Raul Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 degeaba ce cauti tu wizzard cu dagger :blink: iti trebuie un staff Quote
MisterDevil Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 stiu ca sunt urat .. dar ma chinui si eu :) Quote
Raul Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pe cand un server c5?niciodataChiar nu va puteti deranja sa dati un search? Quote
Daedalus Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Raul, acel dagger poate fi ceva gen conjurer's knifem sau ceva asemanator. Ala este pentru mystici.M-am hotarat sa incerc din nou sa ma pun pe DEX, am luat again C4 si mai are update-ul putin. I'm sick of cheaters, pvp and 20k dmg. ><Yeaaa, success. Dar... Login down? Nu pot trece de accept screen. Quote
Raul Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Raul, acel dagger poate fi ceva gen conjurer's knifem sau ceva asemanator. Ala este pentru mystici.M-am hotarat sa incerc din nou sa ma pun pe DEX, am luat again C4 si mai are update-ul putin. I'm sick of cheaters, pvp and 20k dmg. ><Yeaaa, success. Dar... Login down? Nu pot trece de accept screen.a zis penultimu de la shop si daca nu ma insel acela e Maingauche Quote
Daedalus Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Daca e shop in gludio, ii pica conjurer's knife cred.Btw, poti sa verifici, login down p DEX? Quote
king_gohan Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ma apuc si yo din nou de lineage 2....imi trebe jocu original ca sa joc pe server oficial...si tre sa dau o plata lunara???linkmania are server de lineage???daca da datimi si ie link...sau datimi si mie un server unde sunt romani....asta daca nu e ilegal:D Quote
MisterDevil Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dex = moka ... nu cer decat sa fie votati zilnic si atat Quote
Guest DaJackall Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Un site de “VIITOR”, asa este numit “AGLOCO”, reincarnarea celebrului site “AllAdvantage” al anilor ?98, care a platit la vremea lui milioane de dolari membrilor sai pentru navigare pe Internet (paid to surf) si aducerea altor persoane in sistem (referrals), 4 nivele.O parte dintre fondatorii “AllAdvantage” au lansat de curand “AGLOCO”, acronim de la “A GLobal COmmunity”, un nou program de “paid to surf”.Membri “AGLOCO” vor avea o bara de navigare, asa-numitul “Viewbar”, instalat gratuit si afisat in subsolul browserului. Noutatea consta in faptul ca plata pentru navigare nu se mai face pe baza unui tarif orar fix (care de fapt a cauzat falimentarea “AllAdvantage”, in momentul in care plata catre membri retelei depasea incasarile “AllAdvantage”); plata va fi procent din incasarile realizate de “Viewbar”. Membri vor primi actiuni “AGLOCO”, care ulterior vor putea fi valorificate. Pentru inceput, timpul maxim de navigare platit pentru fiecare membru este de 5 ore pe luna, dupa care puteti inchide Viewbar-ul pana luna urmatoare.Cum devii membru “AGLOCO” ?Inscrierea este foarte simpla, GRATUITA; dupa introducerea datelor in formular, veti primi un e-mail de confirmare (aveti grija sa va uitati si in folderul de spam), dupa care, prin activarea link-ului din acel e-mail, veti deveni membru “AGLOCO”.”Viewbar-ul” nu este deocamdata disponibil, el fiind inca in testare Beta. Pana la lansare, puteti incepe deja sa va formati o retea de membri, ca sa puteti fi gata sa castigati cat mai mult, inca de la inceput. “Viewbar-ul” va fi destul de discret, securizat, si va avea posibilitatea anularii lui in orice moment.Link-ul de inscriere GRATUITA este :www.agloco.com/r/BBBR3014NU RATATI ocazia de a va inscrie printre primii, sa asteptam sa dea drumul la site, la “viewbar” si sa-i lasam sa mai lucreze la “Terms” si mai ales la felul in care vor fi facute platile.Asteptare placuta si spor la bani !WE DON'T WANT ANY Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 stupid but ... shade iar are de editat :)intre timp .. vre`un hint : cum pot creste petul mai repede ? am 12 lvl in fata micutului animal :X Quote
