SpecialEffects Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 in gludio la questu de la pet manager mi se pare ca tre sa cumperi itemu .. costa 500 000 Quote
Bavanai Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 deaCe se mai întâmplă mă pe forum la DEX? Că am ban de ceva timp :whistle: Quote
MisterDevil Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :-" nici nu stiam ca este si forum ... doar jocul ... Quote
bullet13 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ce se mai întâmplă mă pe forum la DEX? Că am ban de ceva timp :whistle:e plictiseala ba. Quote
Shade Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :-" nici nu stiam ca este si forum ... doar jocul ...eh nu... //check_memory Quote
0rion Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 vreau si eu o mana de ajutor pe dex ma zgarcitilor :Po sabie...adena...un clan.....orice e bine venit :D Quote
MisterDevil Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :) tank lrbp uimitor ... dintr`un party pregatit pentru un rb ne-am killerit reciproc innainte sa batem rb`u Quote
Shade Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 I present to you my wife and 2 kids http://i18.photobucket.com/albums/b150/dar...x/Shot00000.jpg NEMERNICULE, esti ajutat de admini omg hax Quote
MisterDevil Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 nu stiu cum sa iti spun shade ... dar hax`ul e la moda Quote
Daedalus Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 De ce va feriti de intrebarea mea? Dark Avengerii au reputatie buna pe server?Btw, RAul, de ce ziceai in screenshot ca goddard e cu zapada? Ala nu e Schuttgart? ;) Quote
bullet13 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 vreau si eu o mana de ajutor pe dex ma zgarcitilor :Po sabie...adena...un clan.....orice e bine venit :Dam 1.8kk adena ma. si singurele iteme pe care le aveam in plus (un DC light) au ajuns la guppy ca si-a facut TH. si n-am nici arc de A :rolleyes:De ce va feriti de intrebarea mea? Dark Avengerii au reputatie buna pe server?Btw, RAul, de ce ziceai in screenshot ca goddard e cu zapada? Ala nu e Schuttgart? ;)cum adica "au o reputatie buna"? :blink: Quote
Bavanai Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 De ce va feriti de intrebarea mea? Dark Avengerii au reputatie buna pe server?Iti place sa joci cu el, joci, nu-ti place, nu joci... Tu joci un caracter numai daca-l place server-ul? Joaca cu ce-ti place tie... Quote
Daedalus Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ma refer la faptul ca eu stau pe high-rate, care nu este balansat. Deci probabil ca pe un low rate nu e acelasi lucru. Btw, ce imi recomandati: TH sau AW? ;) Quote
Raul Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 NEMERNICULE, esti ajutat de adminiomg haxDe fapt tocmai castigasem un event de intreabari (Intrebarea era sa ghicim castelul preferat al adminului) si ma teleportat el acolo dupa ce am castigat :D si premiul a fost un accesory la alegere :D De ce va feriti de intrebarea mea? Dark Avengerii au reputatie buna pe server?Btw, RAul, de ce ziceai in screenshot ca goddard e cu zapada? Ala nu e Schuttgart? ;)Eu ziceam ca Schuttgart e practic Goddard numai ca are zapada, ma refeream la oras :error: Quote
Shade Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nimeni care a jucat cu DA pana acum n-a regretat... doar ca e ceva mai greu de crescut decat orice nuker, that's all. Dar e foarte fun clasa, atat in pvp cat si in pve.Intre TH si AW sugerez sa te uiti putin peste skills si sa alegi atent ce ti-ar place: crit chance + crit power + hp + atkspd (deci oarecum balansat) sau crit power + dmg (hex) + 1 more blow de la 66 incolo.@mr.devil: lol ti-ai pus poza aia ca avatar. Quote
Raul Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Few tips guys :D Ce dye-uri sa pun pe AWCe set/arma merg la BAny other tips I could use as well :D Quote
bullet13 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 pe ce ma? pe dagger? nu prea urmaresc threadu' :P daca e vorba de dagger baga +str+dex--con pana cand consideri tu ca esti suficient de mare pentru PvP la greu si-apoi schimbi pe +con + dex --str si bineinteles, nelipsitul +wit-int :) (sau inca 1 + con daca esti th, +dex pw/aw) parerea mea Quote
{Strik3} Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Am jucat zilele trecute pe un server highrate pvp.. din Rusia.. si'am facut vreo 3 chare lvl max-un dark elf gladiator parca :/-un human mage Necromancer..-un elf mage..spellsinger parca :/2 intrebari:- De ce dau dmg atat de mic cu dark elfu(100-200) ? pe langa Goddard si la Varka Silenos in timp ce altii .. omoara din 3,4 lovituri pe'acolo. - De ce apare atack failed la vrajile cu care trage necromanceru ?aproape intotdeauna patesc asta.. si devine stresant.PS: Nu am subclasa la niciunu din caractere , asta sa fie cauza problemelor ? :)thx :) Quote
Raul Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Subclasa nu afecteaza main charTe-ai uitat daca mobul pe care omori are cumva resistance dagger/bow/blunt sau extremly strong mdef/pdef ?Apropo nu exista Dark Elf Gladiator poate Blade Dancer Quote