Lasher_ro Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Stiti cine nu a mai postat de mult timp ?Thora :D Quote
Raul Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Stiti cine nu a mai postat de mult timp ?Thora :Dimi e dor de acele posturi kilometrice :D Quote
virus_ro Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 @Bavanai - ah ... atunci .. cand mai intri .. lasa un msg aici sau pe privat ca intru sa`mi fac si eu un char [ hoarda sau alianta ? :D ] @lasher - pff ... bine ca mi`ati zis il anunt ca va e dor de el si poate poate mai pune un post de`ala de cititi 1 sapt la el Quote
Nagasaky Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Ce noob (sau noobe) . Erau doua pe L2Dex . Si facem party . Si incep ele sa vorbeasca nush ce nush cum ca L2 Extreme e cel mai tare cel mai nush ce (care are rate 25x si un server gol pe care nu joaca nimeni de 7x parca sau 10x) . Si le zic eu ca L2Dex e mult mai marfa si mult mai bine facut . Si oricum L2 Extreme e de kko pentru ca serverele lor cad din 30 in 30 de minute . Merg pe burta alea . Si nush cum ajungem sa vorbim despre care e mai bun dintre un SPS si un Sorc . Si i-am demonstrat ca un Sorc e mai bun decat un SPS . Si alea 2 au inceput sa turbeze si sa zica ca am hackuri ca nush ce , ca un Sorc nu bate un SPS :blink: . Wtf! Ce idioate . Mai si injurau . Nush din ce tara erau exact . Oricum erau duse rau . Sa te enervezi in halul ala ca leam facut pe amandoua muci cu tot cu SPS-ul lor . Eram lvl 32 toti 3 . A mai dat cineva peste astfel de exponate? Quote
bullet13 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 din cate stiam eu l2extreme e DEADil gasesti la Bellu@nagasaky erau prea prosti aia :) Quote
Raul Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 il gasesti la Bellu@nagasaky erau prea prosti aia :)mai e acolo ? Quote
Daedalus Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 il gasesti la Bellu@nagasaky erau prea prosti aia :)Extreme? Not dead? Bellu ce ar vrea sa insemne? Ca as vrea sa joc again.Btw Nagasaki, nu comenta ceea ce nu stii, Extreme era printre cele mai bune servere private de L2. Quote
Nagasaky Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Am jucat pe Extreme . Mult timp . Si da era cel mai bun ca se oprea din 10 in 10 minute si nu apuca sa te omoare PK-ul Quote
Raul Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ho mah gata nu ne intereseaza ca a-ti jucat sau nu ca minti sau nu...NO Flames Quote
AgainstAllOdds Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 good sps > good sorc anytime , anywhere Quote
Raul Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Care e in opinia voastra Best support class,Best DD,Best Nuker,Best Tank,Best Buffer... Quote
Nagasaky Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Lol ce motiv as avea sa mint . Asa era . Nu inteleg de ce va ofticati atat cand zic de serverul ala . Nu era nimic bun . Doar o imagine falsa creata . Quote
Raul Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nagasaky' date='Jan 19 2007, 21:32' post='1688721']Lol ce motiv as avea sa mint . Asa era . Nu inteleg de ce va ofticati atat cand zic de serverul ala . Nu era nimic bun . Doar o imagine falsa creata .cum am zis degeaba nu ne intereseaza e mort...mort sa ramana Quote
Bavanai Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 @Bavanai - ah ... atunci .. cand mai intri .. lasa un msg aici sau pe privat ca intru sa`mi fac si eu un char [ hoarda sau alianta ? :D ] Alianta. Stiti cine nu a mai postat de mult timp ? Thora :D Da, chiar ii simt lipsa :( Quote
Nagasaky Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Mah Shade sau unu din adminii de pe L2Dex e unu Sp3lH0wle4 care sta la poarta in Gludio si tot omoara pe astia mici . Daca il lovesti te omoar ca nu ai sanse . Si daca nu il lovesti vine dupa tine si iti da poison pana te lasa cu 1HP si SLEEP si toate alea de jucat nu ai cum sa joci . :( Quote
Shade Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 1. Ce te face sa crezi ca adminii de pe l2dex citesc aici?2. Daca NU il lovesti nu prea are cum sa-ti dea sleep si poison.3. Screenshot si trimite-mi pe mail (vezi pe site, "our staff"... tre log in first) Quote
Nagasaky Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Mneh lasa acum ce rost mai are . Mai bine da si tu pe PM daca nu vrei sa stie toata lumea ID tau de mess . :) Quote
Daedalus Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nagasaki, ca sa-ti demonstrez ca nu ai jucat "mult timp". Serverele L2Extreme se restartau odata la trei zile, la aprox 2.15 PM. In rest cadeau foarte rar, de obicei datorita curentului electric. Gata cu vrajeala ca s-a creeat o imagine falsa, aproape 50 de mii de jucatori erau pe servere. In Top Gamesites 200 era de obicei primul, sau al doilea dupa Dragon Network. Quote
Bavanai Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Da, si administratorii faceau bani gramada ca vindeau iteme virtuale pe bani reali. Ala era server? Quote
Daedalus Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Initial sistemul a fost "donezi, primesti un bonus". Dar a avut o evloutie de backfire. Adminii corupti s-au prins si au profitat. And then again. Daca ei vindeau iteme virtuale, cei de la NCS ce fac? Cer bani sa te lase sa joci. La fel si pe WoW. Eu inteleg ca au nevoie de fonduri, dar sa fim seriosi. La WoW, este mai ieftin, vin mai multi playeri. Deci, pana la urma, a fost un server bun. Corupt, dar bun. Si sa stii ca nu donau prea multi. Arme enchantate? Gaseai un +10 rar. Quote
Shade Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nagasaki, ca sa-ti demonstrez ca nu ai jucat "mult timp". Serverele L2Extreme se restartau odata la trei zile, la aprox 2.15 PM. In rest cadeau foarte rar, de obicei datorita curentului electric. Gata cu vrajeala ca s-a creeat o imagine falsa, aproape 50 de mii de jucatori erau pe servere. In Top Gamesites 200 era de obicei primul, sau al doilea dupa Dragon Network. S-o crezi tu ca erau 50000 de jucatori... poate 50000 de accounts, dar nu e tot una.Era primul, da... de ce?http://img124.echo.cx/img124/985/botgod1sc.jpg(mama de cate ori am aratat poza asta)da, "that POS c1 ROMANIAN server" era dex pe vremea aia.Eu unul n-as juca pe un server unde adminul pune fetele sa se dezbrace ca sa le scoata banurile, si acorda favoruri speciale donatorilor desi in reguli scrie altceva. Quote
0rion Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Care sunteti cei care jucati ln2dex ca am si eu caracter mic sa ma ajutati si pe mine cu cate ceva :P Quote