Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Kull' date='Nov 19 2006, 20:43' post='1541110']

de unde stii ca n am jucat c4 si pe low rates? :blink:

jucat ca jucat, dar hero pe retail files pun pariu ca n-ai fost :D

da dupa reply de mai sus esti lamer.

Ia-ti serverul si fa-ti topic separat ca ala nu e l2 ce joci tu acolo. Si ai grija cu limbajul, data viitoare cand insulti un moderator ai suspend.

Posted

Kull' date='Nov 19 2006, 20:43' post='1541110']

de unde stii ca n am jucat c4 si pe low rates? :blink:

De fapt, Banavai a dat un replay mai rau decat daca ar fi fost reprezentant NCS, ceva la modul : "vezi-ti tu de jocul tau ca simplu player, nu iti mai pune intrebari d'astea, lasa oamenii mari sa se ocupe de server."

Un reply pt. Banavai ar fi:

Draga Banavai, afla urmatoarele:

- nu cred ca seturile grad D de clan (Promise Sets) sunt pentru cei cu 2nd class, nobless & shits;

- zariche poate fi purtata indiferent daca esti nobless sau nu;

- Sword of Paagrio, Mystery Sword, Sword of Eclipse, Dwarven Hammer, Horn of Karik, Eclipse Axe, etc nu cred ca sunt arme pe care sa le foloseasca prea mult cei cu noblesse;

- zonele de hunt : Burial of Disgrace, Pabel Ruins, Demon's Dwelling, etc sunt pentru newbies si newbies soloeri, nu pentru cei care deja au nobless;

- life ores pica din raizi de level 40+ indiferent deca este facut de nobless sau noobi.

So, C5 este pentru toata lumea, nu numai pentru categoria amintita de tine mai sus.

Posted

De ce te obosesti sa scrii posturi kilometrice?

- ala e post kilometric? :blink:

- de fapt am obosit facand un rezumat :P

Stii doar ca nu le citesc

- ma bucur totusi ca dai raspunsuri :D

Posted

@Thora: ai avut dreptate cu ss lag-ul pe c4 retail files la multi jucatori online... acu hai sa te vad cu solutii :D

btw, unii nici nu stie ce-i aia manor si tu vrei c5... toate la timpul lor, o sa fie si c5

Posted

@Thora: ai avut dreptate cu ss lag-ul pe c4 retail files la multi jucatori online... acu hai sa te vad cu solutii :D

btw, unii nici nu stie ce-i aia manor si tu vrei c5... toate la timpul lor, o sa fie si c5

In general eu creez probleme nu gasesc solutii :D

As putea sa iti dau niste teme de cercetare adevarate atunci cand serverul NU este full, dar inteleg ca deja aveti oaresce probleme...

Acum, pe bune, nu e vorba doar de ss lag, daca fac diferite miscari si imi dau un heal pots sau orice alta potiune, efectul va fi peste ~ 1 -1,5 secunde. Aceeasi problema pare a fi si la quest items, se aude sunetul de complete acum, iar itemul apare cam dupa 3-5 secunde.

Ca idei : incercati sa opriti serverele de community bord si petiotin, nu influenteaza prea mult gameplay-ul (oricum mai putin decat sa joci fara ss, care deja la 3 lovituri din 4 fara ss devine masochism).

Si nu stiu daca (,) Catalin crede ceea ce scrie, dar imi vine greu sa il cred atunci cand spune ca masina pe care ruleaza DeX > masina ( :blink: ) pe care ruleaza serverele NCS. Nu prea vad eu ca NCS sa ruleze 6 servere pe o masina, mai repede un server pe 6 masini (aici poate exagerez eu).

Si altceva, ca sa poata rula un l2j cu >1000 playeri fara probleme de lag general, item lag, etc. au scos din game serverul l2j anumite parti (nu stiu exact care probabil NPC, community, petition) le-au codat in C si le ruleaza pe o alta masina decat cea cu gameserverul.

Imi cer scuze lui Banavai pentru postul kilometric, sper sa nu il bage in sema.

Guest [HH]Kull
Posted

Te iert ;;) L-am citit pe asta pentru ca sunt sever plictisit atm...

teh master of l2 nu se oboseste sa citeasca toate relpy urile .. ntz ntz ntz :huh:

Guest dexternet
Posted

....

