Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Raul nu cred ca o sa ma joc dex dar ms inca o data

Iverson zi si mie ce sa downloadez de acolo ? ca sunt foarte multe chestii

LATER EDIT: man..cand intru in auto patcher imi da connection lost..of nu imi merge ...

Posted

cica nu se stie daca a fost "arestat" sau a fost doar o gluma.

daca ai timp (ratele sunt 4X) si vrei un server fara donatii, dex is the best choice imo.

daca n-ai planuri pe termen lung incearca echokinetiks or smth :)

Posted

Sa va dau un server fain http://www.hav0cl2.webhop.net/

Detalii :

- 10x/10x/10x/10x/30x/30x C5 Server

- Full C5 Skills

- Full C5 Clan System working

- Working Clan Halls/Sieges/Manor System

- No Cooldowns !!!

- 30% Faster run speed for all Classes

- Special custom herbs implementation (boost stats for a period of time)

- Fast Regen

- Custom PvP Event script

Deocamdata nu merg shopurile , dar in weekend le repara adminu , eu am un TH de lvl 74 pm me Kain care vrea adena :D

Posted

Sa va dau un server fain http://www.hav0cl2.webhop.net/

Detalii :

- 10x/10x/10x/10x/30x/30x C5 Server

- Full C5 Skills

- Full C5 Clan System working

- Working Clan Halls/Sieges/Manor System

- No Cooldowns !!!

- 30% Faster run speed for all Classes

- Fast Regen

- Custom PvP Event script

Deocamdata nu merg shopurile , dar in weekend le repara adminu , eu am un TH de lvl 74 pm me Kain care vrea adena :D

1. Asta e reclama pe fatza ... :naughty:

2. Ca sa mearga Clan Hall ... trebuie sa mearga Geodata .. nu vad nici o linie despre geodata ;\ :nanana:

3. De unde si pana unde merge Manor pe L2j ? sau ... merge klumea ?

4. No cooldowns .... :cool2: Chain UE + Blows ftw :pumn:

5. WTF ??

Ai vre`o tangenta cu Lineage ?? Herbs sunt pe C5 NORMAL , nu Custom [ geez ] ... nush ce te`am mintit Hav0c ala [ btw ... il cunosc pe terminatu` asta :)) jucam cs cu el pe elevated acu vreo 2 ani :comp2: ]

In rest ... nice ... ce sa zic ; Mi`a placut faza cu shop`urile =))))))))) ROFL

Posted

@virus havoc ii zice la server rofl , ce reclema pe fatza...exista server de l2 pe linkmania ca sa zici ca e reclama,nush ce iti bati capu atata :), shopurile nu merg pt ca o facut blacksmithu sa mearga si s-au bulit .Adminu care are serveru il cheama dragon si ii din germania, serv asta ii cam de cand era c3.Poate nu m-as fii jucat pe el da...fara skill cooldown ii fain.

Io v-am dat un serv daca vreti jucati daca vreti nu treaba voastra nush

Cateva poze de pe serv :

http://img338.imageshack.us/my.php?image=shot00009xt5.jpg

http://img338.imageshack.us/my.php?image=shot00012up2.jpg

http://img338.imageshack.us/my.php?image=shot00017wu4.jpg

Herbes de care zici tu iti dau mana , life , p.atack pt cateva secune, life herb de ex iti da life ca si quick healing potion

@ lasher c5 clan system cred eu ca merge ca am vazut pe cativa in apella imbracati

Posted

viruse paranoia esti tata :))) omu isi arata serverul pe care se joaca :) nu ii sarii in cap

@Uzur aia cu Apella nu cred ca erau tocmai in regula cu seturile alea

Posted

Nu`s paranoia tata :) sunt realist

Revenind asupra problemei ... dupa ce am intrat vreo 10 minute pe server ... pot sa afirm urmatoarele [ revin cu poze later ... acum am externu picat .... :blink: ]

1. Geodata nema = Clan Hall degeaba

2. Manor nema [ l2j style ]

3. No cooldowns ?? Ceea ce m`a atras sa incerc sv si sa ma distrez o noapte .... s`a dovedit a fi de fapt un kkt :)

http://img93.imageshack.us/img93/276/shot00009as3.jpg

4. Exact cum credeam

Herbes de care zici tu iti dau mana , life , p.atack pt cateva secune, life herb de ex iti da life ca si quick healing potion

www.lineage2.com <-- read

5. De multe ori ... servere ca asta sunt cele care sunt facute de cate`un distrus la betie si isi pune numele lui ca nume de sv ... dar baiatu asta e o exceptie .... NU A FOST BEAT DOMNE :beer:

6. Fast regeneration =)))) de fapt ... iti tre juma de mana sa iti dai singur recharge .... era mai simplu sa puna x100 mana reg in configuratia serverului , dar deh .....

