Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Daca ma poate ajuta cineva... Nu pot trece de accept screen cand ma loghez in joc. Sa fie deoarece contul este cam vechi? Pe site mi se logheaza fara nicio pb. Am incercat sa fac al cont, insa vad ca nu imi trimite seriale. Am rugat si un prieten (icarus) sa incerce cont, aceeasi problema...

Vreo solutie?

LE: ce sa fac daca n-am rabdare... Mi-au trimis serial, sa incerc alt cont. Wish me luck. ;)

LE2: nu ma asteptam sa mearga. Aceeasi problema. Si am mai si facut cont degeaba. Care este problema? Am gresit cu patch-ul? L-am pus in L2/ si am dat update. Apoi, am dat overwrite in system toate fisierele care mi le-a dat. Trebuia sa pun updateru in system?

Sau e doar o problema cu loginu pe DEX?

Hello? Daedalus in distress here! Nu vreti sa imi raspundeti? :blink:

Posted

nush .. eram ocupat sa dau pk

gg aia da karma :D eu am reusit doar 700 sau ceva de genu sa fac aseara in fg pe 3 prosti si atat am apucat ca dupa le-a 3 prieteni

Posted

ash mai avea si eu o intrebare ... sa fac iteme cu dwarfu ... sa zic de grad C ce lvl tre sa fac cu dwarfu :( ... [care este inexistent pt moment] ?

le: in joc sunt cam de la 15.30/16.00 pana pe la 19.00/20.00 cam in fiecare zi ;)

:hello:=((

Posted

@daedalus: trebuie sa pui updaterul in system, apoi sa dai update. nu in l2.

Iti multumesc, bullet...

Ce pot sa zic, am ramas fara cuvinte. Acest server (daca se poate numi asa) este unul perfect. Lag absent, bug-uri absente. Ce sa spun, de ce imi place atat de mult. Imi da din nou senzatia aia, de cand am inceput sa joc L2. Am jucat prima oara pe low rate (7x). Imi da senzatia de "fresh new start", si de asemenea senzatia ca sunt un NOOB! NOOB NOOB si nu mi-e rusine s-o zic. Ce bine este sa fii noob, serios. Mi-am adus aminte de vremurile bune. :wub:

Iti multumesc again, bullet. :beer: Ai respectul meu.

M-am trezit la realitate. Asta este adevaratul Lineage 2, pe low rate!

Posted

Iti multumesc, bullet...

Ce pot sa zic, am ramas fara cuvinte. Acest server (daca se poate numi asa) este unul perfect. Lag absent, bug-uri absente. Ce sa spun, de ce imi place atat de mult. Imi da din nou senzatia aia, de cand am inceput sa joc L2. Am jucat prima oara pe low rate (7x). Imi da senzatia de "fresh new start", si de asemenea senzatia ca sunt un NOOB! NOOB NOOB si nu mi-e rusine s-o zic. Ce bine este sa fii noob, serios. Mi-am adus aminte de vremurile bune. :wub:

felicitari :) L2 a fost facut sa se joace cu low nu cu super high-rateuri de 1000x

Posted

bine zis cu polonejii .. chiar au stricat piata .. au stricat totu ... i`m blacklisted in lumea lor =))

Devilosu daca esti in joc si you need help.....pm pe MethodM ...sunt mereu de dim pana pe la 4-5 duma`amiaza si te ajut daca pot :P.......screw wow :))

Posted

yuhuuuuu .... uita`te si tu pe lista mea :D ... daca ai ceva si nu iti trebuie :D

acum joc pe spoiler MisterDevil, vanez cokes. Vrea careva vreo 200 de retete de tiger`s eye earing ? =)) se pare ca pica 3 retete si apoi un coke :D

(1) Recipe: Sword of Damascus (100%) kk

(13) Sword of Damascus Blade kk

(20) Braided Hemp - usor de gasit

(576) Coarse Bone Powder - necropola 40 - 50

(192) Stone of Purity - necropola 40 - 50

(40) Adamantite Nugget - excuro 41

(40) Mold Hardener - catacomb of agony 50+ sau kk

(96) Enria - dracu stie ( manor )

(344) Steel - ol mahum sau hangman trees 35

(172) Mithril Ore - srrow maiden EG 27 allmost done

(516) Cokes cruma Marsh Stakato 29

172) Oriharukon Ore - neer crawler EG 28

(341) Crystal: B Grade

(98) Gemstone B

Posted

Iti multumesc, bullet...

Told you so.

ash mai avea si eu o intrebare ... sa fac iteme cu dwarfu ... sa zic de grad C ce lvl tre sa fac cu dwarfu sad.gif ... [care este inexistent pt moment] ?

le: in joc sunt cam de la 15.30/16.00 pana pe la 19.00/20.00 cam in fiecare zi

Uita-te la nivelul retetei. Apoi uita-te ce nivel de craft item ai.

Pentru ssc, lvl 40... ssb lvl 52... iteme de B, craft lvl 7 (parca) adica 56

Posted

Shade chiar ai avut dreptate. Acum imi dau seama cat de mult ma inselam...

Aici toti mobii dau adena? Pana acum (lvl 6 :D ) mi-au dat toti.

Btw, cred ca ma fac si eu SK... Dar, spellbookuri, cum gasesc? Ma refer la spellbook-uri mai avansate, gen Lightening strike.

Posted

SBurile mai avansate le gasesti la drop....o mare parte din cele de lvl 40 le gasesti Crater of Ivory tower iar altele le mai gasesti in Enchanted Valley!Ca sa ajungi la oricare dintre aceste locatii te poti teleporta de la gatekeeper-ul din Hunters Village!

Posted

58 pentru LS, mai ai de asteptat

din drop, da... farm farm farm, unele cad la mobi din catacombe/necropole si devil's isle, dar tu cam ai tot ce-ti trebuie in ivory/enchanted

Posted

uof :( are careva un staf gard C de vanzare :-s ? am stat 2 ore in giran si n'am gasit nimic ... si oricum nici $$ nu am ... poate se indura careva si'mi niste hint'uri

ms :tiphat:

Posted

uof :( are careva un staf gard C de vanzare :-s ? am stat 2 ore in giran si n'am gasit nimic ... si oricum nici $$ nu am ... poate se indura careva si'mi niste hint'uri

ms :tiphat:

ce esti?

Posted

mda ... si un sage staff cat costa ? :(

si oricum saptamana asta nu mai am cum .. tre sa adun adena ... si in plus nu m'am inscris la ... [lapsus] ca sa pot upgrada iteme la mammon sau ceva de genu) :|

Posted

mda ... si un sage staff cat costa ? :(

si oricum saptamana asta nu mai am cum .. tre sa adun adena ... si in plus nu m'am inscris la ... [lapsus] ca sa pot upgrada iteme la mammon sau ceva de genu) :|

7signs/dawn. partea mai naspa e ca n-o sa poti intra in catacombe/necropole. well, iti trebuie ~ 7kk sa-ti iei un homu si apoi inca vreo 1.5 sa-ti iei gems (in cazul in care iti faci singur red 7).

o sa ma uit pe-un char, e posibil sa am un homu+ conversion. trebuie sa-ti pui acumen tho :)