Si nu stiu daca (,) Catalin crede ceea ce scrie, dar imi vine greu sa il cred atunci cand spune ca masina pe care ruleaza DeX > masina ( :blink: ) pe care ruleaza serverele NCS. Nu prea vad eu ca NCS sa ruleze 6 servere pe o masina, mai repede un server pe 6 masini (aici poate exagerez eu).

http://www.lineage.ro/l2.php?page=info pt un singur server de l2 .. nu avem 2, 3 xx :)

Posted

1. Daca ai reusit in 2 zile sa "testezi" 20 de servere, congratz, este intr-adevar o performanta.

2. Pai serverele de care vorbesti tu ar trebui felicitate, nu e usor sa faci un server mai varza decat l2x.

Pentru cei carora le plac chestiile custom, leveling usor, midrate PvP, puteti incerca L2 Factions : Good vs. Evil o combinatie de l2 cu idei de prin WoW:

- playerii sunt impartiti in 2 factiuni : humans, LE & female dorfs VS. orcs, DE & male dorfs;

- nu se pot face partyuri intre cele doua factiuni;

- nu se pot face tradeuri intre factiuni;

- nu poti intra intr-un clan al factiunii adverse;

- nu poti primi buffs de la factiunea adversa;

- etc.

Si daca va intrabati, da este reclama, este serverul lu' varmiu' din state :D

@InexS : ca sa nu te chinui prea mult cautand, da este construit pe platforma l2j, deci "is bad".

o rly?stai calm!nu ma chinuiam sa ma interesez pentru pocnitoarea asta de server :dooh:

Posted

http://www.lineage.ro/l2.php?page=info pt un singur server de l2 .. nu avem 2, 3 xx :)

Pai daca serverul ruleaza pe cele doua masini exista varianta paranoiei sau a conspiratiei : cei care v-au dat fisierele, in mod intentionat le-au dat in asa fel incat la peste x.xxx playeri sa existe probleme.

teh master of l2 nu se oboseste sa citeasca toate relpy urile .. ntz ntz ntz

Hai sa incerc sa iti citesc printre randuri ceea ce vor sa zica... :

Ideea ar fi ca au serverul de C5, dar nu pot sa il lanseze momentan, pentru ca ar fi ilegal, atata timp cat ar rula acelasi server ca si NCS. Vor face serverul C5 in momentul in care pe serverele oficiale NorthAmerica va rula ChaoticThrone, pentru ca in cazul asta, vezi doamne este legal, atata vreme cat nu rulezi EXACT acelasi server ca NCS.

Parerea mea este ca si daca ai rula un server oficial NCS de C1 in acest moment este la fel de ilegal ca in cazul in care ai rula C5, folosindu-te de proprietatea cuiva fara acordul acestuia si sta la latitudine NCS sau a organizatiilor pentru protectia drepturilor de autor sau a insitutiilor de combatere a pirateriei locale de a-l inchide.

o rly?stai calm!nu ma chinuiam sa ma interesez pentru pocnitoarea asta de server

Ciudat, despre celalalt server (Havoc sau cum ii zice) ai stiut ca e HR+l2j fara sa te interesezi... esti cumva clar-vazator? Poate te-am vazut la Zer0TV si nu stiu despre cine este vorba.

Posted

Pai daca serverul ruleaza pe cele doua masini exista varianta paranoiei sau a conspiratiei : cei care v-au dat fisierele, in mod intentionat le-au dat in asa fel incat la peste x.xxx playeri sa existe probleme.

Hai sa incerc sa iti citesc printre randuri ceea ce vor sa zica... :

Ideea ar fi ca au serverul de C5, dar nu pot sa il lanseze momentan, pentru ca ar fi ilegal, atata timp cat ar rula acelasi server ca si NCS. Vor face serverul C5 in momentul in care pe serverele oficiale NorthAmerica va rula ChaoticThrone, pentru ca in cazul asta, vezi doamne este legal, atata vreme cat nu rulezi EXACT acelasi server ca NCS.

