Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

:"> need si eu cateva sfaturi ... am un dark elf mage lvl 21 ... sper cat mai curand sa devin wizzard :) si joc p dex

am o intrebare ... ce face "pollen" :-?? ? mi'a oferit cineva 170 k adena p 4 chestii d'alea :-O

Posted

Initial sistemul a fost "donezi, primesti un bonus".

Stii ce inseamna donatie?

DON?ŢIE, donaţii, s.f. Contract prin care una dintre părţi transmite celeilalte proprietatea unui bun material fără să primească ceva în schimb

Puteau foarte bine sa dea in schimb un cadou care sa nu debalanseze gameplay-ul. Insa ce faceau ei se numea vanzare de iteme viruale. Plateai si primeai iteme/enchanturi. Numai donatie nu era. Era serviciu de vanzare de iteme virtuale, mascat sunt numele de "donatie".

And then again. Daca ei vindeau iteme virtuale, cei de la NCS ce fac? Cer bani sa te lase sa joci.

lol? Pai din moment ce e jocul lor, serviciul lor, cum sa nu-ti ceara bani? Tu vorbesti la telefon fara sa platesti? lol iar...

La fel si pe WoW. Eu inteleg ca au nevoie de fonduri, dar sa fim seriosi. La WoW, este mai ieftin, vin mai multi playeri.

L2 si WoW au exact acelasi pret.

Posted

re all

Banavai, fa posturile mai scurte, ca ma doare la neuron :P

PS : ce serios (sau oficial, ma rog) pare Shade in ultima vreme...

PPS :

Daca ei vindeau iteme virtuale, cei de la NCS ce fac? Cer bani sa te lase sa joci.

Niste nenorociti...

Posted

Nice to see ya again Thora :)

Daedalus, lipsa ta de argumente din ultimul post ma cam face pe mine castigatorul contradictiei. Asa ca, ori gaseste ceva cu care sa ma contrazici, ori nu mai spama.

Posted

Okok you won. Chiar n-am argumente. :dontknow: Dar parca sa joci L2 era mai scump. Nu mai este 120 USD card pe un an? ;)

Btw... Cred ca m-am prins de ceva. Cred ca nu pot sa joc pe DEX deoarece uitasem hosts file modificat? :mellow:

Posted

stie careva vreun site cu lista de buffs ( cate poti pune pe un char (21?) / durata lor / care raman cu care )

sa nu imi ziceti l2guru sau bravehost ca pe astea le am

sau un serv de PVP cu rata 1x/1x/1x cu NPC raise up your lvl/NPC Class Manager/autolearnskills/GMshop la care sa nu gasesti Hero Weapon,ci sa gasesti in schimb quest items pt nobless (poate si un sistem de olympiad functional = deja cred ca aberez),max enchant +10 pe arma/+8 pe armura,cu dance si songs care sa tina 2 min,fara dual box,desi slabe sperante

chiar nu inteleg dc toate serv PVP sunt toate custom cu bufuri de 1 ora,+50 pe iteme si mai stiu eu ce si nu serv PVP de lineage2 cu cele subscrise mai sus

multumesc anticipat (astept lista aia cu buffs-poate site careva)

Posted

un serv de PVP cu rata 1x/1x/1x cu NPC raise up your lvl/NPC Class Manager/autolearnskills/GMshop

asa ceva n ai sa gasesti

cate poti pune pe un char (21?) / durata lor / care raman cu care

pe c5 fata de c4 poti sa mai pui inca 4 fara sa fii overbuffed,iar lista de buff nu cred ca gasesti..

durata lor:pp/bisop/ee/se/wc/ol 20 minute iar song si dances 2 min,iar daca esti intr un party cu pp si wc buffele de la pp sunt anulate numai de buffele asemanatoare cu cele ale wc ului

chiar nu inteleg dc toate serv PVP sunt toate custom cu bufuri de 1 ora,+50 pe iteme si mai stiu eu ce si nu serv PVP

pai ce vrei ? sa te bufezi mai tot timpul? :)

Posted

asa ceva n ai sa gasesti

pe c5 fata de c4 poti sa mai pui inca 4 fara sa fii overbuffed,iar lista de buff nu cred ca gasesti..

durata lor:pp/bisop/ee/se/wc/ol 20 minute iar song si dances 2 min,iar daca esti intr un party cu pp si wc buffele de la pp sunt anulate numai de buffele asemanatoare cu cele ale wc ului

pai ce vrei ? sa te bufezi mai tot timpul? :)

si tot nu ai zis cate poti pune max pe un char.asta cu 20 de min si 2 min o stiam.eu vreau o lista mai complexa

(mai mult leagata de care dance,song,buffs de pp si wc are stack )

nu prea mai am rabdare si mai ales timp sa joc pe low rate,si daca tot e sa joc pe high rate vreau sa joc l2 nu counterstrike.daca nu ar tine 1 ora poate ar dispare si dualboxu.daca intru pe un serv hr cu 200 playeri iti gasesc 20 de charuri langa grand master in asteptare.vreau sa vad un party complect ( healer,tanker,dmg dealer)nu 5 arcasi vs 5 arcasi sau 5 magi vs 5 magi

pls inca mai astept lista aia daca o are cineva

Posted

:)

Nagasaky' date='Jan 19 2007, 23:07' post='1688958']

Mah Shade sau unu din adminii de pe L2Dex e unu Sp3lH0wle4 care sta la poarta in Gludio si tot omoara pe astia mici . Daca il lovesti te omoar ca nu ai sanse . Si daca nu il lovesti vine dupa tine si iti da poison pana te lasa cu 1HP si SLEEP si toate alea de jucat nu ai cum sa joci . :(

OH NU!!!! MA OMOARA :(( AM PIERDUT 4% LA LVL 15 HELP PLZ :( BAN HIM

btw gludio are mai multe porti :violent:

Posted

pe dex totul e super acum ... tot nu imi pot explica cum de am gasit asa mult polen ...am 32 :-"

iar micutul meu phalus knight tocmai a ajuns la 35 si se pregateste pentru 40 :)

ce te faci dansator sau tank ? :D

Posted

hua buey :)))

poa sa'mi explice si mie cineva .. exact ce tre sa fac cu pollen'u [stiu ca e legat de pets :dooh: ]... si inca un lucru in gludio ... la questu de la pet manager ... cam ce tre sa omor sa'mi pice acel axe ?? ;;)

:beer:

Posted

polenu ... eu l`am dat unui bostan amarat .. mi`a dat o postiune si inca ceva :)) dar oricum pica prea des ....

Ma pregatesc pentru tank ... chiar acum fac partea 2`a a questului :-" incepe sa`mi placa sa tin rb`ii langa mine ^^ mai ales cu 2 healeri sa ma tina in viata >:)