sugestie ... din cate stiu eu, casting speed afecteaza recharge`ul la toate skills [ de`aia si symbolurile de wit pe cutitari ... ] ... baga potiune sau da`ti / roaga pe cineva sa`ti dea acumen si zerk ...

o alta mica sugestie ... pune pe bara [ pe langa skills de fishing si lures ] ... o arma si skill`ul principal [ cu care te descurci cat de cat pve ... sau chiar mai multe daca ai loc ... ] pentru ca daca prinzi pestisori smekeri care se supara ca nu le`ai dat mai multa "mancare" ... va trebui sa te bati cu ei :)