Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pm me cu suma care o da cel mai rentabil quest pe care l`ati facut si va dau eu x4

O arma low A. Daca pana maine nu vad 4 carnage-uri de la tine, te banez pt minciuni. :violent:

mwahahahaha

Posted

imi vine sa vomit cand va aud de questuri .. pm me cu suma care o da cel mai rentabil quest pe care l`ati facut si va dau eu x4 .. doar lasati mizeriile .. nu sunteti in wow ;P this is l2

fara sa o iei in nume de rau .... tie iti place sa faci lvl 1-2-3 saptamani fara nimic altceva ? [ asta in cazul lor ... unde singura chestie care`i mai rupe din monotonia lvl`ingului sunt questurile de adena / clasa ... multi neavand clan sau fiind clan members inapti / fricosi si raid boss = 0 ... pvp = 0 ... ] eu unu obisnuiam sa`mi fac un char si sa muncesc pt toate altele care le faceam ... si cu celalalte faceam doar lvl lvl lvl ... sti care era rezultatu ?

adormeam la lvl`ing ! .... bine ... era si de vina faptul ca stateam mult , insa ... pe wow la fel stau , dar nu mai patesc asa ceva ..

nefiind topic despre wow ... nu o lungesc ... insa wow nu inseamna numai questuri :)

Posted

Le vand eu in giran :D doar 1k/buc :D

De cand am descoperit fishing-ul am decis sa-mi sterg spoilerul, daca pun direct in adena pot face peste 10kk pe zi.

e sec rau .... ce naiba sa inveti un skill iti cere 2000 fishing proof ... deci asta ar insemna 2kk ... de unde scoate un dwarf atatia adena ????

btw asa arata dex'u acum [cel putin in dwarf village]

no mob's no nothing ... only players

http://img213.imageshack.us/my.php?image=shot00010ro8.jpg

Posted

O arma low A. Daca pana maine nu vad 4 carnage-uri de la tine, te banez pt minciuni. :violent:

4x star strider + 4x twilight strider

sau 2x ban period :P

deci asta ar insemna 2kk ... de unde scoate un dwarf atatia adena ????

Daca nici dorfii nu au de unde scoate 2kk adena e rau de tot.

@TehnicianMu : cu spoilerul poti face mult mai multe lucruri decat proof uri (btw, poti face fishing si cu spoilerul). In plus, poti face in acelasi timp spoil+seeding = 2 x mats quantity. In plus, spoilerul este mult mai "versatil" in ceea ce priveste "productia de adena". Una din legile economiei, spune "sa nu pui toate ouale in acelasi cos", s-ar putea sa ai o saptamana in care abia sa vinzi 1-2k de proofuri, pe cand cu spoilerul, mai ales in conditiile de 4x, poti sa mergi la ceea ce cere piata in momentul respectiv.

Posted

@lasher: AHAHAHAHA gg. Dar stii, poti sa faci macro cu //announce si countdown, sa-ti fie mai usor. Chestia aia putea fi facuta really sweet cu //eventmatch, pacat ca pe l2j nu exista asa ceva (sac).

btw, te-am prins. Dar click sa mergi undeva si se opreste inainte sa ajunga. l2j-specific. HA! (sa-ti amintesc cat de enervanta e chestia?)

Am macro, dar mi-a fost lene sa pun /delay 1 intre ele, si uneori numara 5 3 4 2 GO 1 :D Si nu am vrut sa apara asa in filmulet.

Si faza cu oprit-ul inainte e din cauza la super haste. Si intradevar e enervant. Dar la char normal nu mai exista problema asta.

Edit : Mi-am editat macro-ul :P

Posted

sarind peste vanatul de shot`s pentru fish :D in aprox o ora fac 1500+ proof`s, seed +spoil se pare ca nu vrea sa mearga, adica mai accepta seedul dar dupa ce pica mob`ul nu ia si seed si spoil.

Cat timp vanez ulei sau ce`o mai fi ala apntru shot`s poti zice ca stau la seed destul.

Cumpara dwarfii proof`s in nebunie. Sa vedem, in cat timp fac 100kk cu spoilerul si in cat timp fac cu fishing`ul ?

The fish are agro today :P

Posted

fisherman`u are un quest te trimite sa omori anumiti mobi, ma rog alegi tu mobii. si pe fiecare item ( oil parca ) iti va da 50 non grade shots ( parca)

am 4 sweet fluid .... astea nu fac nimic ? :|

Posted

Da. Nu-ti mai da si altceva? Esta cam inutil sa strangi atatea proofuri! Si doar 1k fiecare? Am pescuit un pic cu Cry azi si am facut 28 de proofuri in vreo jumatate de ora. Deci 28k? mai bine mergeam la farming.

Posted

Da. Nu-ti mai da si altceva? Esta cam inutil sa strangi atatea proofuri! Si doar 1k fiecare? Am pescuit un pic cu Cry azi si am facut 28 de proofuri in vreo jumatate de ora. Deci 28k? mai bine mergeam la farming.

cred ca e si faza aia ce ti'am zis'o ... ca depinde de lvl ... dar astept ... poate se mai face si alceva ;)

Posted

@AOO - atunci inseamna ca ma intelegi de ce am spus chestia aia :)

question: in afara de proof of fishing bla bla .... ce mai poti face cu ce iti dau pestii ?

crede`ma ca nu mai stiu exact ce iei la pescui ... stiu ca luai oil .. un fel de gem ... parts pt accesorii etc ... oil , gems si chestiile alea ca niste gheare [ scuze , dar de cand joc wow ... nu prea mai tin minte exact cum se cheama astea de la pescuit ... mai ales ca n`am avut prea mare interes pt ele ] le poti schimba pe proofs sau poti sa le folosesti la craft [ common craft ] ... retetele se iau din clan hall .. poti face hairpins ... patch eye of a pirate .... dye [ pt symbols ] ... potiuni ..

Posted

1. Fa un spoiler lvl 20 (la care ii faci mereu delevel) - de preferat ar fi sa ii faci qeustul de scavanger, dar merge si fara.

Sopilezi la Kasha Dire Wolf, in orc zone. In 2 ore iei cam 20 SoP si 40 CPB. Pretul este de ~60k sop si 40k cbp => 2.800.000 adena (sufiecienti sa te echipezi cu ce Duri sunt best in shops)

Thora, ai putea sa-mi spui cu exactitate unde gasesc kasha dire wolf? Adica in ce parte a zonei orcilor...

Posted

Azi am omorat 3 Raid Boss si am facut 1 lvl jumate. La cel din Execution Ground mi-a picat un Mithrill Dagger , are p.atk 80. Daedalus , din cate am inteles tie iti trebuie un dagger ..daca vrei ti-l dau pe asta pana faci lvl 40 , dupaia mi-l dai inapoi ca sa pot sa-l vand :D . Ce zici , vrei ? Daca da , cauta-ma maine in joc , nick : Psionic

Posted

Desigur, dar ideea este sa fii si tu online cand voifi si eu... ;) Am sa te caut. Maine cred ca merg la sala 2 ore. :) Nu va mirati, dar se pare ca este ceva mai grav decat sistemul de operare... :(

Daca ai putea fi on intre 3 si 5 dupa amiaza...

Posted
>:) ce prostie cu pescuitu la non grade ... maine ma bag pe D grade dupa ce fac questu de scavanger 8-| .. si paote zici si u daca poti face alceva cu itemele de la pesti :D