bullet13 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hohoho, ce de populatie joaca pe dex :blink: Quote
Lasher_ro Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Da, cred ca mi-ai dat, dar am facut o prostie. Trebuie sa reinstalez L2. :duh: Pot avea dezavantaje daca am PK count 1? ;) Ce sa fac, era un orc afk, si l-am doborat. Old habits die hard... :rolleyes:Questuri de adena serios ca nu mai gasesc. Daca ar fi unul repetabil care imi da vreo 50k e super. Fac questu de 25 de ori doar pt un maingauche.PM Ilmig cand intri pls ( ILMIG ) Quote
bullet13 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 @daedalus: cand dai pk, poti fi atacat de cineva fara ca acesta sa se flagheze. adicatelea daca-l omori ti se mai adauga un pk count, nu pvp. odata ajuns la 6 pk score, daca cineva te omoara cat esti in "chaotic state" dropezi item-uri and shiet. Quote
CryNow Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cum fac rost de crystal D si C trebe multe rau ... si la player'i ala D e 700 si ala C 1400 si imi treb vreo 5700 cry D si 1500 cry C pt sage staff ? Quote
Daedalus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 @daedalus: cand dai pk, poti fi atacat de cineva fara ca acesta sa se flagheze. adicatelea daca-l omori ti se mai adauga un pk count, nu pvp. odata ajuns la 6 pk score, daca cineva te omoara cat esti in "chaotic state" dropezi item-uri and shiet.Bullet, stiu ce-i aia PKism. :blink: Dar nu stiu daca am inteles ce ai zis. Daca omor unul, fac 1 PK count, sunt in chaotic state, iar daca ma omoara cineva nu scap nimic? Iar daca am peste 6 PK count, mor, scap itemuri?@Lasher: nu stiu cand intru, se pare ca am o mica problema cu HDD-ul. (a cazut pe jos) Quote
bullet13 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Daca omor unul, fac 1 PK count, sunt in chaotic state, iar daca ma omoara cineva nu scap nimic? Iar daca am peste 6 PK count, mor, scap itemuri?6 sau mai multe, da. Quote
Daedalus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nu stiam... 10x for the tip. :tiphat: Si mai exista si repent your sins, care e repetabil... :) Quote
bullet13 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nu stiam... 10x for the tip. :tiphat: Si mai exista si repent your sins, care e repetabil... :)dap. si e foarte usor de facut. atat ca e stresanta dracia aia de Sin Eater care haleste XP si pe langa asta vorbeste si prea mult (te da de gol). anyway, trebuie facut :D Quote
CryNow Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cum fac rost de crystal D si C trebe multe rau ... si la player'i ala D e 700 si ala C 1400 si imi treb vreo 5700 cry D si 1500 cry C pt sage staff ? :whiteflag: pica din mobi sau .... ? Quote
bullet13 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cumperi arme de D, C de la shop si rogi un prieten dwarf (sau iti faci tu unul) sa le cristalizeze. Quote
Sabotor78 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cum fac rost de crystal D si C trebe multe rau ... si la player'i ala D e 700 si ala C 1400 si imi treb vreo 5700 cry D si 1500 cry C pt sage staff ? Cumperi 2 sword of revolution (D), mergi la blacksmith sa le transforme in duale ( C ) si rogi un dwarf sa cristalizeze. Iasa la aprox 3200 a / cristal de C. Sau pui enchanturi pe ele pana se sparg . LE: Lasher, un cristal il costa pe dwarf cam 3200 de adena (daca cumpara din shop armele). Deci, de ce sa vanda la acelasi pret? Nu ar face si dwarful ala un ban cinstit pe spatele altor jucatori? Quote
Daedalus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Are cineva un crafter? Sa strang materiale pt maingauche. Ca in ritmul asta, serios, o sa fac rost de unul pe la lvl 45. >.< Sau mai spuneti-mi niste questuri de adena pt dark elf lvl 29. Ca, nu stiu, pe oficial am impresia ca scrie numai porcarii!LE: Forget about crafter, mi-a venit rau cand am vazut cate chestii trebuie sa adunLE2: Collecter of the jewels. Este un quest care da 63500a pe 1x. Magister Nell din gludin. S-ar parea ca imi iau maingauche pana la urma. Si e repetabila. ^_^ Quote
