Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

daca alea 3 ore pe zi de l2 vrei sa le petreci injurandu`te cu noobii pe HR .... bafta

insa daca vrei sa joci l2 .. joaca pe low rates ... nu`ti sugerez vre`unu pt ca nu am nici un avantaj :) doar atata zic ... serverele HR nu sunt servere de L2 ... se poate spune ca sunt servere de MUonline sau CS .. first shot ... first kill

Posted

Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)

kind of ... ca si pe oficial ... pe un server cu populatie mare ... se poate spune ca ai GMShop .... avand in vedere ca nu se fac trades ca pe un server cu populatie mica si cea mai uzata moneda de schimb este adena ....

Deci .. mergi pe dex .. te duci in giran si vezi acolo "GMShop" ... cauta bine ca gasesti tot ce vrei

Posted

Sunt si eu curios pe DEX... Deci, ai GM shop? Gasesti echipament macar pana la B-grade acolo? ;) (la GM shop ma refer)

o daaaa.. GM shopp au au au da pm la un gm si cere, zii sa iti dea - //send_gmroom - best gm shop ever

:dance:

Posted

scuze nu ma pot abtine :rofl1:

Posted

Ce, n-ai vazut server fara GM shop? Fostul Paradise cum a fost in faza in care nu reuseau sa faca nimic? Dadeai PM la GM si cereai echipament. Asa era. M-am hotarat, ma pun pe DEX... M-am cam plictisit sa am permanent login la pamant. :sef:

LE: Mda, no serials, try another day.

Posted

sincer? nu numi plac astfel de servere.... :comp1: in fine parca un server de low ar trebui sa fie cat mai apropiat de retail sau off nu inteleg ce cauta un gm shop acolo?

Posted

Eh, fiecare cu gusturile lui... Mie imi plac cele care iti furnizeaza echipament pana la gradul B. De acolo conteaza levelul. Si urasc enchanturile. <_< Ca asa vin si eu cu un arc de +32 si te-am terminat, chiar daca esti tanker. (da, am asistat la chestia asta ieri, eu tanker celalalt cu arc de +25 si din 5 lovituri m-a cocosat)

Posted

Mda, ce sa zic... Hai pe DSG, am un arc de +32, fa-ti tanker si vedem din cate lovituri te fac ciorba. Nu este balansat, ce sa faci... Astia sunt aproape imuni la Hidro Blast (SPS), dar ii cocosezi usor cu Earth. (Solar Flare, Aura Burn)

LE: cand vin serial-uri pe DEX, va rog un post, sau PM. ;)

Posted

solar flare si aura burn nu stiam ca sunt asa bune la pvp dar nah .. :D

who sayd smth about pvp ? cu aura burn doh chiar nai ce face la pvp ca aia are range de melee daca nu ma insel :whistle: :whistle:

Posted

La serverele in care se aplica... Nu scade M.Atk chiar asa de mult... Serverul nu e plin de +15, este exact cum ai spus. Am un AS +9 si chiar ca e ceva. Foarte rar gasesti peste +8. Solar Flare are range ca la spear. ;) Aura Flare este divine? Ai protectie foarte buna la divine damage in general, ca fiind fighter. Este Earth sigur, iti spun eu... Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Poti incerca daca nu ma crezi. ;)

Posted

Este Earth sigur, iti spun eu...

Nu este attack elemental, parca si zice in descriere.

Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;)

Posted

La serverele in care se aplica... Nu scade M.Atk chiar asa de mult... Serverul nu e plin de +15, este exact cum ai spus. Am un AS +9 si chiar ca e ceva. Foarte rar gasesti peste +8. Solar Flare are range ca la spear. ;) Aura Flare este divine? Ai protectie foarte buna la divine damage in general, ca fiind fighter. Este Earth sigur, iti spun eu... Am incercat cu si fara Dance of Earth Guard. Cu el, dadea damage destul de mare... Fara el imi lua mult mai mult. ;) Poti incerca daca nu ma crezi. ;)

solar flare are range 900 afaik

Posted

Nu vreau sa te jignesc, dar ori esti beat ori esti dus ....

Am zis SOLAR FLARE E DIVINE. Nu de Aura Flare ffs.

Si AAO, scuze, dar aura burn nu scade m atk, ci aura flare ^^

Solar Flare are 900 range, nu cat un spear lol.

Aura Flare e aproape melee ( in jur de 100 range i think ).