Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

eu joc p dex .. am human warrior lvl 26 :| is n00b in l2 ... si ma cam seaca human fighter'u k da dmg mic :(((

imi recomandati un char ? va rog :tiphat: (vreau s'o iau d la inceput <_<

Posted

Deci... Sa inteleg ca exista cu updater si cu hosts file. Cam prostie, da' ma rog... Daca sunt legale e bine... Nu mai merge echoKinetics si ma gandeam ca poate l-au sters. Dar au zis ca va fi un downtime major pentru a iesi Bartz din beta, deci... Asta sper ca e. ;)

L2j e bazat pe java, facut from scratch de catre echipa de la l2j. E un emulator.

L2off foloseste clientul NCsoft modificat, deci nu e emulator. Din cauza ca foloseste clientul l2 al NCS, este ilegal.

Posted

eu joc p dex .. am human warrior lvl 26 :| is n00b in l2 ... si ma cam seaca human fighter'u k da dmg mic :(((

imi recomandati un char ? va rog :tiphat: (vreau s'o iau d la inceput <_<

use a nuker(Human Wizzard,Dark Elf Wizzard....) pana la lvl 25 cam asa nu prea o sa ai probleme acolo doar e o tactica hit and run :D

Posted

Poate ma pun si eu pe DEX... Chiar daca nu-mi chiar place sa stau 24/7 pe lvluit... Chiar nu am alte servere pe care sa joc... :(

Btw, Shade mersi pentru explicatie. :right:

LE: DEX are decat un server de 4x? :(

Posted

LE: DEX are decat un server de 4x? :(

Pai la ce te ajuta mai multe servere? Ca oricum joci pe unu singur... Mai bine unu si cu populatie mare decat 13 servere si sa vad un om pe zi.

Posted

nu prea am tangente cu forumul dex .... insa e legat de server sub forma de sfat ...

@Dae - nu intra acuma pe dex ... iti vei face o parere proasta din cauza lag`ului [ prea multi useri de cand s`au inchis unele servere ]

Posted

Pai la ce te ajuta mai multe servere? Ca oricum joci pe unu singur... Mai bine unu si cu populatie mare decat 13 servere si sa vad un om pe zi.

cre'ca omu' se referea la un srv cu xp rate mai mare (mai pe la 4-5000x asa :D)

InxeS' date='Nov 28 2006, 12:04' post='1561200']

inca nu.. m`am culcat aseara

pai baaaaaa, nu asa se crateaza iteme :D. nimic nu stii, ai lasat si tu shop in dion cu 50k CL? ai lasat pe dracu' :P

Posted

cre'ca omu' se referea la un srv cu xp rate mai mare (mai pe la 4-5000x asa :D)

pai baaaaaa, nu asa se crateaza iteme :D. nimic nu stii, ai lasat si tu shop in dion cu 50k CL? ai lasat pe dracu' :P

am uitat..

Posted

InxeS' date='Nov 28 2006, 13:23' post='1561345']

am uitat..

ce uom. io parca m-as apuca sa fac vreun tateossian earring ceva....sunt cam 0 pe maths si cash, sa vedem cum o scot la capat :P

Posted

pacat de dex ca nu e ceva miscare prin arena :)

De fapt, pacat ca nu merg shots. (da Lasher, stiu ca o sa fie ceva "very soon" :D )

m`am dus azi si am omorat niste persoane

Ai grija sa nu depasesti creterea demografica, o sa ramai singur pe server.

Banavai, nu puteti sa bagati C5 pentru InexS ? Ca uite, el a terminat jocul si de plictiseala devine criminal in serie.

Era sa uit de On Topic :

Viruse, am facut rost de lame de Bloody Orchid.

Posted

InxeS' date='Nov 27 2006, 23:30' post='1560672']

pacat de dex ca nu e ceva miscare prin arena :) m`am dus azi si am omorat niste persoane :(

printre care si eu :)) eu eram holocaust inxes :)

si aiurea rau, cu pr de 70 cu arc de c in mana i-am dat lu inxes cand era dezbracat vreo 1k dmg :| aiurea rau

Posted

ya, e ss lag pe dex in ultima vreme... mutat sql pe alt server, no result... ffs

singura solutie ar fi niste procesoare noi... but we're doing more than that :P

@daedalus: mai asteapta putin pana sa te apuci de dex... new server soon

Posted

ya, e ss lag pe dex in ultima vreme... mutat sql pe alt server, no result... ffs

ce rate or sa fie ??

Posted

InxeS' date='Nov 28 2006, 12:04' post='1561200']

@virus

go back to l2j si lasa`ne

nu vroiam sa incep iar dar vad ca [ gandindu`ma la o veche gluma ... ] prostia te urmareste si culmea .... tu nu esti prea rapid

Eu incercam sa`i spun acelasi lucru care i`l spune si bunul tau [ nostru :blink: ] admin , ceea ce inseamna ca nu esti de`acord nici cu el

Ajungand in sfarsit [ lol ] la partea cu "go back to l2j" ... asta o numesti u o "insulta" ? pentru mine nu e ... de la un om care nu stie sa zica decat "petarde de servere" fara sa vada despre ce e vorba [ lucru ce toti cei care "ne certam" aici l`am facut ... pt ca stiu ca esti mai incet la minte ... o sa ti`i si enumerez : Shade , Thora , Lasher , Bavanai , eu , HGZ , Raul .... culmea - cica - , tu nu te regasesti in acea lista ... tu esti cum era HGZ inainte ... L2OFF SUCKS L2J RULZZZZZZZZZZZZZ , numa ca el s`a desteptat si a incercat si l2off inainte sa mai spuna lucruri "noi" ]

mda .. iar iese maricel postu ...

Virus, o sa faca upgrade la hardware ( sau au facut deja, nu stiu exact ).

Coming Soon .... i know the procedure :dooh:

De fapt, pacat ca nu merg shots. (da Lasher, stiu ca o sa fie ceva "very soon" :D )

exact la asta ma refeream si eu cand am spus sa se apuce putin mai tarziu ... era spre binele serverului daca nu ti`ai dat seama AOO

Cica on-topic :

Era sa uit de On Topic :

Viruse, am facut rost de lame de Bloody Orchid.

Zi`i asta lui Dae ... eu n`am treaba cu cutitu ala ... il urasc

Posted

2 rugaminti ;;)

a. care joaca pe dex ... si are prea mult adena(sa un staff in + ) ... si n'are ce face ... poate imi dai un pm ;;)

b. care stiti servere gratuite cu exp mare (sa invatz cum sta treaba :P ) pm me

ms 2 all :tiphat:

Posted

2 rugaminti ;;)

a. care joaca pe dex ... si are prea mult adena(sa un staff in + ) ... si n'are ce face ... poate imi dai un pm ;;)

b. care stiti servere gratuite cu exp mare (sa invatz cum sta treaba :P ) pm me

ms 2 all :tiphat:

daca vrei sa inveti cum sta treaba joaca in continuare pe dex

Posted

I have a problem :D mi-am reinstalat L2-ul si i-am facut update si acu de fiecare data cand introduc pass si cont imi zice password incorect

Probabil din cauza ca update-ul "distruge" orice urma a patchului DEX si instaleaza altca cronica (5). Nu sunt sigur insa!