Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Daca as sta sa citesc toate paginile scrise imi vine rau :D

In mare ce se mai stie despre o eventuala tentativa de server de ln2 pe linkmania ??? are idee cineva ???

Sau este ceva la fel ca rr la bd ptr mu :D

Posted

Daca as sta sa citesc toate paginile scrise imi vine rau :D

In mare ce se mai stie despre o eventuala tentativa de server de ln2 pe linkmania ??? are idee cineva ???

Sau este ceva la fel ca rr la bd ptr mu :D

aici in L2 e o siguranta nu va fi niciodata pe linkmania server :P

Guest Claudel
Posted

PS: Linkmania nu poate sa foloseasca Lineage2 Official Server Files pentru ca e illegal si in al2lea rand nu poate folosi PTS si sa ceara sa platesti ca sa poti juca pentru ca inca o data este illegal, dar poate accepta donatii. (pentru cei care nu stiu cu ceva timp in urma NCsoft impreuna cu FBI-ul au inchis multe dintre celebrele servare mari care foloseau illegal Lineage2 Official Server Files ca sa scape de l2j bugs si max 500 cap players limit. Cu un simple e-mail te duci bas si nu cred ca Linkmania s`ar complica in chestii de genu asta.)

Ok... Deci Evolva e C5, are high si low rate. Dar, cum D-zeu ma conectez? :blink: Chiar nu imi dau seama. Ideea este ca inchid DSG pe 1 feb, si nu prea am gasit un high-rate balansat. Ca m-am saturat sa ai HE cu 30k viata si 2.5k P.Def. :banghead: Si eu sa am un tyrant cu 50k viata si sa te tin in stun. Serverul asta este foarte ciudat. Stiti ce crit rate are tyrantul buffat? peste 1000, deci dai numai critical. Va rog suggestii.

Btw, nu imi merge nici mie DEX. <_<

www.l2.hav0c.com - numai low rate deocamdata (high mai tarliu ceva de genu 500x), daca ai probleme la conectare da-mi msg pe forum.

PS: Daedalus@ daca vrei sa joci un joc si stii sa`l joci nu`ti trebe nici un exploit, plus multisell si multibuy alea au fost deja fixate pe majoritatea servarelor mari asa ca rushii si`au luat`o de data asta destul de rpd chiar daca exploiturile alea de packets erau destul de dragutze, puteai sa iei access si la server daca chiar stiai sa sniffezi packets calumea :) Acum tot ce o sa poti lua esti un auto-ban, asa ca try the easy way, work yer azz off to be good enough as you want to be , thats the only way to not losse anything at all. hfgl

Posted

salutare..

o intrebare! ati facut pana la urma serv? ca am citit prima pagina si era vb ca veti face un serv

Posted

salutare..

o intrebare! ati facut pana la urma serv? ca am citit prima pagina si era vb ca veti face un serv

din pagina in pagina se trezeste cate unu DATI NAIBII SEARCH!!!

Posted

mda.. eu am intrebat frumos...

ce ma seaca genul asta de persoane! inca o data ms pt pont

Bafta

Posted

aici in L2 e o siguranta nu va fi niciodata pe linkmania server :P

Deci mai bine taci, pentru ca Raul are dreptul sa se enerveze. Daca citeai pagina (nici macar nu te-ai obosit) vedeai ce am citat eu. :angry:

Posted

Cand s-a deschis acest post despre ln2 multe persoane se asteaptau si se asteapta sa vada cand se deschide un serv de ln2 pe link...deci incercati si voi sa fiti intelegatori

Si da este lene mare sa citesti o pagina intreaga in care de multe ori gasesti multe contraziceri si nimic concret :P

Deci am inteles ca link nu va avea serv de ln2...deci ptr cei care ma cunosc le transmit salutari si ne auzim cand va fi rr la bd la mu ;)

Kull.....sa inteleg ca pe bani tai joci eve-online ? :D

Posted

Kull.....sa inteleg ca pe bani tai joci eve-online ? :D

de saptamana viitoare :D

@ot : i dont have time to read all teh pages :( does linkmania gonna have l2 server? :pumn:

:D

Posted

@ot : i dont have time to read all teh pages :( does linkmania gonna have l2 server? :pumn:

K!@r :blink:

ffs ppl read .... era raspunsul la intrebarea asta de 2 ori pe pagina asta si ultimul acum 4 posturi ... eu cand am postat aici prima oara , citisem deja toate paginile ... imi plac aberatiile / intrebarile idioate / raspunsurile spinoase si flames ... asa ca pot spune ca a fost un deliciu sa citesc toate paginile :) va recomand sa cititi macar ultima pagina inainte sa postati ... macar asa de dragul gramaticii daca nu de dragul omenirii [ omorati saracii copii / oameni cu intrebarile astea ]

Posted

sper ca nu se supara cineva pt acest mic offtopic ...

ce crezi , daca joc wow acuma inseamna ca nu mai pot vizita forumurile ? :P nu va las eu :))

PS. Bavanai ... ce lvl mai esti ? [ daca mai joci pe Executus ] si lasa`mi nick aici sau pe prv ca as intra si eu 1-2 zile pe realmu ala ... Nodrassil acu dupa BC e foarte instabil si pica din ora in ora ... :(