king_gohan Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 are asta vreo legatura cu lineage 2????:blink: sau imi scapa mie ceva???ap...devil ms pt server Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 2. WildeCard is not ifc.dotmy badthora ... sunt dark wizzard lv 31 si vreo 95% am knowledge armor+pants de la shop ... leather gauntles si ultimii papuci tot de la shop .. si arma ... penultimu dagger de la shop Parerea mea ca nu se merita setupul respectiv. Mai bine ramai in set devotion, macar ai +casting.Lasa-mi pm cu nickul tau poate mai am manusile knowledge.intre timp .. vre`un hint : cum pot creste petul mai repede ? am 12 lvl in fata micutului animal :XDaca e vorba de baby-pet scoate-l la raid si lasa-l sa stea undeva deoparte. Ia cam 5-8 levele/raid.Daca e lup trebuie best equipment + multa rabdare.Daca zici ca e level ~ 30 banuiesc ca nu poate fi vorba de hatchling. Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 e lvl 36 eu am 49 Ok, dar ce "rasa" de pet? Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hatchling of ... LAPSUS are stun si def Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hatch of wind.Creste repede...Ai 2 variante:~ daca bati la mobi albi (am inteles ca esti SK), il poti lua si pe el sa atace, dar trebuie sa tii mobul cu agression. Si atentie ca mobii sa nu aiba skilluri de aoe. Daca nu e bine echipat moare destul de repede. In cazul in care nu stiai, poti sa folosesti pots si la pets (le pui la el in inventory si click dreapta ca sa ii cresti atk speed & speed). La fel si cu heal pots. Si nu in ultimul rand sa folosesti beast soulshots.~ daca nu ai rabdare si vrei power leveling, du-l la mobi level 32-34 (cred ca merge in Ant Nest). Mobii sa ramana agro pe tine (hate aura & agression), tu nu ataci, il lasi doar pe el. Trebuie sa ai grija ca mobii sa fie verzi pentru el (maxim 5 levele sub levelul petului) ca levelingul sa fie la eficienta maxima. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 asa am facut pana acum intr`o necropola ... eu bateam cate 2 3 mobi ... iubitu cate 1 :D ... a facut 2 lvl ... dar 2 lvl intr`o noapte .. cam putin :( am investit mult in el :D ... e reptila mea preferata :X ( cam 3kk pana acum ) Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Eu l-am facut level 50 cam in ~ 12 ore batand odata cu mine.Drept este ca am investit cam 9kk numai in echipament.Hatch of star creste mai repede, dar este aproape la fel de rar ca si twilight. Partea proasta la star este ca fiind mag, nu merge sa dai attack si sa isi vada de treaba.Fiind level 39, parerea mea este ca te poti duce cu el solo in Branded. Tii mobii pe tine cu hate si il lasi mai mult pe el sa dea. Astfel, vei avea si sansa de drop si iti va creste si animalul.Preferatul meu este lupul, dar este prea praf la pdef/mdef si la level mare devine demoralizator cand moare. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 am o intrebare .. urmatorul quest pentru pet il fac cand are petul 55 sau eu 55 ?pe acesta il voi creste cat plantez seminte in mobi ... ( the manor thing )mi-a murit si mie odata ... cand am vazut anuntul ca il pierd in 20 de minute am crezut ca mor ... si ce e drept nu`mi permit sa bag 9kk in el ( inca ) Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cand are hatch ul 55 te duci la MyuMyu (or something)... aia din EV. Preferabil sa fie 55.25%, s-ar putea sa nu-ti iasa din prima si sa moara... ai nevoie si de un healer cu tine.mi-a murit si mie odata ... cand am vazut anuntul ca il pierd in 20 de minute am crezut ca mor ... si ce e drept nu`mi permit sa bag 9kk in el ( inca )Nu ma refeream la faptul ca exista sansa sa pierzi si petul si ce are in inventory daca nu ii dai res in 20 min.Ma refeream la faptul ca un lup la lvl 60 face intr-o ora cam 15% exp. Pe care ii pierde daca moare. Devine demoralizant, dat fiind ca lupul moare extrem de usor, avand pdef de ~ 10 ori mai mic decat un hatch of wind la level similar. In schimb are patk & crit power enorme fata de hatch. Quote
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cand are hatch ul 55 te duci la MyuMyu (or something)... aia din EV. Preferabil sa fie 55.25%, s-ar putea sa nu-ti iasa din prima si sa moara... ai nevoie si de un healer cu tine. asta fiind questul de la wiseman in hunters village .. Quote
Thora! Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dap, am uitat, Cronos te trimite la myumyu Quote