Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

InxeS' date='Dec 8 2006, 18:58' post='1586722']

bullet du`te si cauta`l pe mammon si ia un bres sa ma dekarma si pe mine pliz

avand in vedere ca ai postat ieri, sa inteleg ca nu mai e nevoie? :D

de fapt nu mai e, ca probail mi-ai fi zis pana acum

Posted

jenant. te simti ultimu' poponar din lume. vin ratatii sa dea in tine si tu le faci 15 dmg (daca nu dai miss) si-apoi ii vezi "hahahaha, n00b!!!!". te pisi pe el, fa-ti necro <_<

Posted

NCSoft n-are drepturi de autor in Romania.

Cred ca faci confuzie intre drepturile de autor si marca.

Cel mai probabil, marca Lineage ][ nu este inregistrata la OSIM, adica pot face tricouri inscriptionate sau sa folosesc Lineage ][ fara sa platesc sau sa raspund in fata NCS.

In ceea ce priveste drepturile de autor,

Legea 8 / 1996

Art. 4. (1) Se prezuma a fi autor, pana la proba contrara, persoana sub numele careia opera a fost adusa pentru prima data la cunostinta publica.

(2) Cand opera a fost adusa la cunostinta publica sub forma anonima sau sub un pseudonim care nu permite identificarea autorului, dreptul de autor se exercita de catre persoana fizica sau juridica ce o face publica numai cu consimtamantul autorului, atat timp cat acesta nu-si dezvaluie identitatea.

Ghici cine va avea probleme ?

Noi sigur nu . Este ILEGAL SA JOCI PE ALT SERVER DECAT CEL AL NCSOFTULUI . Read EULA.

Incalcarea EULA este o inclacare a unei conventii civile. Politia nu are nici o treaba cu asta. NCS ar trebui sa actioneze pe cale civila, in judecata, persoana care a incalcat EULA.

Posted

bullet eu ma referam la niste tips and tricks poate ai invatat tu ceva cu SE de cand joci cu el :)

o daa, am jucat o gramada. de la lvl 40 la lvl 55 :D.

pai, in principiu, daca iti faci SE pentru ca bajetii isi fac toti magi, bagi de la 40 karmian+homu(conversion)..sau daca nu-ti permiti homu un crystal staff cu mana up or smth. apoi, B grade, best ar fi bw robe, cu acelasi homu+conversion. de A n-are rost sa vorbim, ar fi tallum, da' nu merita efortu'. eventual bagi si-un homu+acumen sa-l ai la pvp-uri (asta cand iti permiti). dye bagi +con+dex--str (ca doar ai party) si la lvl mai marisor asa arzi si-un +wit-men.

a da, si chiar daca e foarte tenant si plictisitor, icnearca sa nu dormi in party :lol:

dupe mine SE pe un server cu low xp (dex) in party ruleaza : da mana , heal are , buffe are nu e combinatia ideala? :)

dap. mai ales ca sunt o GRAMADA de magi, ai ce face cu el. inca de la lvl 40 m-a luat lumea in party :D si de la 52 deja nu mai fac fata :). si fighteri si magi...cu magii nu prea-mi place, sunt ratati, au viata mica...stau sa ma tot benoclez la HP-ul lor.

am fost in schimbi cu un party de daggeri. le-am dat la baieti VR si stateam ca leguma :D

Posted

Interesant :D deci mi-am ales bine

If you want more tips, remember i was a pro SE on dex c3 :D

Consider +5 wit foarte necesar unui SE, viteza de heals > +5 run speed. Apoi +4 con. BW set pt B, majestic/DC pt A (oricare, maj merge la mana regen, and you need a lot of that). Divine ar fi cel mai bun de C, dar nu se prea gaseste. In PVP ia-ti ceva cu acumen. Daca vrei sa omori si tu, un dual/dagger+focus/pole e esential. Am renuntat la arcuri cand am vazut ce accuracy si atk spd am cu ele. Pole face treaba mai bine.

Anything else, dunno, just ask.

Posted

O intrebare !

La sectiunea Downloads se afla Lineage 2: The Chaotic Chronicle - Full Size Client.

-se poate actualiza la C5? cu autoupdater? sunt avantajat? (ma refer la timp)

Mi-ati zis sa dl de www.lineage2.com dar.. trebe sa platesc dupa cate vad,va rog un pm de unde pot sa iau c5. :)

Posted

O intrebare !

La sectiunea Downloads se afla Lineage 2: The Chaotic Chronicle - Full Size Client.

-se poate actualiza la C5? cu autoupdater? sunt avantajat? (ma refer la timp)

Mi-ati zis sa dl de www.lineage2.com dar.. trebe sa platesc dupa cate vad,va rog un pm de unde pot sa iau c5. :)

Asta sa-ti raspunda cine se ocupa de sectiunea downloads.

Da, se poate cu updater.

Nu, nu esti avantajat ca merge greu si trebuie sa faci asta de fiecare data cand vrei sa reinstalezi.

NU trebuie sa platesti sa downloadezi clientul.Trebuie sa platesti ca sa joci pe serverele oficiale.

Guest [HH]Kullstfu
Posted

niste tips for bishop? ca nu am jucat niciodata cu el...