Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

InxeS' date='Nov 20 2006, 16:04' post='1542632']

ROOOOOOOOOOOOOOOFL

care erau rushii aia ?

haxx0rii aia de la voi din ally, GoodFriends :rofl1: . aia si RooTs sunt singurii care au reusit sa ia bataie de la mine 4 Vs. 1 cu CH buffs =))

iar nu mi-a crescut soul cry-u' la baium. sa-mi bag picioarele, e jenant arcu' ala fara SA :-s

Posted

iar nu mi-a crescut soul cry-u' la baium. sa-mi bag picioarele, e jenant arcu' ala fara SA :-s

Tot atat de lent o sa fie si cu QR. Va avea acelasi attack speed, doar bara albastra se va duce putin mai repede...

Posted

Tot atat de lent o sa fie si cu QR. Va avea acelasi attack speed, doar bara albastra se va duce putin mai repede...

stiu ca o sa am acelasi atk speed, da' o sa trag mai repede. ti-am zis ca am testat: un HE cu soul bow +qr si +5dex din dye "lansa" sageti mai repede decat mine cu BoP +qr (fara dye+dex). atat ca faci kite mai greu cu soul bow fata de unu' cu slow atk speed.

si e rosie da-o dracu' :D

edit:+dmg during pvp ;;)

Posted

deci e clar..extreme nu mai revine prea curand !?

l2x era afacere, nu server. monthly bill pentru server costa ~2000$, si ei faceau 10.000$+ prin "donatii" (care de fapt erau vanzari de iteme virtuale, nu donatii), de aceea serverul a fost inchis.

Posted

haxx0rii aia de la voi din ally, GoodFriends :rofl1: . aia si RooTs sunt singurii care au reusit sa ia bataie de la mine 4 Vs. 1 cu CH buffs =))

ce lameri ati fost la faza asta .. "cica" ati omorat pe baium dimineata la 6-7 doar sa nu venim sa va rupem cururile in toi =))

Posted

InxeS' date='Nov 20 2006, 21:19' post='1543348']

ce lameri ati fost la faza asta .. "cica" ati omorat pe baium dimineata la 6-7 doar sa nu venim sa va rupem cururile in toi =))

io eram la serviciu :blink:

vreti invitatie speciala? :rofl1:

Posted

Asa pare la prima vedere, dar nu e deloc asa. Experienta in pvp... unde? Ce faci tu acum pe high-rate n-o sa faci in veci pe low-rate... Du-te pe un server serios, unde sunt wars, sieges etc.... nu 1v1 prin arena, sau pe campie. Du-te pe un server unde daca te duci in blazing swamp si vezi pe cineva cu war tag venind, e ori mori, ori omoara... du-te pe un server unde exista ceva actiune, acum ca au aparut c4 retail files high-rates deja sunt degeaba imo. Experienta in pvp nu faci vazand toate clasele si jucand cu ele de vreo 2-3(zeci) de ori pana te plictisesti... apoi vii pe low-rate si te intrebi de ce nu merge strategia initiala. Pai simplu, ca pe low-rate n-o sa ai tu arme +20 si buffs de fiecare data.

http://files.filefront.com/dvp_11_121106av...;/fileinfo.html poftim exemplu de retail pvp... ignora-l pe cel care joaca, a dat prea multi bani ca sa ajunga acolo. Ideea e ca asa ceva nu vezi decat ori pe 1x ori pe low-rate.

Shade, aici nu prea exista enchant-uri. Deci te rog, l-ai incercat? Sigur ca nu. Tu zici ca pe low rate n-o sa mearga? Ia ghici! Pe DEX am inceput sa bat chiar de-astia de lvl mai mare. ;) Pentru ca ei chiar nu stiu sa joace... Nu este atat de dezechlibrat cum crezi.

Posted

Pe DEX am inceput sa bat chiar de-astia de lvl mai mare.

Tu chiar crezi ca_conteaza in L2 pe cine bati 1 vs 1 la cat de dezechilibrat e jocul? Uite adu tu un cutitar lvl 75 full A, si mie da-mi un necro lvl 65 in karmian si homu si-ti bat cutitaru de nu stie de el. Asta sa-ti arat cat de lame e sa te lauzi ca bati pe cineva in 1 vs 1, pentru ca eu n-as juca niciodata necro, e prea usor, este caracter de newbies sa poa' sa bata si ei fara prea multa experienta...

Posted

ma baieti ..nam mai intrat pe forum linkmania de jumate de an ..nush ce mia venit acuma..cred ca doar sunt curios de ceva ...se mai face server de lineage pe link?:P

(ma bag si eu in seama..no offence guys)