Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

cum ma folosesc de red soul crystal ?

giran blaksmith (preferabil cu o arma simpla de C sau mai buna in inventory) + magister jurek, giran (lvl 40+) e tot ce tre sa stii

Posted

deci tre sa stau pana imi iau arma c 8-| si mai am o intrebare

al doliea quest de la sh ... poate sa'mi dea cineva un link ... unda gasesc ce trebe sa fac ? k nu am gasit nimic :|

ms shade :right:

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

ppl .. intelegeti . un server de pvp n`o sa se compare cu nici un serv low rate ..drama ftw

:right: nu o sa vedetzi niciodata frumusetea acestui joc daca jucatzi pe srv pvp sau fun :comp2:

Posted

Ie`te al dracu tu stai treaz la ora aia si nu dai un semn?Rusinica rusinica....te astept la cafea :D

deci tre sa stau pana imi iau arma c 8-| si mai am o intrebare

al doliea quest de la sh ... poate sa'mi dea cineva un link ... unda gasesc ce trebe sa fac ? k nu am gasit nimic :|

ms shade :right:

http://lineage.pmfun.com/list/quest/trial-of-the-scholar quest 1

http://lineage.pmfun.com/list/quest/testimony-of-fate quest 2

http://lineage.pmfun.com/list/quest/test-of-magus quest 3

GL and happy lvling :right:

Posted

Nu stiu, eu vad ca singura metoda de a face rost arma de D este farming-ul. Ma duc sa killaresc niste king of araneid, alea dau crafted dagger. Poate o da norocu peste mine, in ruins of despair mi-au picat 2 short spear. (parca)

Posted

Nu stiu, eu vad ca singura metoda de a face rost arma de D este farming-ul. Ma duc sa killaresc niste king of araneid, alea dau crafted dagger. Poate o da norocu peste mine, in ruins of despair mi-au picat 2 short spear. (parca)

go to ol mahums (abandoned camp) ... dau trident parca (generalii) ... oricum pana pe la lvl 30 faci lvl usor acolo

theo ms :beer:

Posted

Goddammit. Si eu ce fac, cersesc adena? Ain't gonna happen. N-am facut-o pana acum, n-am s-o fac. :mellow:

Farming la greu. Questuri de bani. Vorbim in joc ( intru pe alt char in curand, iti dau pm daca esti on :D )

Posted

Da, cred ca mi-ai dat, dar am facut o prostie. Trebuie sa reinstalez L2. :duh:

Pot avea dezavantaje daca am PK count 1? ;) Ce sa fac, era un orc afk, si l-am doborat. Old habits die hard... :rolleyes:

Questuri de adena serios ca nu mai gasesc. Daca ar fi unul repetabil care imi da vreo 50k e super. Fac questu de 25 de ori doar pt un maingauche.