0zZie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cu riscul de a fi injurat ...vreau sa pun si eu o mica intrebare: stie cineva de unde pot lua (google ? ...been there, done that- no luck) si eu L2 (...c4 sau c5... it doesn't matter) in mai putin de 20 min ? :angry1: ...am prostul noroc de a da peste site-uri de pe care nu pot lua cu mai mult de 50kbps ...si cand am reusit sa il iau cu 2Mbps , la dezarhivare mi-a zis foarte dragut "file corrupted" :dooh: :blink: ...si btw ....pana la urma cand va fi gata serverul de L2 p link ? ...does anybody know ? Quote
truealex Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nagasaky' date='Jan 12 2007, 21:36' post='1671913']Damn am intrat in L2 si se vede pe o rezolutie mica de tot . Stiu ca a mai fost postat un raspuns dar acum nu pot cauta raspunsul . Era o combinatie de 2 taste si intrai in Windows Mode ... can someone tell me again?alt + enter ;) Quote
Kull Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ...si btw ....pana la urma cand va fi gata serverul de L2 p link ? ...does anybody know ? never pe linkmania Quote
Bavanai Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cu riscul de a fi injurat ...vreau sa pun si eu o mica intrebare: stie cineva de unde pot lua (google ? ...been there, done that- no luck) si eu L2 (...c4 sau c5... it doesn't matter) in mai putin de 20 min ? :angry1: ...am prostul noroc de a da peste site-uri de pe care nu pot lua cu mai mult de 50kbps ...si cand am reusit sa il iau cu 2Mbps , la dezarhivare mi-a zis foarte dragut "file corrupted" :dooh: :blink: ...si btw ....pana la urma cand va fi gata serverul de L2 p link ? ...does anybody know ? Nu poti lua cu mai mult de 50 de kbps daca scrii colorat si bold. E o chestie implementata in toate browserele. Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nu poti lua cu mai mult de 50 de kbps daca scrii colorat si bold. E o chestie implementata in toate browserele.zi "zau" cu limba scoasa smart ass. :whistle: dupa care mai pune un reply si la msj asta ...ca doar "the higher your postcount , the bigger your penis is" ....si p mine ceva ma face sa cred ca asta e moto-ul tau :blink: ...and btw ...next time citeste si u mai atent ...am mentionat ca am luat si la 2Mb :right: ...acum lasand la o parte mistourile , imi poate da cineva un sfat folositor sau sa ma astept doar la comentarii de kkt din partea celor care cred ca le creste penisul daca posteaza cat mai mult ? Quote
Raul Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Esti culmea tu nu intelegi ca nu poti lua cu mai mult ? doar daca ai vreo racheta de net...daca nu ai rabdare numai juca e mai bine pentru tine Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Esti culmea tu nu intelegi ca nu poti lua cu mai mult ? doar daca ai vreo racheta de net...daca nu ai rabdare numai juca e mai bine pentru tinemah ...netul meu este foarte bun , nu asta e problema ... si am zis ca am reusit sa iau si cu 2-3 mega (d p gameland.ro) ..dar dupa ce l-am luat mi-am dat seama ca nu e bun d nimik ..pt ca arhiva era bushita Quote
bullet13 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ODC, DC++, astea sunt cele mai indicate :) sau torenturi@nagasaki, e un fisier Options in system-ul jocului. daca nu e full screen scrii acolo la "startupfullscreen=true", daca e de la rezolutie modifici "x=1024" si "y=768" or something :) Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ODC, DC++, astea sunt cele mai indicate :) sau torenturi am incercat si varianta odc ...si am gasit la un singur user ...dar culmea ...omu' avea in calculator numai lineage2.exe si inca vreo 2-3 dll-uri ....cam atat :blink: ...nush ce dreaq facea cu ele Quote
Lasher_ro Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 E mai simplu cu alt+enterhttp://l2.teentelecom.ro/manage/index.phpUite aici L2C5 la viteze mari. Quote
bullet13 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 am incercat si varianta odc ...si am gasit la un singur user ...dar culmea ...omu' avea in calculator numai lineage2.exe si inca vreo 2-3 dll-uri ....cam atat :blink: ...nush ce dreaq facea cu ele ai hub-uri naspa :D cere si tu cateva prietenilor. momentan io sunt la serviciu si nu pot sa te ajut :) Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ms mult Lasher ...chiar acum il iau ...remaning time 2 min :P ...si cred ca voi veni si eu p evolva :P(sper doar sa nu imi spuna iar "file corrupted")ai hub-uri naspa :D.... asta asa e !!!oricum ...daca ma poti contacta mai tarziu si sa ma aprovizionezi cu niste hub-uri bunicele ar fi super ms! Quote
bullet13 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 E mai simplu cu alt+enterdaca dau alt+enter nu mai pot minimaliza jocul :) Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 (edited) Lasher ....ai cumva un link si pt c4 by any chance ?mi-am facut cont p evolva dar nu am primit nici un email de la ei ....am intrat in joc si imi spune ca parola si contul nu coincid.eu am luat deja dp site fisierul "hosts" ...unde trebuie sa il copiez ?...zi-mi si mie pls daca mai imi trebuie vre-un patch sau update , ceva de genu asta ...ca sa pot juca p evolva. Edited January 13, 2007 by 0zZie Quote
Daedalus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nagasaky' date='Jan 12 2007, 21:36' post='1671913']Damn am intrat in L2 si se vede pe o rezolutie mica de tot . Stiu ca a mai fost postat un raspuns dar acum nu pot cauta raspunsul . Era o combinatie de 2 taste si intrai in Windows Mode ... can someone tell me again?Nagasaki, vezi ca merge si daca ai o copie la system. Sa inteleg ca iti mergea inainte, de copia "sanatoasa" :D ai nevoie. Quote
Raul Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Lasher ....ai cumva un link si pt c4 by any chance ?mi-am facut cont p evolva dar nu am primit nici un email de la ei ....am intrat in joc si imi spune ca parola si contul nu coincid.eu am luat deja dp site fisierul "hosts" ...unde trebuie sa il copiez ?...zi-mi si mie pls daca mai imi trebuie vre-un patch sau update , ceva de genu asta ...ca sa pot juca p evolva.dai paste la hosts in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ Nu-ti trebuie nici o activare Quote
0zZie Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dai paste la hosts in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ Nu-ti trebuie nici o activare ms mult !!! u made a noob happy :cool2: Quote
Nagasaky Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ODC, DC++, astea sunt cele mai indicate :) sau torenturi@nagasaki, e un fisier Options in system-ul jocului. daca nu e full screen scrii acolo la "startupfullscreen=true", daca e de la rezolutie modifici "x=1024" si "y=768" or something :) Yep asa am facut ;) . Thanks . Quote
Nagasaky Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 De 2 zile joc pe L2Dex si acum imi tot da o eroare . Am mai patit si inainte dar dadeam reinstall , updatam iar si mergea . Acum nu mai merge deloc . Am facut un screen cu eroare . Tin sa va spun ca aceasta nu apare atunci cand intru in joc . Ci dupa ce imi scriu userul si parola si dau Login . Fix cand dau Login . De la ce poate fi? Lineage 2 Error Quote
0zZie Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 mda .... se pare ca si mie mi-a aparut o mica problema ... <_< am inceput sa joc L2C5 p evolva ...si am reusit sa joc ceva ore bune ...m-am logat de mai multe ori p server ....dar acum dupa ce ma loghez ...aleg serverul ...dau OK ...si nu ma mai conecteaza :blink: are cineva idee care poate fii problema ? :huh: Quote
Raul Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 mda .... se pare ca si mie mi-a aparut o mica problema ... <_< am inceput sa joc L2C5 p evolva ...si am reusit sa joc ceva ore bune ...m-am logat de mai multe ori p server ....dar acum dupa ce ma loghez ...aleg serverul ...dau OK ...si nu ma mai conecteaza :blink: are cineva idee care poate fii problema ? :huh:o fi down Quote
Lasher_ro Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Are niste probleme zilele astea. Ar trebui sa se rezolve in max cateva zile. O sa fie on mai devreme mai mult ca sigur, dar posibil sa mai apara ceva :D Asta pe high, low-ul merge bine ... Quote
Daedalus Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ok... Deci Evolva e C5, are high si low rate. Dar, cum D-zeu ma conectez? :blink: Chiar nu imi dau seama. Ideea este ca inchid DSG pe 1 feb, si nu prea am gasit un high-rate balansat. Ca m-am saturat sa ai HE cu 30k viata si 2.5k P.Def. Si eu sa am un tyrant cu 50k viata si sa te tin in stun. Serverul asta este foarte ciudat. Stiti ce crit rate are tyrantul buffat? peste 1000, deci dai numai critical. Va rog suggestii. Btw, nu imi merge nici mie DEX. <_< Quote
Lasher_ro Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 http://lineage.evolva.ro/connect.php Asta pentru ce mama ei de treaba mai este ? Quote