Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Arcana? Arcana sucks big time pentru orice tip de mystic, parerea mea. <_< Cast speed nu-ti da, iti da doar MEN parca. Faptul ca-ti mai da inca vreo 200 MP? Chiar nu merita. >.<

Uiti de bonusul de M attack care este foarte bun, poate face diferenta dintre a omori un mob cu 3 lovituri si a-l omori cu 2 lovituri.

Posted

ca A grade cel mai bun e DC ( la roba ) si de S arcana e mai slab ca dc are mai putine obtiuni =))

nukerii nu-s singurii care poarta robe, you know? si parerea mea e ca pe un healer merge mult mai bine majestic..si tallum..

prefer DC nu ma incalzeste cu nimic o arcana zic eu doar pentru cateva puncte la def nu se merita DC robe+SoM se merita

tata, sa ce faci cu som? :)

Posted

Uiti de bonusul de M attack care este foarte bun, poate face diferenta dintre a omori un mob cu 3 lovituri si a-l omori cu 2 lovituri.

Cand o sa iei tu major arcana numai de pvE n-o sa-ti mai arda. Ramai pe DC, sau majestic/tallum daca esti buffer/healer.

niste tips for bishop? ca nu am jucat niciodata cu el...
Tips pt bishop? Bishop e healer. Ce tips vrei? :)

Greater heal pe nukeri, restore life pe meatshields. Un meatshield (destroyer, si cam tot ce are hp+++) chiar e tank daca are un bishop dupa el :) In pvp greater battle heal.

Posted

nu e rau nici +con pe bd, dar ori mergi pe +5 con -5 str si dai numai cu drainuri si prostii, ori -10 con si te faci DD ca lumea... nu le iei cu +1 dex -1 str or smth like that, ca nu se simte diferenta.

De la 78 incolo chiar se merita +con... daca ai intrat in healerii lor, oricum nu apuci sa omori unul, deci mai bine le dai dance of medusa si speri sa prinzi pe cineva pana mori.

Deci asa, da... dar nu cum zice el, sa bagi 2 dex ca-ti da 2% or smth...

Posted

totusi la war in closed spaces.. cum ar fi catacombe, un bd cu dd setup + str + dex can hurt.. alot

Posted

pai el n-are 78. nici nu discut +1 dex -1 str sau ce mai abera el pe-acolo.

si oricum, majoritatea pvp-urilor se petrec in locuri inchise, gen catacombe, IT..bla bla

@shit, my cover was blown :crybaby:

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=853332 :pumn:

de-aici a aflat cine sunt IG. si din postul tau de la "flames and wars" a facut legatura intre bullet13-hcdeathroll-abcd_efgh. do i have to do all the thinking here? <_<

P.S. am tripla personalitate. cool ^_^

P.S.S. te dau in judecata. o sa-mi platesti daune morale

btw shade. cica aveam io in week-end 2200 ping la yahoo si-am ars-o sambata seara si duminica toata ziua prin giran (bine, am fost la un party in disciples da' din cauza lagului am murit toti si-am renuntat la idee :D). si cele mai ieftine valhalle pe care le-am gasit au fost: 200kk +0+acu, si 225kk+3+acu :blink:. vindea o vita bop+4+qr cu 200kk si mi-a stricat invartelile pe-acolo :P. in fine, l-am dat pe 190kk si apoi am avut un piculet de noroc cu Guppy (daca-l stii) care avea nevoie de DC gloves. pe care l-am luat cu 200kk si le-am dat lui pe-o valhalla +4 de care sunt foarte mandru.

dau cu 6 HP mai mult/heal decat cu homu+0 :lol:

P.S.S.S. who the fuck is him/her? -> San1ty