Daedalus Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 In ce catacombe gasesc mammon? Sau parca trebuie sa anunte? Quote
CryNow Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 7signs/dawn. partea mai naspa e ca n-o sa poti intra in catacombe/necropole. well, iti trebuie ~ 7kk sa-ti iei un homu si apoi inca vreo 1.5 sa-ti iei gems (in cazul in care iti faci singur red 7). o sa ma uit pe-un char, e posibil sa am un homu+ conversion. trebuie sa-ti pui acumen tho :) mda deci o sa fie cam ... imposibil .. .abea am 1.6 mil si 7signs ... am intrat pe un site si am cautat ... insa nu prea am inteles :( questurile pt sh ... o sa le termin pe sambata, duminica :( Quote
AgainstAllOdds Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 In ce catacombe gasesc mammon? Sau parca trebuie sa anunte?in toate Quote
Th3ogrim Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Blacksmith of mammon il gasesti in catacombs iar pe merchant of mammon il gasesti in necropole! Quote
Daedalus Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sure thanks. Am dat peste un mic bug. Ce fac cand vreu sa vand ceva? :blink: Imi vine ocazional cate una. :dontknow: Quote
bullet13 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mda deci o sa fie cam ... imposibil .. .abea am 1.6 mil si 7signs ... am intrat pe un site si am cautat ... insa nu prea am inteles :( questurile pt sh ... o sa le termin pe sambata, duminica :( pai incepand de luni seara poti sa te inscrii la 7signs (te duci la un priest of dawn din orice oras, dai "i want to participate" bla bla bl) apoi intri prin necro/cata si farmezi ancient adena (1 ancient adena = 6-7 adena)). apoi incepanbd cu lunea cealalta o sa poti intra in catacombe sa be iberi cu mammonii :) Sure thanks. Am dat peste un mic bug. Ce fac cand vreu sa vand ceva? :blink: Imi vine ocazional cate una. :dontknow: WTS-want to sell WTB-want to buy WTT-want to trade alt+T, dai actions si ai acolo 2 private-store, SELL si BUY. dai pe sell, click pe item, scrii pretul si gata, afk ftw :) Quote
Bavanai Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sure thanks. Am dat peste un mic bug. Ce fac cand vreu sa vand ceva? :blink: Imi vine ocazional cate una. :dontknow: De cand pana cand e bug faptul ca esti incepator si nu stii sa folosesti interfata jocului? Quote
Th3ogrim Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Macar omul e dispus sa invete si incearca sa se descurce nu e ca altii de milogesc dupa adena prin giran!Nimeni nu sa nascut expert in Lineage...toti am fost incepatori! Quote
Thora! Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 De cand pana cand e bug faptul ca esti incepator si nu stii sa folosesti interfata jocului? Banavai, iar te grabesti cu acuzatiile. Banuiesc ca omul vrea sa zica ca nu poate vinde prostioarele de la drop/spoil la Shopuri sau NPCuri. @Daedalus : e de la item lag. Uneori NPCurile nu interactioneaza cu tine in cazul in care vrei sa vinzi/cumperi cantitati mari la ore cand serverul este foarte populat. Banuiesc ca la levelul tau, cateva zeci/sute de mii de adena sunt importante. Incearca sa vinzi cantitati mai mici, eventual doar cate un slot. Incearca de mai multe ori, pana la urma merge. Quote
Guest M0ha_Nespamitoru Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Macar omul e dispus sa invete si incearca sa se descurce nu e ca altii de milogesc dupa adena prin giran!Nimeni nu sa nascut expert in Lineage...toti am fost incepatori! :right: partyqqq plzqqq :rofl1: Quote
Daedalus Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Banavai, iar te grabesti cu acuzatiile.Banuiesc ca omul vrea sa zica ca nu poate vinde prostioarele de la drop/spoil la Shopuri sau NPCuri.@Daedalus : e de la item lag. Uneori NPCurile nu interactioneaza cu tine in cazul in care vrei sa vinzi/cumperi cantitati mari la ore cand serverul este foarte populat.Banuiesc ca la levelul tau, cateva zeci/sute de mii de adena sunt importante. Incearca sa vinzi cantitati mai mici, eventual doar cate un slot. Incearca de mai multe ori, pana la urma merge.Da, credeam ca este un truc, ceva cum am intalnit pe alte servere. Am un Dark fighter de lvl 19, fac chiar acum questul pentru asasin. Cred ca voi deveni aw, clasa mea favorita de cutitar. La GM shop (parca ati zis ca exista), pot gasi mana pots?Btw, Banavai, nimeni nu s-a nascut savant, repet, credeam ca este un mic truc. Quote
Bavanai Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Banavai, iar te grabesti cu acuzatiile.EAT MEL2J = shit Quote
Cenzurat Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Acum downloadez clientul , vina acum lume , ascundeti femeile si copiii :rofl1: Quote
AgainstAllOdds Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 mai bine te ascunzi tu .. :blink: Quote
Raul Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 WE MUST REVOLT!and an angry mob with A grade weapons and shit attack's them Quote
Daedalus Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 and an angry mob with A grade weapons and shit attack's themYea and don't forget about the walking dead when you fall off something. Quote
Bavanai Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Si sa ne stergem de atata engleza la gura. Quote
Raul Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cosmin ce ai scris acolo dati bani va rog adena ? Quote
Daedalus Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Davai ar insemna dati, dar nu se scrie asa... Quote