7. Nu numai shops nu merg ..... nu merge nimik ... nu tu quests , nu tu shops , nu tu warehouse ... nimic :)

8. Spawn list de zici ca e L2j C3 la inceput .... keltiri balaciti prin apa .... npc in ziduri ....

Eh ... si pe langa toate problemele tehnice .... e normal ca pe un server de "PvP" [ ca asta se vrea .... mid rate pvp sv ] sa fie 99% L2Pro ... you know ... "Eu sunt LVL XXXXXXXXXXXXXXXX , tu esti un noob" :hello: sau "Tu nu sti L2 , intoarcete la mario" :nanana: [ greseala intentionata la "intoarcete" ca sa fie cat mai aproape de adevar - crudul adevar ... - ]

Si cu asta am incheiat postul asta ca ma injura Thora ca`i fur meseria =)) [ it wasn`t me :dontknow: ]

PS. Shade .... te rog sa consideri acest comentariu valabil pentru aceasta perioada cat va ramane reclama la serverul ala si odata cu stergerea [ daca il stergi ] , te rog sa stergi si postul meu ca sa nu fie considerat spam

Posted

Rpd te-ai luat la hartza cu aia de pe serv :)) , tu verifici injurand daca is romani pe serv =)) . Ca nu merg ce zici tu mai sus asta nu ma interseaza , sper sa le rezolve adminu :P

Tu mi-ai zis sa ma joc pe dex , sa stau 3 luni sa fac lvl 78 pt ce ? Am lvl 20 pe dex cu un wiz si mie mi se pare nightmare :P

Guest [HH]Kull
Posted

de cand nu mai e extreme,am trecut pe c5 si cred ca am incercat vreo 20 de srv straine..concluzia : 90% din ele is varza..

Posted

Kull' date='Nov 18 2006, 20:49' post='1538568']

de cand nu mai e extreme,am trecut pe c5 si cred ca am incercat vreo 20 de srv straine..concluzia : 90% din ele is varza...

1. Daca ai reusit in 2 zile sa "testezi" 20 de servere, congratz, este intr-adevar o performanta.

2. Pai serverele de care vorbesti tu ar trebui felicitate, nu e usor sa faci un server mai varza decat l2x.

Pentru cei carora le plac chestiile custom, leveling usor, midrate PvP, puteti incerca L2 Factions : Good vs. Evil o combinatie de l2 cu idei de prin WoW:

- playerii sunt impartiti in 2 factiuni : humans, LE & female dorfs VS. orcs, DE & male dorfs;

- nu se pot face partyuri intre cele doua factiuni;

- nu se pot face tradeuri intre factiuni;

- nu poti intra intr-un clan al factiunii adverse;

- nu poti primi buffs de la factiunea adversa;

- etc.

Si daca va intrabati, da este reclama, este serverul lu' varmiu' din state :D

@InexS : ca sa nu te chinui prea mult cautand, da este construit pe platforma l2j, deci "is bad".

Posted

pentru ca l2paradise si l2extreme au fost "arestate" de FBI

primeau > 15.000 USD/luna din donatii :blink:

asa ca, poti sa-ti iei adio de la ds+10 si sa vii pe dex ;;)

j/k-ing (about the dex thing)

dar trebuie sa-ti gasesti alt server. :tiphat:

Da, exact serverele 2 pe care jucam eu. :banghead: Eu nu inteleg ce este gresit sa primesti din donatii? :blink: Oamenii poate vor sa plateasca o suma relativ mica. Vrei un char de lvl 80, platesti 15$, vrei un Dusk +15? 10$. :blink: Chiar nu vad ce este in neregula. Si ce aia mea se baga FBI peste serverele spaniole!? Ca americanii sunt prosti si dau o groaza de bani pe jocuri??? Forget it.

Acum sunt pe echoKinetics. :D Am deja un Spellhowler de 78 cu subclass-uri de: Bladedancer (78), TH (78) si HE (63). MIe imi convine conditiile. ;)

Posted

Eu nu inteleg ce este gresit sa primesti din donatii?