Thora! Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Daedalus : orice lucru care exista in Shops nu are logica sa il craftezi. Daca faci o socoteala, vei vedea ca daca vinzi materialele respective pe piata scoti de cel putin 3 ori mai multa adena decat pretul lor din shop.In ceea ce priveste nevoia ta de adena, questurile de adena nu isi au rostul daca faci din ele un scop in sine. Ele sunt facute in general sa scoti adena pe care o dai pe shoturi in momentul in care bati intr-o anumita zona. Nu vei reusi sa te echipezi din ele.Iti dau cateva variante de a face adena intr-un timp relativ scurt (2-3 zile)1. Fa un spoiler lvl 20 (la care ii faci mereu delevel) - de preferat ar fi sa ii faci qeustul de scavanger, dar merge si fara.Sopilezi la Kasha Dire Wolf, in orc zone. In 2 ore iei cam 20 SoP si 40 CPB. Pretul este de ~60k sop si 40k cbp => 2.800.000 adena (sufiecienti sa te echipezi cu ce Duri sunt best in shops)2. Tine cutitarul intre lvl 24-28 (cu delevel) si dechide cutii cu key of thief. O zona cu multe cutii e Abandoned camp, s-ar putea sa mai fie si altele. In 2-3 pre faci un inventory plin de EAC si vreo 3-4 EWD. 1 eac il dai repede cu 80-90k, 1 ewd il dai repede cu 600-700k, deci in 2-3 ore faci vreo 3-4 milioane adena.3. Fa delevel la cutitar la 20, ia bufele de newbie si du-te in Sacrifice, in necropola. In 2-3 ore faci cam 400-500k AA. 1 AA se vinde cu 6a destul de repede (functie de perioada), deci ~ 2.500.000 adena in 2-3 ore.Daca ai putina rabdare si faci delevel in 2-3 zile faci adena sa iei si cele mai bune Curi care se gasesc la prestigious, dupa care poti face linistit power leveling.LE : Daedalus, nu cred ca rezisti solo in Forgoten Temple, iar ca sa strangi 200 quest iteme cred ca iti trebuie vreo 2 zile. Ca sa strangi bani de maingauche inseamna cam 3 saptamani. Si vezi ca pe DeX, reward la questurile de adena este 4x, dar drop quest items e 1x. Quote
Daedalus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Deci, va trebui sa-mi fac dwarf... Daca questul este despre strans 200 quest itemuri, da-l incolo. M-am saturat de chestii de genul ala. >.< Mersi mult pentru informatii. Cred ca faza cu dwarful ajunge. Dar cum imi recomanzi sa de-lvluiesc? Quote
Lasher_ro Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 http://files.filefront.com//;6687990;;/Pareri ? :D Quote
Lumos_God Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Am ajuns la lvl 27 , Human Wizard. Am reusit sa strang 1kk in Execution Ground si mi-am luat Crucifix of Blood ( top D staff ) cu 900k :banana: . Am folosit ultimul staff no grade care se poate cumpara din Talking Island , pana am strans bani de Crucifix of Blood. Recruteaza cineva un Human Wizard , future Summoner ? IGN: Psionic Quote
Lasher_ro Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Am ajuns la lvl 27 , Human Wizard. Am reusit sa strang 1kk in Execution Ground si mi-am luat Crucifix of Blood ( top D staff ) cu 900k :banana: . Am folosit ultimul staff no grade care se poate cumpara din Talking Island , pana am strans bani de Crucifix of Blood. Recruteaza cineva un Human Wizard , future Summoner ? IGN: Psionic Crucifix of Blood nu e best D Best e 1.6kk ( asta fara taxe ), sau 1.5kk daca vrei upgradeable ( goat head staff ) Quote
Lumos_God Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Crucifix of Blood are 63 m. atk, cred ca atat are si Demon Tooth (sau cum ii spune) care costa 1.6kk/1.8kk in Giran. Arma am luat-o de la un player cu 900k, nu de la NPC.edit: Dupa ce am dat un search pe google , am vazut ca nu e top D dar e printre ultimele. Demon Fangs-ul are 66/67m. atk..aproape la fel ca asta Quote
