Guest [HH]Kullstfu Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tips pt bishop? Bishop e healer. Ce tips vrei? :)ce dyes sa mi pun? si set de A? ca stau oleaca pana incarca mana ..Si banuiesc ca SoM e buna pt bish ? :D Quote
Bavanai Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Kullstfu' date='Dec 11 2006, 22:51' post='1596172']ce dyes sa mi pun?++++ WIT +++++ CONsi set de A?MajesticSi banuiesc ca SoM e buna pt bish ? :DMult mai bun un homunkulus... Te scoti mult mai bine la spiritshots. Ma rog, daca vrei sa cheltui mult mai multi bani, adica sute de milioane de adena craftand-o si folosind bssa pentru 10 HP heal in plus n-ai decat... Quote
Guest [HH]Kullstfu Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 faza e ca srv timp de 2 sapt e beta....si cand va trece la rate de 5..sa stiu exact ce sa mi pun pe mine Quote
Shade Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 bishops au majestic set ca "endgame" set. Sau tallum, depinde de preferinte.Ca arma, orice cu acumen + scut. Quote
Lasher_ro Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pt. PvP si solo acumen ... pentru PvE party as pune Mana Up. Quote
bullet13 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pt. PvP si solo acumen ... pentru PvE party as pune Mana Up.daca nu are parte de-un party de incompetenti, n-are probleme cu mana Quote
stick Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Clar ... acumen-ul e baza. Restu sunt panarama ... acuma i sansa sa o testezi si sa ne spui parerea pe pielea ta. Quote
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ce dyes sunt bune la SE si ce sabie sa imi tin homu ? Quote
bullet13 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 pui si tu de-alea de shop la inceput (+4con-5str, +4dex-5str) si la lvl mai mare scoti +dex si bagi +4wit-4men, +1wit-1men. homu will do just fine:de preferat ar fi sa ai 2 , 1+acumen, 1+conversionClar ... acumen-ul e baza. Restu sunt panarama ... acuma i sansa sa o testezi si sa ne spui parerea pe pielea ta.nu sunt panarama. pe healer merge foarte bine si conversion si mana up. mai ales cand te duci cu un singur mag la xp sau cu party de magi/arcasi si e nevoie si de recharge. trebuie sa ai si acumen negresit, pentru pvp :) Quote
Guest [HH]Kullstfu Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Raul..deja mi am pus majestic :Dacu tre sa l caut pe afurisitu ala de mammon sa mi dau unseal si sa mi pun acumen pe homu :D ca sa vad cum se comporta bishopul...ca sa nu ma trezesc pe ratele de 5 ca raman fara mana sau alte chestii Quote
bullet13 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 SA pe C,B grade pui la blacksmith(din giran par example), nu la mammon :) Quote
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kullstfu' date='Dec 12 2006, 14:38' post='1597314']Raul..deja mi am pus majestic :Dacu tre sa l caut pe afurisitu ala de mammon sa mi dau unseal si sa mi pun acumen pe homu :D ca sa vad cum se comporta bishopul...ca sa nu ma trezesc pe ratele de 5 ca raman fara mana sau alte chestiibai deci o sa intru si eu acum ca sa termin si eu questul de SE si ma apuc sa imi iau un homu si sa imi pun pe el SA de conversion sau acumen sa vad... Quote
Bavanai Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hahaha din cate vad e fotm SE-ul pe linkmania :rofl1: Quote
bullet13 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hahaha din cate vad e fotm SE-ul pe linkmania :rofl1: pe raul nu-l poti numi in nici un fel ;) btw, missed ya. none of there here retards can't spam for shit Quote
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 pe raul nu-l poti numi in nici un fel ;) Bai uratule tu vorbesti la tine e corcitura :P Quote
Iverson Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 eu zic asa ca SE e cea mai tare corcitura dar oare... poti sa te duci cu un SE la lvl ? ( cu arcu ) arc > dai heal > arc > dai heal ce ziceti ar mere ? chiar daca e mai avantajos cu party.. Quote
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 eu zic asa ca SE e cea mai tare corcitura dar oare... poti sa te duci cu un SE la lvl ? ( cu arcu ) arc > dai heal > arc > dai heal ce ziceti ar mere ? chiar daca e mai avantajos cu party.. mai avantajos e in party acolo merge pe banda rulanta xp-ul si decat sa iti dai mereu heal mai bine in party si dai group heal :P Quote
AgainstAllOdds Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 sincerjust LOLwhy don`t u just play that class? u need so fcking advices good for nothing Quote
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 sincerjust LOLwhy don`t u just play that class? u need so fcking advices good for nothingwtf ur right pana la urma conteaza omul din spatele caracterului si daca esti destept descoperi repede toate secretele caracterului :D Quote
Shade Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 eu zic asa ca SE e cea mai tare corcitura dar oare... poti sa te duci cu un SE la lvl ? ( cu arcu ) arc > dai heal > arc > dai heal ce ziceti ar mere ? chiar daca e mai avantajos cu party.. Nu. Testat. Daca vrei solo pe mobi rosii ia-ti pole. Pole range > mob range, deci nu te ajung si nici nu consumi mana decat pe root. Pe de alta parte, omori greu. Daca vrei solo pe mobi mai slabi ia-ti un dagger cu focus si scut. Windshackle, some leather armor, and you're set. Din cate am jucat cu SE, am aflat ca se comporta cel mai bine in jocul asta ca TANK (chiar "dureros" de bine as zice). Quote
Guest Leet Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cu pole e aiurea pt ca sunt multi mobi cu stun.. si chiar daca ai raza un pic mai mare.. tot iti da stun, ceea ce devine enervant dupa o perioada :(daca vrei pole ia ceva cu sa longblow (nu stiu daca te scapa de stun de la mobi, n-am incercat) or smth..din cate am observat, arc nu se merita pentru ca ramai fara mana foarte repede, chiar si cu un arc cu sa cs (cheap shot), si pe langa asta ratezi destul de mult..se e healer/asistant char, e bun in party, buff/heal/mana/rest.. nu la solo..daca vrei solo si vrei neaparat dark elf (female - las ca va stiu eu.. pervs - one of em ^^) fa aw sau sk.. chiar si pr daca preferi arcas. (vorbind de fighteri)sau fa sh si nu faci mana rest decat cand ori ramai fara bss, ori you need to visit the little (whateveryouare)'s room Quote
bullet13 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 eu zic asa ca SE e cea mai tare corcitura dar oare... poti sa te duci cu un SE la lvl ? ( cu arcu ) arc > dai heal > arc > dai heal ce ziceti ar mere ? chiar daca e mai avantajos cu party.. arc nu se merita pentru ca nu pici mob-ul mai deloc :D. m-am chinuit io prin cemetery cu root+bop da' am renuntat repede la idee. nu mai zic ca tragea umilitor de incet, chiar si cu swift. cu dagger+focus pe mobi verzi, merge foarte bine in schimb. oricum, nu-ti face tu probleme cu drobul de sare. gasesti party ca SE. treci si joaca. iar faci lvl 15 si te lasi. mai mult ma obosesc io aici sa scriu decat tu sa te joci Quote