Raul Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ma baieti ..nam mai intrat pe forum linkmania de jumate de an ..nush ce mia venit acuma..cred ca doar sunt curios de ceva ...se mai face server de lineage pe link?:P (ma bag si eu in seama..no offence guys)Server de L2 = never sau nu prea curand Quote
iLoveCalifornia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 u' date='Nov 21 2006, 18:23' post='1545202']un link plsss :D@cand intru in joc imi zice : Game Guard update was canceled. Please verify your network or fire wallma ajuta si pe mine cineva cu un patch ceva sa fac update :cool2: Quote
virus_ro Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 www.google.ro si cauti directx 9.0c ... dupa aia intri in LineageII.exe si dai check files [ chiar daca iti face update si scrie ca e gata .... ii dau check files ] si dupa aia bagi patch de la cine stie ce sv PS. iti da connection intrerupted pt ca nu ai conexiune stabila pe extern ... vorbeste cu administratorul de retea Quote
Shade Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pe DEX am inceput sa bat chiar de-astia de lvl mai mare. rofl, ia un char de 60+ cu care nu ai jucat decat pe high-rates si intra intr-un war. Sa te vad. Quote
bullet13 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 rofl, ia un char de 60+ cu care nu ai jucat decat pe high-rates si intra intr-un war. Sa te vad.lasa-l ma ca e meseriasnu mai am suspend. i can post again :bananadance2: btw, am terminat si io aseara Q de sagittarius :rolleyes: Quote
Raul Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Felicitari uratule :) :clap: inca 2 levele si scapi Quote
virus_ro Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 lasa-l ma ca e meserias nu mai am suspend. i can post again :bananadance2: btw, am terminat si io aseara Q de sagittarius :rolleyes: asa sunt toti care vin de pe HR ... meseriasi si L2Pro [ ] GG pt un-suspend imi place ca viziteaza si "cei certati cu legea" threadul asta ... asa poate ma incingem putin atmosfera si iese iar war :kar: Quote
iLoveCalifornia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 virus am facut ce am putu dar tot degeaba cand intru imi apare Game guard update canceled :crybaby: :crybaby: ma ajutati va rog hai ca sunteti meseriasi Quote
Raul Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 incearca format la C: dupa instaleaza L2 C5 si fa-i update Quote
iLoveCalifornia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 nothing tot aceasi problema ce dreqqq areee am incercat de 3 zile un tehnician l2 nu este pe aici Quote
Lasher_ro Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 @AAOROFL @ Your chat window ... dc ai sta cu system messages in amandoua nu inteleg :D Nice crit anyway. Quote
Daedalus Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 lemme guess. esti necroNu, am Dominator. :blink: Prefer sa omor greu, dar sigur. Drain-ul ala chiar ajuta. Spre deosebore de sorc, acum chiar imi permit sa joc cu arcane power. ;) Tu chiar crezi ca_conteaza in L2 pe cine bati 1 vs 1 la cat de dezechilibrat e jocul? Uite adu tu un cutitar lvl 75 full A, si mie da-mi un necro lvl 65 in karmian si homu si-ti bat cutitaru de nu stie de el. Asta sa-ti arat cat de lame e sa te lauzi ca bati pe cineva in 1 vs 1, pentru ca eu n-as juca niciodata necro, e prea usor, este caracter de newbies sa poa' sa bata si ei fara prea multa experienta...Of, Banavai, cutitarul este printre singurele clase care bate cam orice mystic. Deoarece M.Def. este mediocru, iar P.Atk este si-asa mare, da pai dat la un mage. ;)Trebuie sa fii destul de norocos sa bati un cutitar de acelasi lvl. ;) Quote
iLoveCalifornia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 u' date='Nov 21 2006, 18:52' post='1545250']ma ajuta si pe mine cineva cu un patch ceva sa fac update :cool2: imi da eroare cand intru in joc ,, zice ceva de Game Guard am facut update alea alea nimic ce dreq sa-i mai fac Quote
Raul Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Trebuie sa fii destul de norocos sa bati un cutitar de acelasi lvl. ;)Sau cutitarul un n00b Quote
Daedalus Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Da, sau cutitarul noob. :D Sincer nu prea am ras eu cutitari la viata mea... ;) Doar cu tankeri, dar cu mystici nu cred ca am luat 10. :( Quote
Shade Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Of, Banavai, cutitarul este printre singurele clase care bate cam orice mystic. Deoarece M.Def. este mediocru, iar P.Atk este si-asa mare, da pai dat la un mage. wink.gifTrebuie sa fii destul de norocos sa bati un cutitar de acelasi lvl. Nu te pronunta inca, mai trebuie sa inveti. Cutitarii sunt foarte slabi pe c4, bunicei pe c5. Dar impotriva heavy armor nu fac mare lucru.O sa vezi mai incolo ca in l2, 900 range > all daca e vorba de pvp organizat. Quote
Thora! Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu te pronunta inca, mai trebuie sa inveti. Cutitarii sunt foarte slabi pe c4, bunicei pe c5. Dar impotriva heavy armor nu fac mare lucru.O sa vezi mai incolo ca in l2, 900 range > all daca e vorba de pvp organizat.C5 = Hate in PvP. Incepe sa nu prea mai fie un punct atat de forte 900 range. Quote
iLoveCalifornia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ma ajuta si pe mine cu eroarea de la l2 c5 :dontknow: ? Quote
silversky Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Sunt încă mic în Lineage :) şi am o întrebare : unde aş putea găsi monştrii de lvl 38-40 în afară de sudul oraşului Giran (zona Heine - Field of Whispers,etc) ? Quote
Thora! Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 - Hardins Academy (soloing);- Cruma Parter (recomandat party, cu atentionarea ca e PK zone :D )- Execution Grounds (soloing, PK zone :D )- Pilgrims Necropolis / Heretics Catacomb (party necesar)- Tanor (party recomandat, grupuri de mobi)- Garden Of Eva (soloing / party)- Death Valley (soloing)- Ivory Tower, jos in groapa (soloing)Cred ca mai sunt, dar in mod normal sigur ajungi la 50 pana treci prin toate :D (pe un server >2x) Quote
[HH]InxeS Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 pe ce servere ati jucat nush cutitar cu p.atk mare? wtf @lasher nu vezi ba ca era pe trade sa se vada dmg`urle facute + co? Quote
Lasher_ro Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Aia nu observam ... me noob :DDesi io-s mai sadic si scot system messages in toate ferestrele ^^@Thora - In afara de EG, Pilgrims/Heretics, restul zonelor sunt pt 40+ ( cu second class facut ).Locuri bune de batut la 38-40 ( asta intre questurile de clasa of course :) ) ar fi prin breka stronghold pe la Overlord/Shaman, Death Pass pe la Wyrm, Guardian Basilisk, poate Road Scavenger, Plains of Lizardman ... si cred ca-i suficient, oricum o sa te ocupi de quest mai mult ... Quote
bullet13 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 normal, cutitarul are cel mai mare p atk :blink:@silversky: Sea of Spores Quote
Daedalus Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nu stiu, asa o fi C5, insa 90% din atacuri reusesc, insa dagger-urile au un P.Atk. imputit rau. Un soul separator P.Atk. doar 200? :blink: Stai asa nene, este cel mai bun dagger de A, iar Damascus-ul (sword de B ) are P.Atk. 194? Mi se pare nedrept. Foarte nedrept. Acum tankerii au si un P.Atk. mult mai bun.LE: bullet te contrazic, arcasii au P.Atk. cel mai mare. Dar dau ca naiba. Quote