Daedalus Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 K enough bullyouknowwhat. Am si eu o mica problema... La lvl 21 abia ma descurc sa imi iau ss, sps si potiuni. Atat de putini bani am. Ar fi vreun quest bun de adena? Sau cum sa fac rost de mai multi bani? Eu practic stau pe loc cu adena... Quote
CryNow Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 K enough bullyouknowwhat. Am si eu o mica problema... La lvl 21 abia ma descurc sa imi iau ss, sps si potiuni. Atat de putini bani am. Ar fi vreun quest bun de adena? Sau cum sa fac rost de mai multi bani? Eu practic stau pe loc cu adena... ce rasa esti ?vezi k in gludin la depozit te duci la unu dintre dwarfi si iti da un quest [ tre sa duci o scrisoare in gludio si din gludio inapoi in gludin] doar pt asta primesti 80k adena daca esti dark elf ... la vanzator [ala din stanga] ai un quest tre sa strangi 10 spore sac [de la fungus] pt fiecare 10 primesti 12k adena [asta e repetabil] ala cu dwaru e nerepetabilhf Quote
Lasher_ro Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 K enough bullyouknowwhat. Am si eu o mica problema... La lvl 21 abia ma descurc sa imi iau ss, sps si potiuni. Atat de putini bani am. Ar fi vreun quest bun de adena? Sau cum sa fac rost de mai multi bani? Eu practic stau pe loc cu adena...Nu stiu care mai sunt quest reward rates pe dex, dar ar fi asa :1. Dangerous Seduction http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=1702. Dwarven Kinship http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=1673. Blood Fiend http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=1644. Legacy of the Poet http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=1635. Collector of Jewels http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?id=150356. Acts of Evil http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?id=150107. Black Swan http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?id=15020 Quote
Cenzurat Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Are careva un link bun de de unde sa iau l2c4 ? Am stat 4 zile la download si am luat teapa cu o arhiva .. Quote
Bavanai Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Davai ar insemna dati, dar nu se scrie asa...Inseamna "da-mi" sau "hai", si asa se scrie latinizat. Pe chirlica se scrie "давай". Quote
Daedalus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Da, cam asa este. De... Scrii chirilic cu codul ASCII?Lasher si CryNow, va multumesc pentru asistenta.Btw, un loc bun pentru lvl up? (lvl 21) Pe rate mai mari mergeam in windawood manor, aici imi da cam 5% xp, dar folosesc la potiuni, de raman falit. Am incercat pe langa gludio, spre cruma marshland, dar ratmanii dau prea putina experienta...LE: Dangerous Seduction rocks, mi-a dat 450k. :beer: Nu doar 100k cum zice acolo. Quote
Bavanai Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Da, cam asa este. De... Scrii chirilic cu codul ASCII?Nu, iau caracterele cu copy-paste de pe site-uri rusesti. Quote
Raul Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 eu folosesc online translator e cel mai simplu :D Quote
ionutbomba Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sigur nu te minte ... level 15 in 2 saptamani .. LOL .. eu pe rate 5x ajung level 20 in cateva ore :D Nu,pe serverele private nu trebuie sa platesti ...mane te rog invata ma cum sa fac sal jok si eu....da de la instalare pan la creare ont...si asa mai departe..plsms..........sau lasa un id de mess sa vb:P Quote
Yogurt Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 IonutBomba pe ce server vrei sa joci ?Cenzurat ia l de pe torrent Quote
ionutbomba Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 IonutBomba pe ce server vrei sa joci ?Cenzurat ia l de pe torrentdeci...pe orice serv sa jok da sa fie free....si nush cum sa fac...eu jok mu deocamdata...da asta e greu de instalat.... nush de unde downl .. ceversiune trebuie ...ce mai ...sunt noob:) ..si nush cum:( pls help ca am auzit ca e marfaP.S. ms de raspuns Quote
Lasher_ro Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Lasher si CryNow, va multumesc pentru asistenta.Btw, un loc bun pentru lvl up? (lvl 21) Pe rate mai mari mergeam in windawood manor, aici imi da cam 5% xp, dar folosesc la potiuni, de raman falit. Am incercat pe langa gludio, spre cruma marshland, dar ratmanii dau prea putina experienta...LE: Dangerous Seduction rocks, mi-a dat 450k. :beer: Nu doar 100k cum zice acolo.Cu placere.Fellmere Harvesting Grounds.Reward 100k e pe 1x. Am zis ca nu stiu reward rates pe dex, aparent sunt undeva intre 4 si 5x .... Quote
Cenzurat Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Eu vroiam ceva sigur , nu torrente si alte prostii . Nu mai risc iar 4 zile pentru o arhiva stricata :( . Multumesc oricum.. Quote
Daedalus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cu placere.Fellmere Harvesting Grounds.Reward 100k e pe 1x. Am zis ca nu stiu reward rates pe dex, aparent sunt undeva intre 4 si 5x ....Daca mai stii ceva questuri pe adena? Adica repetabile, dar sa dea cate ceva. Am incercat pe oficial, dar pagina cu questuri nu imi merge... :dontknow: Quote
ionutbomba Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 helooooooooooooo....nu ma ajuta nimeni?? Quote
Cenzurat Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 helooooooooooooo....nu ma ajuta nimeni??Depinde pe ce server vrei sa joci . Iei versiunea pe care merge serverul , de la C1 la C5 , instalezi jocul , iei clientul de pe site-ul serverului , il pui unde ai instalat jocul , dai update la client , apoi intri pe site-ul clientului si te registrezi (ca pe un forum sau alt site ) , apoi intri in joc , iti apare panoul de logare , intri , creezi un character , intri in joc , apoi cauti ajutor acolo sa te invete . Quote
Daedalus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hai ca se avanseaza usor in level... Azi am fost la sala 1 ora (am chiulit o ora de la munca :D ) si am mai facut 2 lvle in ruins of despair. In 7 signs ma pot inscrie pe la 40, nu? Ce parte sa iau, dawn sau dusk? ;) Daca mai stii ceva questuri pe adena? Adica repetabile, dar sa dea cate ceva. Am incercat pe oficial, dar pagina cu questuri nu imi merge... :dontknow: Question still stands. Quote
Shade Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 In 7 signs ma pot inscrie pe la 40, nu? Ce parte sa iau, dawn sau dusk?De la 20. Catacombele sunt locuri bune de xp si farming (iei seal stones, iar daca ramai falit, poti sa vinzi AA cu 5-8 adena fiecare in giran).Pe dex are monopol dawn. Daca intri la dusk ramai cu buza umflata. Singura faza e ca tre sa platesti 50k sau sa ai bilet de la vreun castle lord. Quote
virus_ro Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hai ca se avanseaza usor in level... Azi am fost la sala 1 ora (am chiulit o ora de la munca :D ) si am mai facut 2 lvle in ruins of despair. In 7 signs ma pot inscrie pe la 40, nu? Ce parte sa iau, dawn sau dusk? ;)Question still stands.1. nu mai chiuli de la munca ... am un prieten care tot asa a inceput ... chiulea o ora ... se dadea bolnav o zi ... are noroc el ca e bun in ceea ce face si nu`l da afara usor ... insa iti spun ca asta nu e un mod de viatza .... 2. la 7signs te poti inscrie de la 20 daca ai terminat prima schimbare de clasa .. si daca e quest event period ... pe dex am vazut ca mergea bine dawn ... insa acuma nu se stie cum mai e treaba ... inscrie`te acuma cat esti lvl mic si nu pierzi prea multe .... ia un record si vezi ce parte e in frunte ... data viitoare vei sti [ asta in cazul in care nu ai clan sau ceva prieteni sa te indrume .. ] Quote