Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ma baieti ..nam mai intrat pe forum linkmania de jumate de an ..nush ce mia venit acuma..cred ca doar sunt curios de ceva ...se mai face server de lineage pe link?:P

(ma bag si eu in seama..no offence guys)

Server de L2 = never sau nu prea curand

Posted

www.google.ro si cauti directx 9.0c ... dupa aia intri in LineageII.exe si dai check files [ chiar daca iti face update si scrie ca e gata .... ii dau check files ] si dupa aia bagi patch de la cine stie ce sv

PS. iti da connection intrerupted pt ca nu ai conexiune stabila pe extern ... vorbeste cu administratorul de retea

Posted

rofl, ia un char de 60+ cu care nu ai jucat decat pe high-rates si intra intr-un war. Sa te vad.

lasa-l ma ca e meserias

nu mai am suspend. i can post again :bananadance2:

btw, am terminat si io aseara Q de sagittarius :rolleyes:

Posted

lasa-l ma ca e meserias

nu mai am suspend. i can post again :bananadance2:

btw, am terminat si io aseara Q de sagittarius :rolleyes:

asa sunt toti care vin de pe HR ... meseriasi si L2Pro [ :pumn: ]

GG pt un-suspend :)) imi place ca viziteaza si "cei certati cu legea" threadul asta ... asa poate ma incingem putin atmosfera si iese iar war :box::gun: :kar:

Posted

lemme guess. esti necro

Nu, am Dominator. :blink: Prefer sa omor greu, dar sigur. Drain-ul ala chiar ajuta. Spre deosebore de sorc, acum chiar imi permit sa joc cu arcane power. ;)

Tu chiar crezi ca_conteaza in L2 pe cine bati 1 vs 1 la cat de dezechilibrat e jocul? Uite adu tu un cutitar lvl 75 full A, si mie da-mi un necro lvl 65 in karmian si homu si-ti bat cutitaru de nu stie de el. Asta sa-ti arat cat de lame e sa te lauzi ca bati pe cineva in 1 vs 1, pentru ca eu n-as juca niciodata necro, e prea usor, este caracter de newbies sa poa' sa bata si ei fara prea multa experienta...

Of, Banavai, cutitarul este printre singurele clase care bate cam orice mystic. Deoarece M.Def. este mediocru, iar P.Atk este si-asa mare, da pai dat la un mage. ;)

Trebuie sa fii destul de norocos sa bati un cutitar de acelasi lvl. ;)

Posted

Of, Banavai, cutitarul este printre singurele clase care bate cam orice mystic. Deoarece M.Def. este mediocru, iar P.Atk este si-asa mare, da pai dat la un mage. wink.gif

Trebuie sa fii destul de norocos sa bati un cutitar de acelasi lvl.

Nu te pronunta inca, mai trebuie sa inveti. Cutitarii sunt foarte slabi pe c4, bunicei pe c5. Dar impotriva heavy armor nu fac mare lucru.

O sa vezi mai incolo ca in l2, 900 range > all daca e vorba de pvp organizat.

Posted

Nu te pronunta inca, mai trebuie sa inveti. Cutitarii sunt foarte slabi pe c4, bunicei pe c5. Dar impotriva heavy armor nu fac mare lucru.

O sa vezi mai incolo ca in l2, 900 range > all daca e vorba de pvp organizat.

C5 = Hate in PvP. Incepe sa nu prea mai fie un punct atat de forte 900 range.

Posted

- Hardins Academy (soloing);

- Cruma Parter (recomandat party, cu atentionarea ca e PK zone :D )

- Execution Grounds (soloing, PK zone :D )

- Pilgrims Necropolis / Heretics Catacomb (party necesar)

- Tanor (party recomandat, grupuri de mobi)

- Garden Of Eva (soloing / party)

- Death Valley (soloing)

- Ivory Tower, jos in groapa (soloing)

Cred ca mai sunt, dar in mod normal sigur ajungi la 50 pana treci prin toate :D (pe un server >2x)

Posted

Aia nu observam ... me noob :D

Desi io-s mai sadic si scot system messages in toate ferestrele ^^

@Thora - In afara de EG, Pilgrims/Heretics, restul zonelor sunt pt 40+ ( cu second class facut ).

Locuri bune de batut la 38-40 ( asta intre questurile de clasa of course :) ) ar fi prin breka stronghold pe la Overlord/Shaman, Death Pass pe la Wyrm, Guardian Basilisk, poate Road Scavenger, Plains of Lizardman ... si cred ca-i suficient, oricum o sa te ocupi de quest mai mult ...

Posted

Nu stiu, asa o fi C5, insa 90% din atacuri reusesc, insa dagger-urile au un P.Atk. imputit rau. Un soul separator P.Atk. doar 200? :blink: Stai asa nene, este cel mai bun dagger de A, iar Damascus-ul (sword de B ) are P.Atk. 194? Mi se pare nedrept. Foarte nedrept. Acum tankerii au si un P.Atk. mult mai bun.

LE: bullet te contrazic, arcasii au P.Atk. cel mai mare. Dar dau ca naiba.