virus_ro Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 daca alea 3 ore pe zi de l2 vrei sa le petreci injurandu`te cu noobii pe HR .... bafta insa daca vrei sa joci l2 .. joaca pe low rates ... nu`ti sugerez vre`unu pt ca nu am nici un avantaj :) doar atata zic ... serverele HR nu sunt servere de L2 ... se poate spune ca sunt servere de MUonline sau CS .. first shot ... first kill Quote
Lasher_ro Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 si din cate tin minte faci lvl 3 sau 4 din primu mob..Vorbea de off. Si pe off, faci level 2 din 3 mobi daca imi aduc aminte bine. Pt. level 3 nu mai stiu cati iti trebuie. Quote
Daedalus Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer) Quote
virus_ro Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)kind of ... ca si pe oficial ... pe un server cu populatie mare ... se poate spune ca ai GMShop .... avand in vedere ca nu se fac trades ca pe un server cu populatie mica si cea mai uzata moneda de schimb este adena .... Deci .. mergi pe dex .. te duci in giran si vezi acolo "GMShop" ... cauta bine ca gasesti tot ce vrei Quote
Bavanai Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)NU. Retail like, ce nu intelegeti? Quote
Guest Leet Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)o daaaa.. GM shopp au au au da pm la un gm si cere, zii sa iti dea - //send_gmroom - best gm shop ever :dance: Quote
Raul Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)scuze nu ma pot abtine :rofl1: Quote
Daedalus Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ce, n-ai vazut server fara GM shop? Fostul Paradise cum a fost in faza in care nu reuseau sa faca nimic? Dadeai PM la GM si cereai echipament. Asa era. M-am hotarat, ma pun pe DEX... M-am cam plictisit sa am permanent login la pamant. :sef:LE: Mda, no serials, try another day. Quote
Raul Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ori nu te-ai exprimat bine ori nu stiu dar sincer nu am vazut low sau mid rate cu GM Shop.... Quote
Daedalus Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Stai asa. NU ai vazut low sau mid rate cu GM shop? :blink: Quote
Raul Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 sincer? nu numi plac astfel de servere.... :comp1: in fine parca un server de low ar trebui sa fie cat mai apropiat de retail sau off nu inteleg ce cauta un gm shop acolo? Quote
Daedalus Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Eh, fiecare cu gusturile lui... Mie imi plac cele care iti furnizeaza echipament pana la gradul B. De acolo conteaza levelul. Si urasc enchanturile. <_< Ca asa vin si eu cu un arc de +32 si te-am terminat, chiar daca esti tanker. (da, am asistat la chestia asta ieri, eu tanker celalalt cu arc de +25 si din 5 lovituri m-a cocosat) Quote
AgainstAllOdds Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 pai dak n`ai nici o treaba cu jocu` ce sa`ti fac? Quote
Daedalus Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mda, ce sa zic... Hai pe DSG, am un arc de +32, fa-ti tanker si vedem din cate lovituri te fac ciorba. Nu este balansat, ce sa faci... Astia sunt aproape imuni la Hidro Blast (SPS), dar ii cocosezi usor cu Earth. (Solar Flare, Aura Burn)LE: cand vin serial-uri pe DEX, va rog un post, sau PM. ;) Quote
Raul Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 asculta sfatul lui AgainstAllOdds ala deja numai e server cu enchanturi de 15+ pe un server retail like daca ai +10 e ceva... Quote
Lasher_ro Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Solar Flare io as zice ca-i divine, nu earth Quote
Raul Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Solar Flare pwnz oricum sigur nu e earth Quote
AgainstAllOdds Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Solar Flare pwnz oricum sigur nu e earthsolar flare si aura burn nu stiam ca sunt asa bune la pvp dar nah .. :D Quote
Raul Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 solar flare si aura burn nu stiam ca sunt asa bune la pvp dar nah .. :Dwho sayd smth about pvp ? cu aura burn doh chiar nai ce face la pvp ca aia are range de melee daca nu ma insel :whistle: :whistle: Quote
AgainstAllOdds Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 aia scade m.atk cand este folosita in pvp Quote
Daedalus Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 La serverele in care se aplica... Nu scade M.Atk chiar asa de mult... Serverul nu e plin de +15, este exact cum ai spus. Am un AS +9 si chiar ca e ceva. Foarte rar gasesti peste +8. Solar Flare are range ca la spear. ;) Aura Flare este divine? Ai protectie foarte buna la divine damage in general, ca fiind fighter. Este Earth sigur, iti spun eu... Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Poti incerca daca nu ma crezi. ;) Quote
Bavanai Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Este Earth sigur, iti spun eu... Nu este attack elemental, parca si zice in descriere.Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Quote
AgainstAllOdds Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 La serverele in care se aplica... Nu scade M.Atk chiar asa de mult... Serverul nu e plin de +15, este exact cum ai spus. Am un AS +9 si chiar ca e ceva. Foarte rar gasesti peste +8. Solar Flare are range ca la spear. ;) Aura Flare este divine? Ai protectie foarte buna la divine damage in general, ca fiind fighter. Este Earth sigur, iti spun eu... Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Poti incerca daca nu ma crezi. ;)solar flare are range 900 afaik Quote
Lasher_ro Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 La serverele in care se aplica... Nu scade M.Atk chiar asa de mult... Serverul nu e plin de +15, este exact cum ai spus. Am un AS +9 si chiar ca e ceva. Foarte rar gasesti peste +8. Solar Flare are range ca la spear. ;) Aura Flare este divine? Ai protectie foarte buna la divine damage in general, ca fiind fighter. Este Earth sigur, iti spun eu... Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Poti incerca daca nu ma crezi. ;)Nu vreau sa te jignesc, dar ori esti beat ori esti dus ....Am zis SOLAR FLARE E DIVINE. Nu de Aura Flare ffs.Si AAO, scuze, dar aura burn nu scade m atk, ci aura flare ^^Solar Flare are 900 range, nu cat un spear lol.Aura Flare e aproape melee ( in jur de 100 range i think ). Quote