Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Grats ptr hero AgainstAllOdds :D

am si eu o problema cu lineage 2 c4 can anyone help me??intru in jok scriu comtul iar apoi cand dau login imi da cva si scrie critical erorr ns ce sa fac http://img126.imageshack.us/my.php?image=untitledqn3.png asta este eroarea

Am aceeasi problema numai ca mie mi se intampla in timpul jocului si e chiar iritant mai ales daca in timpul ala ma bat cu mobi sau mai rau sunt la vreun RB :hair: ! Any ideeas? Ah si am tot aplicat si updaterul de pe DEX si nici un efect!

Posted

I need help . Serverul DEX ruleaza C4 sau C5? Pentru ca la ei pe site nu gasesc clientul . Si daca se poate un site sa downloadez clientul RAPID . Sunt pe RDS . Pentru ca asa siteuri gasesc si eu dar sa iau cu 24 de kb/s...

Posted

Nagasaky' date='Jan 12 2007, 00:30' post='1670202']

le era greu sa bage la informations ce versiune foloseste :banghead:

Greu rau fara ochelari:

http://img297.imageshack.us/my.php?image=greuraure0.jpg

Posted

Greu rau fara ochelari:

http://img297.imageshack.us/my.php?image=greuraure0.jpg

Si ce atatea arfe pe capul tau bai baiatule . Ia iao tu mai usor cu tupeul . Nu am vazut si gata tre' sa vi tu aici sa comentezi . Ce sa zic geniul Pamantului .

Posted

Nagasaky' date='Jan 12 2007, 09:37' post='1670463']

Si ce atatea arfe pe capul tau bai baiatule . Ia iao tu mai usor cu tupeul . Nu am vazut si gata tre' sa vi tu aici sa comentezi . Ce sa zic geniul Pamantului .

Sa mori tu. Cine esti sa-i zici lui sa taca? Un pusti de 16 ani? N-ai simtul umorului pe cuvant.

Posted

Nagasaky' date='Jan 12 2007, 09:37' post='1670463']

Pe langa faptul ca n-ai simtul umorului, nici nu stii sa scrii corect. Nu prea meriti aceste 20 de secunde din timpul meu ca sa-ti dau reply dar hai, poate poate pui si tu mana pe carte asa. Toti pustii la pubertate agramati au ajuns sa flame-eze nowadays...

Posted

Pe langa faptul ca n-ai simtul umorului, nici nu stii sa scrii corect. Nu prea meriti aceste 20 de secunde din timpul meu ca sa-ti dau reply dar hai, poate poate pui si tu mana pe carte asa. Toti pustii la pubertate agramati au ajuns sa flame-eze nowadays...

rambo, sa nu-ti plesneasca ceva la cap :lol:

Posted

Damn am intrat in L2 si se vede pe o rezolutie mica de tot . Stiu ca a mai fost postat un raspuns dar acum nu pot cauta raspunsul . Era o combinatie de 2 taste si intrai in Windows Mode ... can someone tell me again?