Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Subclasa nu afecteaza main char

Te-ai uitat daca mobul pe care omori are cumva resistance dagger/bow/blunt sau extremly strong mdef/pdef ?

Apropo nu exista Dark Elf Gladiator poate Blade Dancer

Da..m-am uitat , problema e ca la majoritatea mobilor dadea atack failed nu doar la o anumita rasa. Cel mai des pateam la Doom Knight si Falibati din Forbidden Gateway or smthn like that..

Acum joc cu Elf mage si trage de rupe cu light vortex si ice vortex :D.. singura problema la el e ca are viata mica si si-o cam ia la pvp :-<

ps: da , Blade Dancer , dumb me..

alta newb question... ce arma sa pun pe el ?(Elf mage) :)

Deocamdata stau cu Arcana Mace (S) dar ma gandeam sa pun o sabie sau un blunt cu grad A pt ca e enchant scroll-ul mai accesibil(e la shop :D)

Posted

De ce apare atack failed la vrajile cu care trage necromanceru ?aproape intotdeauna patesc asta.. si devine stresant.

Probabil pentru ca monstrii sunt prea mari pentru lvl-ul tau.

Evita sa pui intrebari la care iti poate raspunde foarte frumos www.lineage2.com

Posted

Am jucat zilele trecute pe un server highrate pvp.. din Rusia.. si'am facut vreo 3 chare lvl max

-un dark elf gladiator parca :/

-un human mage Necromancer..

-un elf mage..spellsinger parca :/

2 intrebari:- De ce dau dmg atat de mic cu dark elfu(100-200) ? pe langa Goddard si la Varka Silenos in timp ce altii .. omoara din 3,4 lovituri pe'acolo.

- De ce apare atack failed la vrajile cu care trage necromanceru ?aproape intotdeauna patesc asta.. si devine stresant.

PS: Nu am subclasa la niciunu din caractere , asta sa fie cauza problemelor ? :)

thx :)

lol .. si va intrebati de ce nimeni nu agreeaza high rates ...

Posted

am si eu o intrebare ... momentan sunt un dark wizzard lvl 28 ... si am de ales intre Spellhowler si Phantom Summoner ... initial am vrut sa ma fac sh dar am auzit ca este scump .... se merita ? si ps'u e bun solo ?

ce ar fi mai bine sa ma fac :-s ?

ms

Posted

raul ... nu te-am vazut in joc ... ( joci pe dex nu ? )

a...nope joc pe alt server :D

@CryNow

Pentru solo cel mai bun ar fi un SH + ca e bun si la PVP

Posted

Nu ar fi o idee sa se faca si un serv good vs evil?? Dark Elf, Orc si Dwarf Male sa fie EVIL iar ceilalti Human Elf si Dwarf femeie GOOD si sa cucerim castele iar adena sa se dea pe frag facut + la arma sa se faca doar atunci cand ai omorat un rival (am vazut pe un serv si mi-a placut f mult) :)

Posted

http://imageshack.us No offence, poza e doar pt amuzament, am dat azi peste ea. :D

Btw, nu se poate modifica asa jocul, iti trebuie si un server, nu se stie daca o sa placa lumii.

Posted

Nu ar fi o idee sa se faca si un serv good vs evil?? Dark Elf, Orc si Dwarf Male sa fie EVIL iar ceilalti Human Elf si Dwarf femeie GOOD si sa cucerim castele iar adena sa se dea pe frag facut + la arma sa se faca doar atunci cand ai omorat un rival (am vazut pe un serv si mi-a placut f mult) :)

d0h

1.exista un server despre asa ceva

2.LinkMania nu va avea server de L2

3.Asta numai e L2 deja

Posted

@CryNow :

- depinde mult de ce clasa esti;

- pentru level 32, poti levela extrem de usor in Pilgrims, se poate si solo daca ai best D equipment in camerele mici, cu 4 mobi, dar este de preferat party;

Daca mi-a placut ceva pe DeX, sunt motto-urile IFC:

1. L2 is more than PvE & PvP

2. Is nice to be important, but is more important to be nice

Daca vrei power leveling pe DeX lasa nick sau da-mi pm si se rezolva in limita timpului disponibil.

Dar vei pierde multe lucruri.

Ce se mai întâmplă mă pe forum la DEX? Că am ban de ceva timp

Si mai ziceai de HGZ :D

Posted

http://img413.imageshack.us/img413/8714/shot00004sh8.jpg nick in joc :-" SK momentan ... si recunosc .. m-a batut un tyrant de nici nu-l puteam atinge :(( ( aveam si 2 lvl in fata lui )

cam asa arata nubletea de mine cateva momente :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Word... :D

http://img413.imageshack.us/img413/8714/shot00004sh8.jpg nick in joc :-" SK momentan ... si recunosc .. m-a batut un tyrant de nici nu-l puteam atinge :(( ( aveam si 2 lvl in fata lui )

cam asa arata nubletea de mine cateva momente :bananadance2: :bananadance2:

Cum sa te bata un tyrant? Poate avea echipament de C si tu de D? Tin minte pe Paradise, era un server balansat zic eu, chiar gen oficial. Acolo se oprea echipamentul la gradul B. Adica, atat iti furniza GM shopu'. Si eram lvl 60 cu un SK, se lua de mine un tyrant de 65. Mi-era cam frica sa dau in el, dar ideea este ca nu imi dadea damage prea mare. (cam 25 pe lovitura) Cand dadeam in el cu un Damascus, ii luam cate 100-150. Deci, cum sta treaba aici?

Posted

Word... :D

Cum sa te bata un tyrant? Poate avea echipament de C si tu de D? Tin minte pe Paradise, era un server balansat zic eu, chiar gen oficial. Acolo se oprea echipamentul la gradul B. Adica, atat iti furniza GM shopu'. Si eram lvl 60 cu un SK, se lua de mine un tyrant de 65. Mi-era cam frica sa dau in el, dar ideea este ca nu imi dadea damage prea mare. (cam 25 pe lovitura) Cand dadeam in el cu un Damascus, ii luam cate 100-150. Deci, cum sta treaba aici?

daca stie sa joace cu tyrantul,poate face si un SK

Posted (edited)

thora ... sunt dark wizzard lv 31 si vreo 95% am knowledge armor+pants de la shop ... leather gauntles si ultimii papuci tot de la shop .. si arma ... penultimu dagger de la shop

:-SS si inele/cercei/ lant ... cele mai bune de la shop :( D grade bineinteles

Edited by CryNow