Parerea mea este ca si daca ai rula un server oficial NCS de C1 in acest moment este la fel de ilegal ca in cazul in care ai rula C5, folosindu-te de proprietatea cuiva fara acordul acestuia si sta la latitudine NCS sau a organizatiilor pentru protectia drepturilor de autor sau a insitutiilor de combatere a pirateriei locale de a-l inchide.

Ciudat, despre celalalt server (Havoc sau cum ii zice) ai stiut ca e HR+l2j fara sa te interesezi... esti cumva clar-vazator? Poate te-am vazut la Zer0TV si nu stiu despre cine este vorba.

rofl nu a scris ma ratele in post?o0

Posted

Simplu: tu te duci si faci o bicicleta.

Eu fur bicicleta si o inchiriez pe bani.

Te las pe tine sa-ti dai seama ce e asa gresit in asta.

mortal blow mortal blow mortal blow mortal blow

ce bataie de joc... ooh look at me i'm playing l2... TH cu recharge... must be the shit, ma intreb din cate stun shot-uri omor orice personaj =))

Depinde ce vrei de la jocul asta...

Pe server 4000x te lauzi? N-am nimic cu tine, dar o sa te plictisesti repede de tot de jocul asta pe high-rate... deja peste o luna (maxim) o sa incepi sa zici ca deja ai toate clasele si nu mai ai ce face in jocul asta, ca e prea simplu... asta daca ramai pe 102390482347238x rates.

O sa las linkurile asa, daca vreun moderator considera ca am facut ceva gresit, feel free to beat me with a stick.

Momentan m-am relocat pe anarchy online :P mult mai urat ca l2, dar de 100x mai complex

LE: btw antharas = dead pe dex

Doamne, jucatorii au ceva de castigat. Deci imi furi bicicleta si impartim banii pe din 2. :D Si nu, nu ma laud, insa nush cat de rapid ma voi plictisi. Si ar trebui sa stii ca aceste servere sunt bune pentru experienta jucatorilor, in PvP. Pentru ca majoritatea sunt de 78. Deci de ce imi iau bataie permanent? Pentru ca nu am experienta... ;) Eu care credeam ca Dominatorii (orc overlord) sunt aproape invincibili, ideea este sa stii sa joci cu unul foarte bine.

Posted

Nu merita. Este ca pe fostul Paradise, o saracie nedefinita. Incearca echoKinetics daca vrei PvP. ;) Aici se compenseaza pentru TheAbyss. :D Pot sa fac 2.1 kkk, sa-i pierd (stiti voi, bug-ul acela, daca strangi 2.1kkk pierzi toata adena subit) si sa nu-mi pese chiar deloc. Serios. :|

Posted

Si ar trebui sa stii ca aceste servere sunt bune pentru experienta jucatorilor, in PvP.

Asa pare la prima vedere, dar nu e deloc asa. Experienta in pvp... unde? Ce faci tu acum pe high-rate n-o sa faci in veci pe low-rate... Du-te pe un server serios, unde sunt wars, sieges etc.... nu 1v1 prin arena, sau pe campie. Du-te pe un server unde daca te duci in blazing swamp si vezi pe cineva cu war tag venind, e ori mori, ori omoara... du-te pe un server unde exista ceva actiune, acum ca au aparut c4 retail files high-rates deja sunt degeaba imo. Experienta in pvp nu faci vazand toate clasele si jucand cu ele de vreo 2-3(zeci) de ori pana te plictisesti... apoi vii pe low-rate si te intrebi de ce nu merge strategia initiala. Pai simplu, ca pe low-rate n-o sa ai tu arme +20 si buffs de fiecare data.

http://files.filefront.com/dvp_11_121106av...;/fileinfo.html poftim exemplu de retail pvp... ignora-l pe cel care joaca, a dat prea multi bani ca sa ajunga acolo. Ideea e ca asa ceva nu vezi decat ori pe 1x ori pe low-rate.

Posted

am jucat si io pe echokinetics ala inainte de low-rate si chiar m-a incurcat. in afara de faptul ca, din motive necunsocute, SR-ul rupea tot, mass pvp-urile erau complet haotice. hell, e server 1000x, te duci kamikaze, no assist, no nothing. te doare la bascheti. e cu totul altceva...

a da, sa nu mai zic ca o sa afli cat de palpitant e sa-ti craftezi iteme ;)