Daedalus Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 http://files.filefront.com//;6687990;;/Pareri ? :DFrumos, Lasher, frumos. :D Quote
Thora! Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 @daedalus : Cel mai usor delevel se face in Gludio(parerea mea, unii prefera Oren). Lasi tot ce ai in wh, si cumperi dintr-un starting town cel mai ieftin cutit (unul de 1000-2000 adena). Te duci la garzi si dai cu mortal blow, garzile te omoara si tot asa. E bine sa ai un cutit la tine pentru ca fiind level mic fara arma si skill vei da foarte multe missuri pana sa atingi NPCul. Gludio e de preferat deoarece are iesiri S-N-E-V repartizate in cruce, si de obicei te spawneaza in centru. Un delevel de 5 levele dureaza cam 30 minute.@Lasher : super ideea cu mass pvp pe pod ^^ Quote
Guest AceSlicer Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 un server bun costa peste 100mill,tre sa suporte mii de jucatori pe o singura plansafara lag,adica trebe multi gb de ram ddr2 mult hdd procesor de cel mai bun :Pati vazut serv specs la dexternet? shi nici atat nu e perfect :P le trebe mai mult ram :D Quote
Shade Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 un server bun costa peste 100mill,tre sa suporte mii de jucatori pe o singura plansafara lag,adica trebe multi gb de ram ddr2 mult hdd procesor de cel mai bun :Pati vazut serv specs la dexternet? shi nici atat nu e perfect :P le trebe mai mult ram :DS-o crezi tu. Ne trebuie procesoare. Avem 4 pana acuma.@daedalus : Cel mai usor delevel se face in Gludio(parerea mea, unii prefera Oren). Lasi tot ce ai in wh, si cumperi dintr-un starting town cel mai ieftin cutit (unul de 1000-2000 adena). Te duci la garzi si dai cu mortal blow, garzile te omoara si tot asa. E bine sa ai un cutit la tine pentru ca fiind level mic fara arma si skill vei da foarte multe missuri pana sa atingi NPCul. Gludio e de preferat deoarece are iesiri S-N-E-V repartizate in cruce, si de obicei te spawneaza in centru. E mai simplu cu power strike, ala nu da miss.Crucifix of Blood are 63 m. atk, cred ca atat are si Demon Tooth (sau cum ii spune) care costa 1.6kk/1.8kk in Giran. Arma am luat-o de la un player cu 900k, nu de la NPC.Are 66 Demon Fangs, deci e buna si asta.1. Fa un spoiler lvl 20 (la care ii faci mereu delevel) - de preferat ar fi sa ii faci qeustul de scavanger, dar merge si fara.Sopilezi la Kasha Dire Wolf, in orc zone. In 2 ore iei cam 20 SoP si 40 CPB. Pretul este de ~60k sop si 40k cbp => 2.800.000 adena (sufiecienti sa te echipezi cu ce Duri sunt best in shops)2. Tine cutitarul intre lvl 24-28 (cu delevel) si dechide cutii cu key of thief. O zona cu multe cutii e Abandoned camp, s-ar putea sa mai fie si altele. In 2-3 pre faci un inventory plin de EAC si vreo 3-4 EWD. 1 eac il dai repede cu 80-90k, 1 ewd il dai repede cu 600-700k, deci in 2-3 ore faci vreo 3-4 milioane adena.3. Fa delevel la cutitar la 20, ia bufele de newbie si du-te in Sacrifice, in necropola. In 2-3 ore faci cam 400-500k AA. 1 AA se vinde cu 6a destul de repede (functie de perioada), deci ~ 2.500.000 adena in 2-3 oreThora knows his shit o.0@lasher: AHAHAHAHA gg. Dar stii, poti sa faci macro cu //announce si countdown, sa-ti fie mai usor. Chestia aia putea fi facuta really sweet cu //eventmatch, pacat ca pe l2j nu exista asa ceva (sac).btw, te-am prins. Dar click sa mergi undeva si se opreste inainte sa ajunga. l2j-specific. HA! (sa-ti amintesc cat de enervanta e chestia?) Quote
AgainstAllOdds Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 imi vine sa vomit cand va aud de questuri .. pm me cu suma care o da cel mai rentabil quest pe care l`ati facut si va dau eu x4 .. doar lasati mizeriile .. nu sunteti in wow ;P this is l2 Quote