MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 se pare ca nu e nici o graba .. pana face pet`u 55 mai este ... nu pot investi asa mult in el pentru ca ... nah ... cand am vazut cat ma costa doar armura de B si un damascus .... omg ... calculam noptile de farmat Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cu putina rabdare doom-ul il poti face tu... manusile si bootsii se merita mai repede cumparati decat craftati.La dama e jale din cauza de reteta... mai repede incerci un trade. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 am incerca sa fac un calcul ... dar din cauza ca nu prea stiu preturile.... daca stau la farmat si apoi le vand pur si simplu ... nu ar trebui sa strang destula adena sa cumpar armura/sabia direct ? Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Toate mats pentru dama sunt cam 85 milioane. Lamele cam 5 milioane, reteta cam 10 miliaone. In total cam 100 milioane.O dama intreaga clean este cam 120kk.Cred ca se merita mai repede craft daca gasesti reteta. Eu am luat-o cu 5 milioane. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 o ultima intrebare ... de unde atata adena ? nu`mi zi ca din mobi ca fac 78 si tot nu strang destul mai ales ca m`am uitat pe unde pica anumite iteme ... eu n`am ce cauta acolo ... si daca ai cumparat doar reteta cu 5 kk .. nu vad cum m-as putea misca de pe loc (1) Recipe: Sword of Damascus (100%) (13) Sword of Damascus Blade (2) Craftsman Mold [+] (4) Artisan's Frame [+] (4) Steel Mold [+] (20) Braided Hemp [+] (100) Stem (20) Iron Ore (20) Coal (20) Varnish of Purity [+] (60) Coarse Bone Powder [+] (600) Animal Bone (60) Varnish (20) Stone of Purity (40) Adamantite Nugget (40) Mold Hardener (10) Enria (172) Mithril Alloy [+] (172) Varnish of Purity [+] (516) Coarse Bone Powder [+] (5160) Animal Bone (516) Varnish (172) Stone of Purity (344) Steel [+] (1720) Varnish (1720) Iron Ore (172) Mithril Ore (172) Synthetic Cokes [+] (516) Cokes [+] (1548) Coal (1548) Charcoal (172) Oriharukon Ore (86) Enria (341) Crystal: B Grade (98) Gemstone B hmmm manor pare o idee foarte buna in momentul acesta Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 La levelul tau poti sa cresti cristale pana la +5 in Forrest of Mirrors. Le pui pe Crystal Staff si vinzi la bufferi. Preturile la cristale au cam scazut, dar tot iti ies cam 3-4 milioane / staff vandut.Materiale poti lua cu un spoiler mic (30-40) fara sa ii faci questurile de BH. Ii tot faci delevel.Ar mai fi varianta sa iti faci un rogue si sa descizi cutii mici cu key of thief pentru ead/ewd (drept e ca au scazut si preturile la enchants, dar tot vinzi cu 600k ewd si 100k ead). Rata la enchants la cutii level 3 este foarte mare. cam la 2-3 cutii pica un enchant.Farm cu spoilerul mic (sau rogue-ul mic) in sacrifice la crafted leather.Manorul e o solutie, dar e cam loterie.Mai este varianta sa faci un cutitar ~46 si sa faci trenuri de mobi in branded si sa iei drop ul. In perioadele in care este aglomerat poti strange o gramada de lucruri. Drept e ca vei fi KoS pentru multa lume, dar cutitarul poate ramane second char, nestuit de nimeni. Quote
bullet13 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 arma top B am luat la lvl 58 si asta la drop, era pe vremea cat 1 asofa era 3kk :D. well, am stat 1 saptamana cam 16 h/zi prin BS dar in cele din urma a picat (lucky i think). maths necesare se fac lejer cu un spoiler, da' mai bine craftezi un top A decat B. sunt cam aceleasi maths, atat ca recipa de A e 60%. totul sau nimic :rolleyes:Mai este varianta sa faci un cutitar ~46 si sa faci trenuri de mobi in branded si sa iei drop ul. In perioadele in care este aglomerat poti strange o gramada de lucruri. Drept e ca vei fi KoS pentru multa lume, dar cutitarul poate ramane second char, nestuit de nimeni.ghici cine si-a tras in felu' asta un bw leather armor +4 in devasted, pe vremea cand facea 100kk :D . ce-i drept am folosit un spoiler nu dagger. am mai incercat si prin bs chestia asta da' cea mai buna realizare a constat in -4% si cateva bsoe :D Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 toata munca aia ... te pune pe ganduri.. nu vad cum pot lua neria de exemplu cu un spoiler sau cu sk`u meul .... lvl mediu de mobi e 75 / Oriharukon Ore trece de 60 atata munca chiar ca te pune pe ganduri ..... cred ca ma voi axa pe cresterea pet`ului si sa cresc si eu incet si sigur. poate am noroc si castig la loterie sau chiar mai bine ... daca dau de un clan care vor un nub lvl 50+ Quote
