CPU Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Russians sux :Drussian chiar stiu sa joace.cel putin aia care jucau pe dex stiau sa joace. Quote
[HH]InxeS Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 russian chiar stiu sa joace.cel putin aia care jucau pe dex stiau sa joace.ROOOOOOOOOOOOOOOFLcare erau rushii aia ? Quote
sapte_dude Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 InxeS' date='Nov 20 2006, 16:04' post='1542632']ROOOOOOOOOOOOOOOFL care erau rushii aia ? haxx0rii aia de la voi din ally, GoodFriends :rofl1: . aia si RooTs sunt singurii care au reusit sa ia bataie de la mine 4 Vs. 1 cu CH buffs iar nu mi-a crescut soul cry-u' la baium. sa-mi bag picioarele, e jenant arcu' ala fara SA :-s Quote
Bavanai Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 iar nu mi-a crescut soul cry-u' la baium. sa-mi bag picioarele, e jenant arcu' ala fara SA :-sTot atat de lent o sa fie si cu QR. Va avea acelasi attack speed, doar bara albastra se va duce putin mai repede... Quote
sapte_dude Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tot atat de lent o sa fie si cu QR. Va avea acelasi attack speed, doar bara albastra se va duce putin mai repede... stiu ca o sa am acelasi atk speed, da' o sa trag mai repede. ti-am zis ca am testat: un HE cu soul bow +qr si +5dex din dye "lansa" sageti mai repede decat mine cu BoP +qr (fara dye+dex). atat ca faci kite mai greu cu soul bow fata de unu' cu slow atk speed. si e rosie da-o dracu' :D edit:+dmg during pvp Quote
Bavanai Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 deci e clar..extreme nu mai revine prea curand !?l2x era afacere, nu server. monthly bill pentru server costa ~2000$, si ei faceau 10.000$+ prin "donatii" (care de fapt erau vanzari de iteme virtuale, nu donatii), de aceea serverul a fost inchis. Quote
Bavanai Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 si e rosie da-o dracu' :D N-am mai jucat de ceva timp :dooh: edit:+dmg during pvp Da, ala-i misto :) Quote
Raul Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 @Banavai Imi pun si eu asta a ta cu rus hater :) Quote
Bavanai Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 @Banavai Imi pun si eu asta a ta cu rus hater :)yeah sure Quote
[HH]InxeS Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 haxx0rii aia de la voi din ally, GoodFriends :rofl1: . aia si RooTs sunt singurii care au reusit sa ia bataie de la mine 4 Vs. 1 cu CH buffs iar nu mi-a crescut soul cry-u' la baium. sa-mi bag picioarele, e jenant arcu' ala fara SA :-s ce lameri ati fost la faza asta .. "cica" ati omorat pe baium dimineata la 6-7 doar sa nu venim sa va rupem cururile in toi Quote
sapte_dude Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 InxeS' date='Nov 20 2006, 21:19' post='1543348']ce lameri ati fost la faza asta .. "cica" ati omorat pe baium dimineata la 6-7 doar sa nu venim sa va rupem cururile in toi io eram la serviciu :blink: vreti invitatie speciala? :rofl1: Quote
Daedalus Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Asa pare la prima vedere, dar nu e deloc asa. Experienta in pvp... unde? Ce faci tu acum pe high-rate n-o sa faci in veci pe low-rate... Du-te pe un server serios, unde sunt wars, sieges etc.... nu 1v1 prin arena, sau pe campie. Du-te pe un server unde daca te duci in blazing swamp si vezi pe cineva cu war tag venind, e ori mori, ori omoara... du-te pe un server unde exista ceva actiune, acum ca au aparut c4 retail files high-rates deja sunt degeaba imo. Experienta in pvp nu faci vazand toate clasele si jucand cu ele de vreo 2-3(zeci) de ori pana te plictisesti... apoi vii pe low-rate si te intrebi de ce nu merge strategia initiala. Pai simplu, ca pe low-rate n-o sa ai tu arme +20 si buffs de fiecare data.http://files.filefront.com/dvp_11_121106av...;/fileinfo.html poftim exemplu de retail pvp... ignora-l pe cel care joaca, a dat prea multi bani ca sa ajunga acolo. Ideea e ca asa ceva nu vezi decat ori pe 1x ori pe low-rate.Shade, aici nu prea exista enchant-uri. Deci te rog, l-ai incercat? Sigur ca nu. Tu zici ca pe low rate n-o sa mearga? Ia ghici! Pe DEX am inceput sa bat chiar de-astia de lvl mai mare. ;) Pentru ca ei chiar nu stiu sa joace... Nu este atat de dezechlibrat cum crezi. Quote
Bavanai Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pe DEX am inceput sa bat chiar de-astia de lvl mai mare.Tu chiar crezi ca_conteaza in L2 pe cine bati 1 vs 1 la cat de dezechilibrat e jocul? Uite adu tu un cutitar lvl 75 full A, si mie da-mi un necro lvl 65 in karmian si homu si-ti bat cutitaru de nu stie de el. Asta sa-ti arat cat de lame e sa te lauzi ca bati pe cineva in 1 vs 1, pentru ca eu n-as juca niciodata necro, e prea usor, este caracter de newbies sa poa' sa bata si ei fara prea multa experienta... Quote
Raul Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 daca vreti senzatii tari in pvp folositi dwarfi sau bufferi dar si bufferu o trage bine dak stii cu el :) Quote
sapte_dude Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 daca vreti senzatii tari in pvp folositi dwarfi sau bufferi dar si bufferu o trage bine dak stii cu el :)am ars io pe unii in EG cu un human cleric de 37 :rofl1: Quote
iLoveCalifornia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Am lineage 2 c5 am tras patch de la un server dar cand intru imi zice " Update Canceled bla bla Game Guard.... " ce sa fac ca nu am nici un patch sa'i dau update :dooh: pls help :D Quote
sapte_dude Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nothin' interestingcounting sheeps, 38562 till i go home (30 minutes) Quote
iLoveCalifornia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 am dat setup se incarca el si deodata se blocheaza si imi zice ceva de DIRECTX 9.0c Quote
sapte_dude Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 downloadeaza direct x 9.0c :rolleyes: Quote
[HH]InxeS Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 daca vreti senzatii tari in pvp folositi dwarfi sau bufferi dar si bufferu o trage bine dak stii cu el :)rofl.... de unde le scoti? Quote
Halexx Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ma baieti ..nam mai intrat pe forum linkmania de jumate de an ..nush ce mia venit acuma..cred ca doar sunt curios de ceva ...se mai face server de lineage pe link?:P (ma bag si eu in seama..no offence guys) Quote
iLoveCalifornia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 un link plsss :D@cand intru in joc imi zice : Game Guard update was canceled. Please verify your network or fire wall Quote