Simplu: tu te duci si faci o bicicleta.

Eu fur bicicleta si o inchiriez pe bani.

Te las pe tine sa-ti dai seama ce e asa gresit in asta.

http://img93.imageshack.us/img93/276/shot00009as3.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mortal blow mortal blow mortal blow mortal blow

ce bataie de joc... ooh look at me i'm playing l2... TH cu recharge... must be the shit, ma intreb din cate stun shot-uri omor orice personaj =))

Tu mi-ai zis sa ma joc pe dex , sa stau 3 luni sa fac lvl 78 pt ce ?

Depinde ce vrei de la jocul asta...

Am deja un Spellhowler de 78 cu subclass-uri de: Bladedancer (78), TH (78) si HE (63)

Pe server 4000x te lauzi? N-am nimic cu tine, dar o sa te plictisesti repede de tot de jocul asta pe high-rate... deja peste o luna (maxim) o sa incepi sa zici ca deja ai toate clasele si nu mai ai ce face in jocul asta, ca e prea simplu... asta daca ramai pe 102390482347238x rates.

O sa las linkurile asa, daca vreun moderator considera ca am facut ceva gresit, feel free to beat me with a stick.

Momentan m-am relocat pe anarchy online :P mult mai urat ca l2, dar de 100x mai complex

LE: btw antharas = dead pe dex

Posted

ROFLMAO

Ca ai apella nu inseamna ca merge c5 clan system.

Inseamna ca merge un element din multitudinea de elemente noi.

Ierburile alea sunt asa si pe off, macar daca faci reclama, fa ca lumea :))

@Shade - gg. Eu am jucat mai demult AO cam 6 luni. F complex, da nu se merita aproape deloc daca nu ai toate expansions.

Posted

Kull' date='Nov 17 2006, 19:04' post='1535574']

pe dex cand baga c5?..ca m am saturat sa joc pe srv straine..

Imediat ce joci C4, adica faci 3rd class, subclasa, noblesse, 3rd class la a 2-a subclasa, eventual castigi in olimpiada. Pe low-rate desigur. Daca n-ai facut toate acestea nu are rost sa ceri C5 pentru ca mai ai foarte mult C4 de jucat si descoperit.

Guest [HH]Kull
Posted

1. Daca ai reusit in 2 zile sa "testezi" 20 de servere, congratz, este intr-adevar o performanta.

2. Pai serverele de care vorbesti tu ar trebui felicitate, nu e usor sa faci un server mai varza decat l2x.

Pentru cei carora le plac chestiile custom, leveling usor, midrate PvP, puteti incerca L2 Factions : Good vs. Evil o combinatie de l2 cu idei de prin WoW:

- playerii sunt impartiti in 2 factiuni : humans, LE & female dorfs VS. orcs, DE & male dorfs;

- nu se pot face partyuri intre cele doua factiuni;

- nu se pot face tradeuri intre factiuni;

- nu poti intra intr-un clan al factiunii adverse;

- nu poti primi buffs de la factiunea adversa;

- etc.

Si daca va intrabati, da este reclama, este serverul lu' varmiu' din state :D

@InexS : ca sa nu te chinui prea mult cautand, da este construit pe platforma l2j, deci "is bad".

singura chestie misto la asta ca ai pvp,sige non stop...am jucat 1 zi pe srv si chiar mi a placut..

sa mai completez :

- low adena

- pana la B arme & sets free

- A si S de la 70 adena

- de la lvl 1 la 78 ajuungi in 1 ora

- cand faci 1 pk/pvp primesti ori in enchant de arma care o ai ori enchant item la fel// ori 1 adena(daca omori pe unu care a facut 10 pk/pvp primesti 10 adena)

My nick is Mwhahaha .. in caz de se baga cineva pe srv. I'm in good faction...f*ck orcs :lol:

Posted

@Shade sincer te credeam de treaba nush cati ani ai da dupa reply de mai sus esti lamer. ;)

Io mi-am prezentat server daca nu iti place treaba ta.

Guest [HH]Kull
Posted

Imediat ce joci C4, adica faci 3rd class, subclasa, noblesse, 3rd class la a 2-a subclasa, eventual castigi in olimpiada. Pe low-rate desigur. Daca n-ai facut toate acestea nu are rost sa ceri C5 pentru ca mai ai foarte mult C4 de jucat si descoperit.

de unde stii ca n am jucat c4 si pe low rates? :blink: