Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

7signs/dawn. partea mai naspa e ca n-o sa poti intra in catacombe/necropole. well, iti trebuie ~ 7kk sa-ti iei un homu si apoi inca vreo 1.5 sa-ti iei gems (in cazul in care iti faci singur red 7).

o sa ma uit pe-un char, e posibil sa am un homu+ conversion. trebuie sa-ti pui acumen tho :)

mda deci o sa fie cam ... imposibil .. .abea am 1.6 mil :|

si 7signs ... am intrat pe un site si am cautat ... insa nu prea am inteles :(

questurile pt sh ... o sa le termin pe sambata, duminica :(

Posted

mda deci o sa fie cam ... imposibil .. .abea am 1.6 mil :|

si 7signs ... am intrat pe un site si am cautat ... insa nu prea am inteles :(

questurile pt sh ... o sa le termin pe sambata, duminica :(

pai incepand de luni seara poti sa te inscrii la 7signs (te duci la un priest of dawn din orice oras, dai "i want to participate" bla bla bl) apoi intri prin necro/cata si farmezi ancient adena (1 ancient adena = 6-7 adena)). apoi incepanbd cu lunea cealalta o sa poti intra in catacombe sa be iberi cu mammonii :)

Sure thanks. Am dat peste un mic bug. Ce fac cand vreu sa vand ceva? :blink: Imi vine ocazional cate una. :dontknow:

WTS-want to sell

WTB-want to buy

WTT-want to trade

alt+T, dai actions si ai acolo 2 private-store, SELL si BUY. dai pe sell, click pe item, scrii pretul si gata, afk ftw :)

Posted

Sure thanks. Am dat peste un mic bug. Ce fac cand vreu sa vand ceva? :blink: Imi vine ocazional cate una. :dontknow:

De cand pana cand e bug faptul ca esti incepator si nu stii sa folosesti interfata jocului? 8-|

Posted

De cand pana cand e bug faptul ca esti incepator si nu stii sa folosesti interfata jocului? 8-|

Banavai, iar te grabesti cu acuzatiile.

Banuiesc ca omul vrea sa zica ca nu poate vinde prostioarele de la drop/spoil la Shopuri sau NPCuri.

@Daedalus : e de la item lag. Uneori NPCurile nu interactioneaza cu tine in cazul in care vrei sa vinzi/cumperi cantitati mari la ore cand serverul este foarte populat.

Banuiesc ca la levelul tau, cateva zeci/sute de mii de adena sunt importante. Incearca sa vinzi cantitati mai mici, eventual doar cate un slot. Incearca de mai multe ori, pana la urma merge.

Guest M0ha_Nespamitoru
Posted

Macar omul e dispus sa invete si incearca sa se descurce nu e ca altii de milogesc dupa adena prin giran!Nimeni nu sa nascut expert in Lineage...toti am fost incepatori!

:right: partyqqq plzqqq :rofl1:

Posted

Banavai, iar te grabesti cu acuzatiile.

Banuiesc ca omul vrea sa zica ca nu poate vinde prostioarele de la drop/spoil la Shopuri sau NPCuri.

@Daedalus : e de la item lag. Uneori NPCurile nu interactioneaza cu tine in cazul in care vrei sa vinzi/cumperi cantitati mari la ore cand serverul este foarte populat.

Banuiesc ca la levelul tau, cateva zeci/sute de mii de adena sunt importante. Incearca sa vinzi cantitati mai mici, eventual doar cate un slot. Incearca de mai multe ori, pana la urma merge.

Da, credeam ca este un truc, ceva cum am intalnit pe alte servere. Am un Dark fighter de lvl 19, fac chiar acum questul pentru asasin. Cred ca voi deveni aw, clasa mea favorita de cutitar. La GM shop (parca ati zis ca exista), pot gasi mana pots?

Btw, Banavai, nimeni nu s-a nascut savant, repet, credeam ca este un mic truc.