bullet13 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 pai nu prea ai cum altfel :P doar daca vrei sa ajungi si tu lvl 77 cu subclass de 70 si pe main sa ai low B and shit. s-au mai vazut d-astia care si-o fura de la unu' de 61 care a stat si si-a facut item-uri. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 crede`ma ca as fura da n`am de unde Quote
Raul Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ce arma si armura e buna la B pe AW, la arma am nevoie si de SA :D Quote
AgainstAllOdds Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 craft de top B weapon = 2-3 zile de farm+shopping Quote
Bavanai Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ce arma si armura e buna la B pe AW, la arma am nevoie si de SA :DBW si Kris cu focus. BW pentru ca poti sa-ti pui +3 DEX si din tatuaje... Quote
Shade Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ce arma si armura e buna la B pe AW, la arma am nevoie si de SA :Ddaca n-ai DS MM, kris + focus si bw lightask pe pinguinu de aao Quote
Daedalus Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Daca ma poate ajuta cineva... Nu pot trece de accept screen cand ma loghez in joc. Sa fie deoarece contul este cam vechi? Pe site mi se logheaza fara nicio pb. Am incercat sa fac al cont, insa vad ca nu imi trimite seriale. Am rugat si un prieten (icarus) sa incerce cont, aceeasi problema...Vreo solutie?LE: ce sa fac daca n-am rabdare... Mi-au trimis serial, sa incerc alt cont. Wish me luck. ;)LE2: nu ma asteptam sa mearga. Aceeasi problema. Si am mai si facut cont degeaba. Care este problema? Am gresit cu patch-ul? L-am pus in L2/ si am dat update. Apoi, am dat overwrite in system toate fisierele care mi le-a dat. Trebuia sa pun updateru in system?Sau e doar o problema cu loginu pe DEX? Quote
CryNow Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 (edited) thora ... CryNow este numele in joc ... oricum acum am facut lvl 36 si ma bat pe langa giran castle ... am bagat ultimele iteme de la shop [mithril armor/pants + glove boots ultimele de la shop]+ demon fangs si kitte shieldin fine ... nush ce va fi de la 40 in sus ....ash mai avea si eu o intrebare ... sa fac iteme cu dwarfu ... sa zic de grad C ce lvl tre sa fac cu dwarfu :( ... [care este inexistent pt moment] ?le: in joc sunt cam de la 15.30/16.00 pana pe la 19.00/20.00 cam in fiecare zi ;) Edited January 29, 2007 by CryNow Quote
MisterDevil Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cu siguranta face petu meu lvl pe el Quote
MisterDevil Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cu siguranta eu nu .. inca caut pe cineva sa mearga cu mine sa`l bat pe Anakazel :) Quote
Cenzurat Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Vin eu , in 7 ore si mi se termina downloadul , dute si cauta-mi haine :rofl1: Quote
MisterDevil Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 inca nu`mi vine sa cred de 3 ore si ceva il caut pe toma sa termin odata qustul pentru scavanger si nu apare ... Quote
Th3ogrim Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cine are Wyvern ? :P SuperWoman :D Cu putina rabdare doom-ul il poti face tu... manusile si bootsii se merita mai repede cumparati decat craftati. La dama e jale din cauza de reteta... mai repede incerci un trade. Solutia cea mai simpla ptr problema cu damascus....mai bine faci aoba......acelasi dmg....si mai usor de gasit recul....eventual dupa faci un trade de aoba clean cu un damascus clean :right: Recul de damascus 100% pica la Cave Maiden si la Malruk Knight cu sanse de drop 1/20k si ceva si respectiv 1/3k si ceva(nu are neaparat rost sa dau detaliile fixe ca se intelege :P) Ah si daca ai bulan si chiar faci rost de recul de damascus.....bladeurile se vand mai nou si pe la 500k ;) (ai dracu polonezi ce au stricat piatza ) Quote