Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu este balansat

Pentru ca l2 nu a fost niciodata facut sa aiba arcuri +32, sau orice alte arme +32 de altfel. Si uite-asa iti faci impresii aiurea despre joc daca joci pe high-rates...

Aura flare, aura burn sunt non-elemental 100%. Solar flare, solar spark sunt sacred. Singurul earth attack e DECAY, care e damage-over-time type. Dupa lvl 48, in 90% din timp solar spark si aura burn vor da fail si vor face 1 dmg, pentru ca sunt skilluri de lvl 35.

Daca pe l2j merg altfel, nu e vina mea... eu iti spun cum ar trebui sa fie.

Posted

@Raul - elfitzele nu sunt gay :>

@AAO - am facut ieri event last man standing separat pentru +40 si <40 ... a fost fun si cel <40 :D Lasand PvP-ul ca lumea si PvP-ul ... cum oi numi tu "celalalt" pvp deoparte, mi se pare elementar sa poti sa faci diferenta intre aura burn si aura flare ...

@Shade - not to my knowledge, asa functioneaza si pe l2j ... pe l2j sunt probleme mari la tanci, nu la magi.

Posted

@Raul - elfitzele nu sunt gay :>

@AAO - am facut ieri event last man standing separat pentru +40 si <40 ... a fost fun si cel <40 :D Lasand PvP-ul ca lumea si PvP-ul ... cum oi numi tu "celalalt" pvp deoparte, mi se pare elementar sa poti sa faci diferenta intre aura burn si aura flare ...

@Shade - not to my knowledge, asa functioneaza si pe l2j ... pe l2j sunt probleme mari la tanci, nu la magi.

am citit solar flare si aura .... se vorbea de spellsingers nu de elven wizzard si am presupus ca e flare`u .. nu burnu .. o0

Posted

adevarat ca bishop-ul e cel mai greu de omorat ? :)) Adica am facut si eu unul si am 52 cu el, dau 500 si ceva pe bheal :| A vrut un SpS sa faca pk pe mine, n-a reusit, mi-am dat la heal pana mi-a venit rau si intre timp ii mai dadeam si sleep, am stat cred ca vreo 10 min pana a zis ala Stop ca sa nu-i mai dau sleep :D ca se plictisise .... Voi ce parere aveti ?

Posted

Ma rog, gata cu solar si aura flare ca ne-am incurcat rau de tot.

Cei mai gay elf male sunt sigur sws... Cu robe le mai acopera fizicul ala de tocilar. :D

Pentru ca l2 nu a fost niciodata facut sa aiba arcuri +32, sau orice alte arme +32 de altfel. Si uite-asa iti faci impresii aiurea despre joc daca joci pe high-rates...

Nu te contrazic. Astept doar serial-uri la DEX. :sef:

Posted

Astia care jucatzi pe Dex ajutati ma si pe mine plz "cu o arma in fatza si etc "pls help imi tre niste bani sa imi iau si eu ultimu set de la magazin cam in jur de 50.000 de adena :crybaby:

Posted

Voia sa zica unde sa joace... http://www.lineage.ro Asta e DEX. ;)

Si tot nu sunt seriale? Ca am vazut ca erau ieri.

adevarat ca bishop-ul e cel mai greu de omorat ?

Nu. TK e cel mai greu de omorat. Sau destroyer cu guts, dar cine naiba foloseste guts...

Da, pe high-rate e cel mai greu de omorat ca ai mana pots... dar fara alea, ti se duce cam repede mana. Ca sa nu mai zic ca un arcas poate sa-ti dea stun shot si sa te omoare pana iesi...

Posted

Redenumesti fisierul cu melodia care o vrei in numele unui fisier din folderul music. Daca nu merge, incearca sa-l si convertesti "ca lumea" in ogg first.

Ce e nasol e ca nu poti sa-ti dai seama care melodie e unde, si poti sa ajungi sa inlocuiesti una care nu prea o sa se auda vreodata :D

Posted

Am si eu o problema poate unu dintre voi ma puteti ajuta.

Deci:comfiguratia la pc este...

AMD Sempron 2500+

512 RAM

Placa 256

Nui kiar asa performat dar alti la care am auzit merge foarte bine si pe comfiguratia asta.

Problema: cand intru in joc ami ramane blocat pe prima fereastra (nu pot sa fac un print car fi de mare ajutor).

Poate ati mai patito careva sau va pricepeti (am sters windows de nush cate ori,instalat si dezinstalat l2 de nenumarate ori).

E cam prima oara cand vreu sa joc si sunt cam nervos :pumn: :comp1: :comp2: ca am auzit ca e fun.

10x

Ps: L2c5

Posted
Problema: cand intru in joc ami ramane blocat pe prima fereastra (nu pot sa fac un print car fi de mare ajutor).
Ceva mai multe amanunte? Pe ce server joci? Ai pus patchul corect? Ai dat allow la firewall? etc...