Raul Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 hai gata ca o dati prea mult in SpS and everyone knows that Light Elves are gay ^^ Quote
AgainstAllOdds Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a lol .. aura burn nu e aia de pana la lvl 40? pana mea am auzit de pvp ca lumea nu de <40 PS : e normal vere sa nu faci nimic la lvl 78 in pvp cu spelluri de lvl 35 Quote
Shade Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nu este balansat Pentru ca l2 nu a fost niciodata facut sa aiba arcuri +32, sau orice alte arme +32 de altfel. Si uite-asa iti faci impresii aiurea despre joc daca joci pe high-rates...Aura flare, aura burn sunt non-elemental 100%. Solar flare, solar spark sunt sacred. Singurul earth attack e DECAY, care e damage-over-time type. Dupa lvl 48, in 90% din timp solar spark si aura burn vor da fail si vor face 1 dmg, pentru ca sunt skilluri de lvl 35.Daca pe l2j merg altfel, nu e vina mea... eu iti spun cum ar trebui sa fie. Quote
Lasher_ro Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 @Raul - elfitzele nu sunt gay :>@AAO - am facut ieri event last man standing separat pentru +40 si <40 ... a fost fun si cel <40 :D Lasand PvP-ul ca lumea si PvP-ul ... cum oi numi tu "celalalt" pvp deoparte, mi se pare elementar sa poti sa faci diferenta intre aura burn si aura flare ...@Shade - not to my knowledge, asa functioneaza si pe l2j ... pe l2j sunt probleme mari la tanci, nu la magi. Quote
Raul Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 @LasherElfii male sunt gay mai ales echipati in heavy au fizicul dezordonat Quote
AgainstAllOdds Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 @Raul - elfitzele nu sunt gay :>@AAO - am facut ieri event last man standing separat pentru +40 si <40 ... a fost fun si cel <40 :D Lasand PvP-ul ca lumea si PvP-ul ... cum oi numi tu "celalalt" pvp deoparte, mi se pare elementar sa poti sa faci diferenta intre aura burn si aura flare ...@Shade - not to my knowledge, asa functioneaza si pe l2j ... pe l2j sunt probleme mari la tanci, nu la magi.am citit solar flare si aura .... se vorbea de spellsingers nu de elven wizzard si am presupus ca e flare`u .. nu burnu .. o0 Quote
Lasher_ro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 @Raul - Elfii male sunt gay ... punct :P Dar tu ziceai de elfi in general ^^@AAO - Ok, that seems plausable :D Quote
Ghiba Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 adevarat ca bishop-ul e cel mai greu de omorat ? Adica am facut si eu unul si am 52 cu el, dau 500 si ceva pe bheal A vrut un SpS sa faca pk pe mine, n-a reusit, mi-am dat la heal pana mi-a venit rau si intre timp ii mai dadeam si sleep, am stat cred ca vreo 10 min pana a zis ala Stop ca sa nu-i mai dau sleep :D ca se plictisise .... Voi ce parere aveti ? Quote
Daedalus Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ma rog, gata cu solar si aura flare ca ne-am incurcat rau de tot. Cei mai gay elf male sunt sigur sws... Cu robe le mai acopera fizicul ala de tocilar. :D Pentru ca l2 nu a fost niciodata facut sa aiba arcuri +32, sau orice alte arme +32 de altfel. Si uite-asa iti faci impresii aiurea despre joc daca joci pe high-rates...Nu te contrazic. Astept doar serial-uri la DEX. :sef: Quote
Onutz Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Astia care jucatzi pe Dex ajutati ma si pe mine plz "cu o arma in fatza si etc "pls help imi tre niste bani sa imi iau si eu ultimu set de la magazin cam in jur de 50.000 de adena :crybaby: Quote
gandac_zburator Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 imi spune si mie careva de unde por sa iau si eu jocul acesta ca lam tot cautat si nu lam gasit Quote
Raul Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 da gratis nu da nimeni :Dpai e gratis d0h :dooh: Quote
Daedalus Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Voia sa zica unde sa joace... http://www.lineage.ro Asta e DEX. ;) Quote
Shade Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Voia sa zica unde sa joace... http://www.lineage.ro Asta e DEX. ;)Si tot nu sunt seriale? Ca am vazut ca erau ieri.adevarat ca bishop-ul e cel mai greu de omorat ?Nu. TK e cel mai greu de omorat. Sau destroyer cu guts, dar cine naiba foloseste guts...Da, pe high-rate e cel mai greu de omorat ca ai mana pots... dar fara alea, ti se duce cam repede mana. Ca sa nu mai zic ca un arcas poate sa-ti dea stun shot si sa te omoare pana iesi... Quote
Daedalus Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Verific zilnic daca sunt seriale. Sa fiu al naibii, astia dorm? >.< Quote
Shivmoo Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Verific zilnic daca sunt seriale. Sa fiu al naibii, astia dorm? >.<da un pm daca ai nevoie de un cd key pentru dex.. am eu unul.. si nu l-am folosit ;) Quote
Lasher_ro Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cd key-ul nu expira dupa 24 de ore daca nu l-ai folosit? Quote
Daedalus Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asa este in majoritatea cazurilor... ;) Quote
Nagasaky Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Pot inlocui melodiile din L2? Vreau sa pun o melodie din sountrackul LoTR . Si nu stiu cum sa fac . Stie careva vreo metoda? Quote
Raul Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nu cred merge ca si eu as vrea sa pun tot de pe LoTR una (Clive Mansell - Requiem For A Dream) :D Quote
Lasher_ro Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Redenumesti fisierul cu melodia care o vrei in numele unui fisier din folderul music. Daca nu merge, incearca sa-l si convertesti "ca lumea" in ogg first.Ce e nasol e ca nu poti sa-ti dai seama care melodie e unde, si poti sa ajungi sa inlocuiesti una care nu prea o sa se auda vreodata :D Quote
Dropkillerz Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Am si eu o problema poate unu dintre voi ma puteti ajuta. Deci:comfiguratia la pc este... AMD Sempron 2500+ 512 RAM Placa 256 Nui kiar asa performat dar alti la care am auzit merge foarte bine si pe comfiguratia asta. Problema: cand intru in joc ami ramane blocat pe prima fereastra (nu pot sa fac un print car fi de mare ajutor). Poate ati mai patito careva sau va pricepeti (am sters windows de nush cate ori,instalat si dezinstalat l2 de nenumarate ori). E cam prima oara cand vreu sa joc si sunt cam nervos :comp1: ca am auzit ca e fun. 10x Ps: L2c5 Quote
Shade Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Problema: cand intru in joc ami ramane blocat pe prima fereastra (nu pot sa fac un print car fi de mare ajutor). Ceva mai multe amanunte? Pe ce server joci? Ai pus patchul corect? Ai dat allow la firewall? etc... Quote