Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Let me try...

Gg, mersi pentru advice. Can't wait to begin. :)

LE: Sa fiu albastru cat ghinion trebuie sa ai ca fostul update de Paradise sa intre in conflict cu cel de pe DEX? Se pare ca nu mai merg la loto. :banghead: Acuma trebuie sa caut ca ala install la C4 care are 2.4 GB. :blink:

Posted

:lol:

Cine vi se pare mai bun la un PvP intre un Elemental Summoner sau Phantom Summoner ?

PS fara indoiala. La ES iti da heal cubic si inca ceva (nu mai stiu). La PS ai vampiric si storm cubics. Plus ca buff-urile elfilor se bazeaza mai mult pe boost-ul de magie al creaturii. Si daca ar fi sa atace PS-ul cu magia creaturii va lua o mare teapa. ;)

Posted

Si daca ar fi sa atace PS-ul cu magia creaturii va lua o mare teapa.

El se refera la pvp in general, nu la ES vs PS. Deja ma streseaza fazele cand cineva intreaba "cine e mai bun dintre x si y" si toti zic "x, ca-l bate pe y la 1v1".

Si ce vrei? Bani? N-am

El probabil a pus filmul ala ca sa ne bucuram noi de el, nu ca sa-l iei tu cu reply-urile tale acide. Data viitoare cand mai faci un topic o sa te iau si eu cu "asa, si? nu ma intereseaza, pleaca de-aici ca ma stresezi".

gg aao, funny as hell. LMA btw.

Posted

da, la multi ani noua uratule, nici aici nu scapi de mine :P

sa mai faci filmulete, ca ala a fost dragut..

cadoul tau de ziua ta, pt toti :cool2:

chiar si pt cei care nu stiu sa aprecieze :violent: